Μας κανει πλάκα. Το ότι δεν ζούμε καθημερινά στην θεσσαλονίκη δεν σημαίνει πως μας είναι αδίαφορο το βάσανο εκεί.
Μας κανει πλάκα. Το ότι δεν ζούμε καθημερινά στην θεσσαλονίκη δεν σημαίνει πως μας είναι αδίαφορο το βάσανο εκεί.
Μια ερώτηση προς τους υδραυλικούς του φόρουμ......
Μεταξύ ενός χαλύβδινου λέβητα πετρελαίου και ενός μαντεμένιου, ποιος είναι πιο ανθεκτικός και αποδοτικός ;
( τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως θερμίδες, τετραγωνικά κτλ είναι κοινά και για τους δύο και τα αφήνουμε στην άκρη)
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Νιώθω αμήχανα σαν να κοιτάω το κινητό του μπροστά μου , όταν βρίσκομαι σε ασφυκτικά γεμάτο ασανσέρ.
Messenger boys.
The Dirty Harry
Είχα διαβάσει για Motocard και είπα να παραγγείλω πρώτη φορά. Μου έβγαλε παράδοση 11 Δεκεμβρίου. Το θέμα είναι ότι κάθε λίγο μου έρχονται μηνύματα ότι θα αργήσει 2 μέρες, άλλες 2 μέρες και πάει ακόμα έτσι. Να αρχίσω να το κλαίω το 150άρι;
Αν το προϊον εχει φυγει απο την εταιρεια προκειται για θεμα ταχυδρομειου. Μην ξεχναμε πως ο Δεκεμβρης ειναι ο πλεον δυσκολος μηνας για τετοια θεματα, οποτε ειναι σιγουρα η περιοδος του ετους που μια καθυστερηση ειναι αναμενομενη.
Με την Motocard δεν ειχα ποτε θεμα παντως.