Η αφαίρεση του θερμοστάτη και τα χαρτόνια στο ψυγείο ανήκουν σε εποχές περασμένης χιλιετίας.
Απαράδεκτο το συνεργείο. Δεν θα έπρεπε να το κάνει ακόμη και εάν το ζητούσες από την στιγμή που είναι εξουσιοδοτημένο.
Η αφαίρεση του θερμοστάτη και τα χαρτόνια στο ψυγείο ανήκουν σε εποχές περασμένης χιλιετίας.
Απαράδεκτο το συνεργείο. Δεν θα έπρεπε να το κάνει ακόμη και εάν το ζητούσες από την στιγμή που είναι εξουσιοδοτημένο.
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Τι να σας πω παιδιά... Κι εγώ δεν το περίμενα. Όταν μου το είπε τον ρώτησα 2 φορές, μήπως δεν κατάλαβα καλά.
Τώρα περιμένω να μου βάλει καινούργιο, γνήσιο θερμοστάτη YAMAHA και να πάω να το πάρω. Θα το δουλέψω με τον καινούργιο να δω πώς θα συμπεριφερθεί και ανάλογα θα δω τι θα κάνω.
Πολύτιμη η βοήθειά σας και οι απόψεις σας, να 'στε καλά.
Με λίγα λόγια, μας βάζεις να συζητάμε για ενα θέμα ανύπαρκτο, αφού το δίτροχο ΔΕΝ το έχεις πάρει ακόμα, οπότε δεν έχεις κάποια αρνητική κατάσταση εσύ, είτε σαν απουσία θερμοστάτη, είτε σαν τελικό αποτέλεσμα να ζεσταίνεται. Μας βάζεις να συζητάμε για What If σενάρια, που ΑΝ ΘΑ γίνουν.
Πάρτο, και ΑΝ υπάρχει κάτι στραβό, το ανοίγεις θέμα.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Κάνεις λάθος! Ξαναδιάβασε όλη τη συζήτηση και πιστεύω πως θα το καταλάβεις...
Ευτυχώς που άνοιξα το θέμα και με ενημέρωσαν οι φίλοι εδώ, ότι ο θερμοστάτης είναι απαραίτητος και ΔΕΝ πρέπει να αφαιρείται!
Αν δεν είχα ξεκινήσει το θέμα, τώρα θα είχα ήδη παραλάβει το scooter ΧΩΡΙΣ θερμοστάτη και θα έπρεπε να το ξαναπάω πίσω για να μου βάλει τον καινούργιο.
Ίσως δεν το κατάλαβες, αλλά πρόκειται για εξουσιοδοτημένο συνεργείο YAMAHA, το οποίο αφαίρεσε τελείως εργοστασιακό εξάρτημα από scooter YAMAHA, χωρίς να ενημερώσει τον πελάτη ΠΡΙΝ να το αφαιρέσει. Αν δεν είχα ανοίξει το παρόν θέμα, θα παραλάμβανα το scooter χωρίς θερμοστάτη και δεν θα ήξερα τις αρνητικές συνέπειες που συνεπάγεται αυτό. Ευτυχώς που οι φίλοι παραπάνω μου απάντησαν και με προστάτεψαν!
Ξαναδιάβασε λοιπόν το θέμα και αυτό το μήνυμα και αν εξακολουθείς να θεωρείς το θέμα ανύπαρκτο και ότι η συζήτηση δεν εξυπηρετεί πουθενά, τότε λυπάμαι αλλά μάλλον δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε!
Χτες πήρα το X-Max.
Καινούργια τάπα + καινούργιος θερμοστάτης + παραφλού + εργατικά = 200 ευρώπουλα! Περίμενα λιγότερα (τόσα είχα δώσει στο μεγάλο service, με αλλαγή ιμάντα μετάδοσης, λαδιών και όλα τα άλλα).
Σήμερα πρωί με σχετικό κρύο (10 βαθμούς) όλα καλά, δεν το είδα να ανεβαίνει πάνω απ' τη μέση. Αλλά και πριν δεν ανέβαινε τα πρωινά. Θα δείξει σε ένα ζεστό μεσημέρι πώς θα πάει. Αν το ξανακάνει, θα το πάω σε άλλο συνεργείο, μήπως εκεί καταφέρω να βρω άκρη για το τι φταίει. Ελπίζω να μην το ξανακάνει.
Τα χρήματα που πλήρωσες είναι υπερβολικά για τα ανταλλακτικά και τις εργασίες που περιγράφεις.
Ελπίζω, τουλάχιστον να λύθηκε το πρόβλημα.