Θα το σκεφτώ φίλε
Εννοείται και πάντα με τα κατάλληλα συνοδευτικά![]()
when life gets complicated... i ride.
Eγω επαθα χειροτερα: ολα τα τευχη του ΜΟΤΟΣΠΟΡΤ τα ειχα παρει στη δουλεια και πλημμυρισε.
Τα πεταξα ολα![]()
Και εγώ πρέπει να φτιάξω κάτι τέτοιο…παρότι έχω πετάξει αρκετά την προηγούμενη 20ετια.
Ονειρεύομαι ένα τέτοιο δωμάτιο με 4-5 μηχανάκια αναρτημένα, αφισοκολλήσεις με ιστορικά μοντέλα στους τοίχους, μια τριμπαλη καραμπόλα κεντρικά του δωματίου, ένα φλίπερ, ενα τζουκμπόξ, μια μπάρα και παγωμένη βαρελίσια μπίρα
when life gets complicated... i ride.
Λοιπόν έχω ένα γείτονα που σε μόνιμη βάση κρατάει θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του με ένα παπάκι. Το αφήνει εντελώς νόμιμα παράλληλα στο πεζοδρόμιο και το μετακινεί για να βάλει το αυτοκίνητό του. Το αφήνει μάλιστα και αφού παρκάρει σταθμευμένο παράλληλα ώστε να έχει άπλετο χώρο (ώστε να μην μπορεί κάποιος να παρκάρει κολλητά σε αυτό) και ουσιαστικά κρατάει έτσι δύο θέσεις.
Μέχρι τώρα δεν είχα δει ποιος είναι, ωστόσο σήμερα τον είδα να το μετακινεί και σκέφτηκα να μιλήσω, αλλά δεν ήμουν σε διάθεση να τσακωθώ. Ξέρω πως είναι απόλυτα νόμιμος, ωστόσο το μοναδικό πράγμα που ήθελα να ρωτήσω είναι αν όλο αυτό τον κάνει περήφανο...
Εχω κ γω ενα τετοιο πονηρο γειτονα..επειδη να βαλει μυαλο δεν παιζει πρεπει να βρεις τροπο να του σπασεις την βολεψη του
Εγω αυτο που εκανα ηταν επειδη το παπι δεν εχει το απαραιτητο μηκος ωστε να κρατησει ολοκληρη θεση σταθμευσης για αμαξι
πηγαινα κ εβαζα κολλητα πισω το δικο μου παπι,οποτε οταν θα επαιρνε το δικο του δεν θα ειχε χωρο να μπει το αμαξι του
Θα ήταν μια καλή τακτική, αλλά δυστυχώς δεν παίζει παπί και δεν θα ήθελα να ρισκάρω να αφήσω το Street Triple έξω...
Εξαιρετική ιδέα!!
Δεν θα τον δυσκολέψω ιδιαίτερα γιατί το παπί δεν το έχει για μετακίνηση, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ πλάκα... (δεν το κουνάει ποτέ και πιθανότατα το αγόρασε μόνο και μόνο για να μην νοικιάσει πάρκινγκ).
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Το παπί πινακίδες και χαρτιά έχει;
Γιατί πολλοί έξυπνοι χρησιμοποιούν ένα παρατημένο παπί/σκούτερ για να πιάνουν παρκινγκ. Έναν στη γειτονιά μου πριν από χρόνια που δεν είχε πινακίδες κάναμε μια ωραία καταγγελία και ήρθε η τροχαία και το μάζεψε.
Από τότε δεν ξαναέβγαλε άλλο ερείπιο..![]()
Στην Θεσσαλονίκη αυτό το λέμε έκανε πόρτα, δανεισμένο από ορολογία του ταβλιού
Παρα πολλές αυθαιρεσίες καθημερινά, οπου δείχνουμε ακράδαντα το ποιον του ελλην
Ενάντια στις δεσμέυσεις είμαστε όλοι, μην το ρίχνουμε όμως μόνο στην χαμηλή παιδεία.
Κάθε χώρος χαρακτηρισμένος σαν οικία έχει αποδώσει το χαράτσι (~1.450.000δρχ / 1989) που αντιστοιχεί σε μία θέση στάθμευσης
στο πάρκιν που θα διαμορφώσει το αντίστοιχο υπουργείο κ.λπ.
Δεν ξέρω πόσοι έχετε το προνόμιο να γνωρίζετε κάποιο τέτοιο παρκιν, δεν έχω υπόψιν μου κάποιο.
Ο δημόσιος χώρος που ορίστηκε να διαμορφωθεί έτσι στην γειτονιά μου, νοικιάζεται από κάποιον που δεν του ανήκει
στον τοπικό μεγαλοεπιχειρηματία, με σκοπό να επικαλεστεί χρησικτησία στα 51 χρόνια.
Του δημόσιου χώρου που θα διαμορφωνόταν παιδική χαρά εξωτερικά.
Όταν τα αληταριά της βουλής, προίκισαν παιδιά και εγγόνια με τα χρήματα μας και δεν έχει ασχοληθεί κανείς να ορίσει έστω, με μια σήμανση
την πινακίδα του οχήματος που παρκάρει στο σημείο κ.λπ. είναι άδικο να το ρίχνουμε μόνο στην χαμηλή ποιότητα των πολιτών.