Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Τσιμούχες και Ξύστρες μπροστινής ανάρτησης.

Νέο μέλος Το avatar του/της Billybob

Τσιμούχες και Ξύστρες μπροστινής ανάρτησης.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Πριν λίγες μέρες πήρα το xtx μου απο τον μάστορα που το είχα αφήσει για αλλαγή τσιμουχών, ξυστρών και λαδιού μπροστινής ανάρτησης. Μου έβαλε arriete αντι των γνήσιων καθώς μου είπε πως ποιοτικά ειναι αρκετά κοντά και οτι γενικά είναι αξιόπιστη μάρκα. Μετά απο λιγο δούλεμα παρατηρώ πως αφήνει σημάδι στα καλάμια το λάδι, δεν τρέχει προφανώς αλλά φαίνεται μέχρι που εχει μπει το καλάμι μέσα στην μπότα. Ειναι φυσιολογικό ολοκαίνουργιες τσιμούχες και Ξύστρες να το κάνουν αυτό; Πρέπει το καλαμι να βγαίνει πεντακάθαρο στην επαναφορά ή ειναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτα τα σημάδακια. Θα προσθεσω και φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες.
    Ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billybob Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα στο φόρουμ. Πριν λίγες μέρες πήρα το xtx μου απο τον μάστορα που το είχα αφήσει για αλλαγή τσιμουχών, ξυστρών και λαδιού μπροστινής ανάρτησης. Μου έβαλε arriete αντι των γνήσιων καθώς μου είπε πως ποιοτικά ειναι αρκετά κοντά και οτι γενικά είναι αξιόπιστη μάρκα. Μετά απο λιγο δούλεμα παρατηρώ πως αφήνει σημάδι στα καλάμια το λάδι, δεν τρέχει προφανώς αλλά φαίνεται μέχρι που εχει μπει το καλάμι μέσα στην μπότα. Ειναι φυσιολογικό ολοκαίνουργιες τσιμούχες και Ξύστρες να το κάνουν αυτό; Πρέπει το καλαμι να βγαίνει πεντακάθαρο στην επαναφορά ή ειναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτα τα σημάδακια. Θα προσθεσω και φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες.
    Ευχαριστώ!
    Καταρχάς γίνε σίγουρος ότι αυτό που βλέπεις είναι λάδι της ανάρτησης και οχι περίσσευμα από το γράσσο που βάζει ο μάστορας οταν περνάει την καινούρια τσιμούχα.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Νέο μέλος Το avatar του/της Billybob
    Μπορει να ειναι και αυτο. Ειναι μια πολυ λεπτη στρωση απο λαδι ή γρασο. Θα επρεπε η ξυστρα να το σκουπιζει τελειως;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Σκούπισέ το-καθάρισέ το μια-δυο φορές και αν είναι περίπτωση του γράσσου, θα σταματήσει να εμφανίζεται.

Αν οχι, και εξακολουθεί να εμφανίζεται με...αμείωτο ενδιαφέρον, τότε δυστυχώς κάτι δεν πήγε καλά στην αλλαγή τσιμουχών.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Σχεδόν πάντα στις πρωτες βόλτες αφήνει κάποια υπολείμματα από το γράσο, σε λίγες μερες θα είναι μια χαρά
    Το εχω παρατηρήσει 2 φορές που είχα κάνει σέρβις στα μπροστινά και πήγαινα στον μάστορα τσάμπα να το τσεκάρει
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή τσιμούχες μπροστινης ανάρτησης
    από sloumos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2024, 11:00
  2. Service μπροστινής ανάρτησης
    από LatanG στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2009, 01:00
  3. Προφόρτιση μπροστινής ανάρτησης
    από schumacher_ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks