Από σήμερα PARKSIDE® Επαναφορτιζόμενο παλμικό κατσαβίδι 20V PASSK 20-Li C2 με μπαταρία 4Ah και φορτιστή στα 65€
https://www.lidl-hellas.gr/p/parksid...ext_Sales_Week
Συμπεριλαμβάνονται επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 V (4 Ah) και φορτιστής (4,5 A)
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με ένδειξη κατάστασης φόρτισης LED 3 βαθμίδων
Φορτιστής με αυτόματη απενεργοποίηση και ένδειξη φόρτισης LED
Μπαταρία: ιόντων λιθίου 20 V (4 Ah)
Προεπιλογή ροπής στρέψης: 100 / 150 / 200 / 300 / max. 400 Nm
Αριθμός στροφών χωρίς φορτίο: 0–2300 min⁻¹
Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 4 καρυδάκια (17 / 19 / 21 / 23 – μήκος έκαστο 75 mm)
Διάρκεια λειτουργίας: περ. 50 min. (επαναφορτιζόμενη μπαταρία 4 Ah) / περ. 100 min. (επαναφορτιζόμενη μπαταρία 8 Ah)
Χρόνος φόρτισης: περ. 60 min (μπαταρία 4 Ah) / περ. 120 min (μπαταρία 8 Ah)
Τελευταία τροποποίηση από runner; 12/10/2024 στις 16:54.
ξερει κανεις που επισκευαζουν αυτα τα εργαλεια?
υπαρχει συνεργειο parkcide?
Είναι εντός εγγύησης?
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Αν είναι εντός εγγύησης (3 ή 5 έτη ανάλογα το εργαλείο) πρώτα παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών στο 8001113333, έχοντας την απόδειξη και το ΙΑΝ. Θα σε συνδέσουν με το http://houston-service.com/ που είναι και το μοναδικό service στην Ελλάδα. Κατά 99% στα εντός εγγύησης. κάνουν αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.
Στα εκτός εγγύησης, πρέπει να πας από εκεί και έχει ελάχιστη χρέωση ελέγχου (νομίζω 15€).
Σάπια βρεχάμενα, τσιμέντο και σκουριά.
Οπότε παω απευθείας στο σαιτ και βλέπουμε. Ευχαριστώ
προσπαθησε με το ΙΑΝ που γραφει στο κουτι
μπορει να σε καλυψουν
Έχει πάρει κανείς το αλυσοπρίονο να πει εντυπώσεις ;
https://www.lidl-hellas.gr/p/parksid...a-fa163f822932
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
To Εχω πάρει εγώ.
Για κάποιον που έχει δυο-τρια-τέσσερα δεντρα στο σπίτι του, και μια φορά στα δυο-τρία χρόνια θέλει να τα ''κουρεύει'' γερά, είναι καλό.
Επίσης, αν θέλεις να κόβεις ξύλα για τζάκι ή ξυλόσομπα ας πούμε, πάλι καλό είναι.
Δεν το έχω δοκιμάσει σε συστηματική-καθημερινή χρήση, δεν είμαι...ξυλοκόπος.
Στα δύο χρόνια, με αυτήν την χρήση, στόμωσε η αλυσίδα -λογικό- , βρήκα εύκολα ανταλλακτική στο Leroy Merlin στα δεκαοκτώ ευρώ περίπου, φοράει κοινό τύπο. Επίσης στόμωσε γιατί δεν την πρόσεχα και ιδιαίτερα, έκοβα ας πούμε παλέτες πάνω σε τσιμέντο, έπερνε που και που και λίγο τσιμέντο το κόψιμο (χωμα και τσιμέντο, οτι χειρότερο για τα δόντια)
Επίσης το πλαστικό κουμπί, το κόκκινο, το μεγάλο, είναι για να ξεσφίγγεις το σύστημα της λάμας, ώστε να την τεντώνεις με το μικρό κόκκινο κουμπί. Αυτό το κόκκινο μεγάλο κουμπί, είναι πλαστικό, και έχει εγκλωβισμένο μέσα στο πλαστικό ένα μεταλλικό παξιμάδι. Σε κάποια φάση, άρχισε να πηδάει το πλαστικό γύρω από το παξιμάδι, δλδ να γυρνάει το πλαστικό χωρίς να γυρνάει το παξιμάδι, οπότε το κατήργησα όλο μαζί και έβαλα ένα απλό παξιμάδι, και απλά χρησιμοποιώ καστάνια με καρυδάκι, όποτε θέλω να ρυθμίσω.
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι, μου κάνει την δουλειά, και δεν μασάει, χωρίς να μπλέκω με βενζίνες, πιστόνια, να δεν έχει λάδι, να κόλλησε, να δεν παίρνει, να βράχηκε το μπουζί και λοιπές δυσκολίες. Ηλεκτρισμός, πατάω σκανδάλη, δουλεύει.
Εχει και συμπλέκτη που δεν δίνει μια και όξω κίνηση στην αλυσίδα μόλις πατάς την σκανδάλη, σου κάνει ομαλή σύμπλεξη, οπότε δεν έχει τινάγματα και τέτοια.
Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 14/10/2024 στις 07:45.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Σάπια βρεχάμενα, τσιμέντο και σκουριά.