Σελίδα 31 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 1410

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    ''...μήπως τα θέλεις;'' '' ''
    Συνημμένο 455301

Βρήκαν την θέση τους,άσε που πέρασα ένα δημιουργικό μεσημέρι κατά την ταξινόμηση , ωραίο δώρο
    Συνημμένο 455302

Ωωωωωωωωω ρε Νικόλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα με αφήνεις να τα χαζεύω λίγο, κι' εγώ;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

270° firing order
    Θα το σκεφτώ φίλε
    Εννοείται και πάντα με τα κατάλληλα συνοδευτικά
    when life gets complicated... i ride.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    ''...μήπως τα θέλεις;'' '' ''
    Συνημμένο 455301

Βρήκαν την θέση τους,άσε που πέρασα ένα δημιουργικό μεσημέρι κατά την ταξινόμηση , ωραίο δώρο
    Συνημμένο 455302
    Τα είχα και τα πέταξα....
    Δεν υπήρχε χώρος στο τότε σπίτι...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Τα είχα και τα πέταξα....
    Δεν υπήρχε χώρος στο τότε σπίτι...
    Την ίδια βλακεια έκανα και εγώ!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Eγω επαθα χειροτερα: ολα τα τευχη του ΜΟΤΟΣΠΟΡΤ τα ειχα παρει στη δουλεια και πλημμυρισε.
    Τα πεταξα ολα

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Και εγώ πρέπει να φτιάξω κάτι τέτοιο…παρότι έχω πετάξει αρκετά την προηγούμενη 20ετια.

Ονειρεύομαι ένα τέτοιο δωμάτιο με 4-5 μηχανάκια αναρτημένα, αφισοκολλήσεις με ιστορικά μοντέλα στους τοίχους, μια τριμπαλη καραμπόλα κεντρικά του δωματίου, ένα φλίπερ, ενα τζουκμπόξ, μια μπάρα και παγωμένη βαρελίσια μπίρα

270° firing order
    when life gets complicated... i ride.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Και εγώ πρέπει να φτιάξω κάτι τέτοιο…παρότι έχω πετάξει αρκετά την προηγούμενη 20ετια.

Ονειρεύομαι ένα τέτοιο δωμάτιο με 4-5 μηχανάκια αναρτημένα, αφισοκολλήσεις με ιστορικά μοντέλα στους τοίχους, μια τριμπαλη καραμπόλα κεντρικά του δωματίου, ένα φλίπερ, ενα τζουκμπόξ, μια μπάρα και παγωμένη βαρελίσια μπίρα

Το έκανα εικόνα και....γκαυλωσα βραδιάτικα, πανάθεμά σε

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Λοιπόν έχω ένα γείτονα που σε μόνιμη βάση κρατάει θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του με ένα παπάκι. Το αφήνει εντελώς νόμιμα παράλληλα στο πεζοδρόμιο και το μετακινεί για να βάλει το αυτοκίνητό του. Το αφήνει μάλιστα και αφού παρκάρει σταθμευμένο παράλληλα ώστε να έχει άπλετο χώρο (ώστε να μην μπορεί κάποιος να παρκάρει κολλητά σε αυτό) και ουσιαστικά κρατάει έτσι δύο θέσεις.
    Μέχρι τώρα δεν είχα δει ποιος είναι, ωστόσο σήμερα τον είδα να το μετακινεί και σκέφτηκα να μιλήσω, αλλά δεν ήμουν σε διάθεση να τσακωθώ. Ξέρω πως είναι απόλυτα νόμιμος, ωστόσο το μοναδικό πράγμα που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλο αυτό τον κάνει περήφανο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ilias_83 Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν έχω ένα γείτονα που σε μόνιμη βάση κρατάει θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του με ένα παπάκι. Το αφήνει εντελώς νόμιμα παράλληλα στο πεζοδρόμιο και το μετακινεί για να βάλει το αυτοκίνητό του. Το αφήνει μάλιστα και αφού παρκάρει σταθμευμένο παράλληλα ώστε να έχει άπλετο χώρο (ώστε να μην μπορεί κάποιος να παρκάρει κολλητά σε αυτό) και ουσιαστικά κρατάει έτσι δύο θέσεις.
    Μέχρι τώρα δεν είχα δει ποιος είναι, ωστόσο σήμερα τον είδα να το μετακινεί και σκέφτηκα να μιλήσω, αλλά δεν ήμουν σε διάθεση να τσακωθώ. Ξέρω πως είναι απόλυτα νόμιμος, ωστόσο το μοναδικό πράγμα που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλο αυτό τον κάνει περήφανο...
    Εχω κ γω ενα τετοιο πονηρο γειτονα..επειδη να βαλει μυαλο δεν παιζει πρεπει να βρεις τροπο να του σπασεις την βολεψη του
    Εγω αυτο που εκανα ηταν επειδη το παπι δεν εχει το απαραιτητο μηκος ωστε να κρατησει ολοκληρη θεση σταθμευσης για αμαξι
    πηγαινα κ εβαζα κολλητα πισω το δικο μου παπι,οποτε οταν θα επαιρνε το δικο του δεν θα ειχε χωρο να μπει το αμαξι του

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ilias_83 Προβολή μηνύματος
    Λουκέτο απο το Πρακτικερ στη μία ροδα, το πιο φθηνό. Θέλω βίντεο απο τα καντηλια οταν δεί οτι δεν μπορεί να το μετακινήσει.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    πηγαινα κ εβαζα κολλητα πισω το δικο μου παπι,οποτε οταν θα επαιρνε το δικο του δεν θα ειχε χωρο να μπει το αμαξι του
    Θα ήταν μια καλή τακτική, αλλά δυστυχώς δεν παίζει παπί και δεν θα ήθελα να ρισκάρω να αφήσω το Street Triple έξω...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Λουκέτο απο το Πρακτικερ στη μία ροδα, το πιο φθηνό. Θέλω βίντεο απο τα καντηλια οταν δεί οτι δεν μπορεί να το μετακινήσει.
    Εξαιρετική ιδέα!!
    Δεν θα τον δυσκολέψω ιδιαίτερα γιατί το παπί δεν το έχει για μετακίνηση, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ πλάκα... (δεν το κουνάει ποτέ και πιθανότατα το αγόρασε μόνο και μόνο για να μην νοικιάσει πάρκινγκ).
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Το παπί πινακίδες και χαρτιά έχει;

Γιατί πολλοί έξυπνοι χρησιμοποιούν ένα παρατημένο παπί/σκούτερ για να πιάνουν παρκινγκ. Έναν στη γειτονιά μου πριν από χρόνια που δεν είχε πινακίδες κάναμε μια ωραία καταγγελία και ήρθε η τροχαία και το μάζεψε.
    Από τότε δεν ξαναέβγαλε άλλο ερείπιο..

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Στην Θεσσαλονίκη αυτό το λέμε έκανε πόρτα, δανεισμένο από ορολογία του ταβλιού

Παρα πολλές αυθαιρεσίες καθημερινά, οπου δείχνουμε ακράδαντα το ποιον του ελλην

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ενάντια στις δεσμέυσεις είμαστε όλοι, μην το ρίχνουμε όμως μόνο στην χαμηλή παιδεία.

Κάθε χώρος χαρακτηρισμένος σαν οικία έχει αποδώσει το χαράτσι (~1.450.000δρχ / 1989) που αντιστοιχεί σε μία θέση στάθμευσης
    στο πάρκιν που θα διαμορφώσει το αντίστοιχο υπουργείο κ.λπ.
    Δεν ξέρω πόσοι έχετε το προνόμιο να γνωρίζετε κάποιο τέτοιο παρκιν, δεν έχω υπόψιν μου κάποιο.
    Ο δημόσιος χώρος που ορίστηκε να διαμορφωθεί έτσι στην γειτονιά μου, νοικιάζεται από κάποιον που δεν του ανήκει
    στον τοπικό μεγαλοεπιχειρηματία, με σκοπό να επικαλεστεί χρησικτησία στα 51 χρόνια.
    Του δημόσιου χώρου που θα διαμορφωνόταν παιδική χαρά εξωτερικά.

Όταν τα αληταριά της βουλής, προίκισαν παιδιά και εγγόνια με τα χρήματα μας και δεν έχει ασχοληθεί κανείς να ορίσει έστω, με μια σήμανση
    την πινακίδα του οχήματος που παρκάρει στο σημείο κ.λπ. είναι άδικο να το ρίχνουμε μόνο στην χαμηλή ποιότητα των πολιτών.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3