Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: Υπερτιμημένα μεταχειρισμένα μοτο

Νέο μέλος
    Να μιλήσω σαν φίλος της ηλιοκαμμενης κατηγορίας custom/chopper? (Χάρλεαδες μακριά)
    Για αναβάτες που ψάχνουν μηχανή του είδους σε αξιοπρεπή κυβικά πρέπει ή να σκάσουν 4-5 Χιλ για dragstar 650 honda shadow 25ετιας και όμοια αγορασμενα σε δραχμές(!) ίδιας αξιας. Για νεότερα μοντέλα πχ.kawasaki vulcan 900 triumph speedmaster κλπ ζητάνε τουλάχιστον 70-80% (7-8χιλ) της αξίας έπειτα από 15 χρονια.
    Και δεν βάζω στην εξίσωση υπερβολικά κυβικά και καγκουροκαστομιες γιατί θα μου πείτε τα γούστα πληρώνονται.
    Όσο καλό συντηρημένες και να είναι και όσο αυτοί που τις έχουν να τις οδηγάνε κάθε Κυριακή του Αυγούστου ποιος θα δώσει αυτά τα λεφτά? Για συναισθηματικούς λόγους? Σε μια κατηγορία που κοιταμε εμείς κι εμείς κι Ενω στο εξωτερικό αντίστοιχα πωλούνται κοντά στο 1/3 τιμής

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Προσφορά και ζήτηση είναι..
    Αφενός εδώ είναι η (σχεδόν ανύπαρκτη) προσφορά σε νέα μοντέλα που κρατάει τις τιμές μοτοσικλετών 25ετίας/15ετίας ψηλά. Δεν είναι πυρηνική φυσική..

Νέο μέλος
    Εννοείται πως έχεις δίκιο και καθένας πουλάει όσο θέλει αλλά όπως βλέπω αγγελίες μήνες των μηνών θα μείνει προσφορά σκέτο

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Καλά νταξ, τα Shadow είναι το χρυσό δισκοπότηρο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Όπως έλεγε ένας πελάτης μου, επιχειρηματίας, έμπορος "ΠΑΝΟ μου,ένας μαλακας πεθαίνει,δέκα γεννιούνται".

270° firing order
    Λογικό όταν υπάρχουν 3-4 μτχ όλα και όλα να ζητάνε όσο θέλουν.
    Για ρίξε μια ματιά στην Βουλγαρία που έχει μεγάλη ποσότητα σε shadow κτλ να δεις τιμές ,εύκολος εκτελωνισμός είναι δίπλα.
    Ένα shadow sabre 1100 ήταν να φέρω πριν 2 χρόνια περίπου (δεν τα κατάφερα τελικά ) από Σουηδία αλλά στην Βουλγαρία έχει κάμποσα,δεν χρειάζεται καν να
    κοιτάς Γερμανία .
    when life gets complicated... i ride.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Νίκο τα Βουλγαρικά είναι 90% εισαγωγές από Βρεττανία και 'μαγειρεμένα', με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    ZXR750RR, εφτακοσα χρονια στο car αφού ζητάει 15 χιλιαρικα,είδε και αποειδε οτι δε πουλιέται και αλλάζει τη τιμή σε
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    19.000
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος
    Πληθωρισμός....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    ZXR750RR, εφτακοσα χρονια στο car αφού ζητάει 15 χιλιαρικα,είδε και αποειδε οτι δε πουλιέται και αλλάζει τη τιμή σε
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    19.000
    Αυτοι ουλοι ,τα βαζουν για να δικαιολογουνται στην γυναικα τους,οτι ''μαναρι μου το εχω βαλει αγγελια ,αλλα δεν πουλιεται αγαπη μου,τι να κανω??''
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    19.000
    Με 15κ σου λέει θα μαζευτεί η πλεμπα βάλτο 20κ και κάθε Σάββατο γυαλισμα να ανέβει επίπεδο το μαγαζί

πεσμένο 750 με γδαρμένα πλαστικά που θέλει μαζέματα, 2008-2010 μοντέλο, ζητάει 8.500€
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τελευταια κοιταζω το meddley. H Piaggio κανει αυτο τον καιρο μια εκπτωση 300 ευρω που δεν θα την ελεγα κακη.
    Τα μτχ ενος ετους που πουλιουνται ομως, οι ιδιοκτητες τα δίνουν στην τιμή προσφοράς του καινουργιου!
    Δεν καταλαβαινουν οτι για 100-200 ευρω δεν αξιζει να παρεις μεταχειρα, ειδικα όταν τα χλμ εχουν γινει πενταψηφια?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Τελευταια κοιταζω το meddley. H Piaggio κανει αυτο τον καιρο μια εκπτωση 300 ευρω που δεν θα την ελεγα κακη.
    Τα μτχ ενος ετους που πουλιουνται ομως, οι ιδιοκτητες τα δίνουν στην τιμή προσφοράς του καινουργιου!
    Δεν καταλαβαινουν οτι για 100-200 ευρω δεν αξιζει να παρεις μεταχειρα, ειδικα όταν τα χλμ εχουν γινει πενταψηφια?

Τσαπαρί κάνουν και όποιος τσιμπήσει.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Για να λέμε του στραβού το δίκιο, μην νομίζεις οτι όλοι αυτοί ξέρουν για τις προσφορές που τρέχουν κάθε στιγμή..

Αν αγοράσω σήμερα "κούτα" και μετά από 1 χρόνο θέλω να πουλήσω, θα εκτιμήσω μόνο το πόση αξία πιστεύω οτι έχασε σε σχέση με όταν το αγόρασα με βάση τα χιλιόμετρα και την χρήση/κατάσταση. Δεν θα μπω να δω αν η αντιπροσωπεία ξαφνικά αποφάσισε να σκοτώσει τις τιμές..
    ΚΑΚΩΣ μεν, αλλά οι περισσότεροι έτσι είμαστε..

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ?
    από athas62 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 01:26
  3. Ιδρυση Νεασ ΛεσΧησ Μοτο...
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:02
  4. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  5. Περοφεριακ Yamaha (μεταχειρισμενα ή μαιμουδενια)
    από pk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 14:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF