Δεν είναι το ρίσκο της στιγμής που με νοιάζει, είναι ότι δεν θέλω να έχω το νού μου αν θα έχει γυαλιά γύρω γύρω.
Επίσης δεν τελειώνει σε εμένα, πρέπει να προφυλάξω και τους επόμενους, με καλημερίζουν οι χριστιανοί.
Δεν είναι το ρίσκο της στιγμής που με νοιάζει, είναι ότι δεν θέλω να έχω το νού μου αν θα έχει γυαλιά γύρω γύρω.
Επίσης δεν τελειώνει σε εμένα, πρέπει να προφυλάξω και τους επόμενους, με καλημερίζουν οι χριστιανοί.
Σχεδόν όπως τα λες, με φάσα 30εκ απο κάτω και μικροτερα τζάμια μέχρι τα 3.5μ.
Κλασικη τζαμαρια μαγαζιου δηλαδη.
Να σε ρωτησω, διαμαντι κοπης τζαμιου εχεις; Γιατι μπορεις να χαραξεις περιμετρικα απο μεσα το τζαμι, να κολησεις μεσα εξω κλασικη αυτοκολλητη ταινια δεματων κανοντας ενα Χ κι ενα + χωρις να καλυψεις το χαραγμα. Μετα με μια μικρη ματσολα χτυπας λιγο την γραμμη που χαραξες περιμετρικα μεχρι να ξεχωρισει και μετα με λιγη πιεση θα πεσει ολοκληρο. Αν εχεις βαλει χαρτονια στο πεζοδρομιο απ' εξω ακομα και να σπασει θα μεινει ενωμενο , τα χοντρα τζαμια σπανε σε μεγαλα κομματια.
Μετα θα εχεις μονο το γυαλι που θα εχει μεινει στο κασωμα αλλα θα ειναι 5-10 ποντους στενο , ειναι σαφως πιο διαχειρισιμο να το σπασεις λιγο λιγο
Εννοειται ρουχα χοντρα, γαντια για τζαμια, γυαλια εργασιας, κλπ
Nαι χάραξη και κοπή με φαρδύ κοπίδι - σφυρί. Αν όμως είναι σπασμένο πριν σε μικρά κομμάτια θα διπλώνει κατεβαίνοντας.
Ταινία συσκευασίας βολεύει να αυξήσει την πρόσφυση ανάμεσα στο αυτοκόλλητο και το τζάμι σε κάποια σημεία.
Βολική μάσκα, jokey και χοντρή σκληρή κουκούλα στο κεφάλι. Δεν είμαστε και τσακωμένοι.
απο κάτω το χω..
![]()
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 12/10/2024 στις 12:14.
Το να φωνάξεις τζαμά να τα βγάλει και να τα πάρει, δεν παίζει;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
3ώρες 2 τεχνικοί με διαμορφωμένο όχημα. καλά θα πάει αυτό.
Γιάννη πες στον άνθρωπο που θα βάλει τα νέα
Για αυτόν είναι βούτυρο όλη μέρα με αυτά ασχολούνται
Υγ θαα με τρελάνεις ....θα έρθω εκεί να στο κατεβάσω σε 1 ώρα
Δεν υπαρχει βιαση, ο επομενος μαστορας ειναι μπετατζης..
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Τελικά πήρα από την δουλειά 1.60 x 6 "μόνιμο" αυτοκόλλητο (~2.5€/μ).
Κολλήθηκε εύκολα και κόπηκαν έσπασαν όπως φανταζόμαστε. Μηδενικά τζάμια τριγύρω, εύκολα στο μάζεμα.
Σορυ δεν έβγαλα μια φωτό να γελάσουμε.
Σε σακούλες για μπάζα και στον μπλε κάδο σημειωμένα "τζάμια".
Ούτε ένα βίντεο να γουστάρουμε;
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ