Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: 1993

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν. Τώρα τελείωσα το διάβασμα. Το είχα αφήσει για όταν θα μού τελείωνε ένα βιβλίο που διάβαζα.

Παρά πολύ ωραίο ταξίδι. Γαμάτη αφήγηση.
    Καλύτερη στιγμή η βραδιά με τις κλεμμένες βενζίνες-πετρέλαιο. Πρέπει να ήταν τρομερή περιπέτεια.

Χειρότερη στιγμή εκεί πού στησατε τα κορίτσια. Τον πστ τον θυρωρό!!!

Να είσαι πάντα καλά και σου εύχομαι το 23 να μπορέσεις να ξαναπας και εσυ και τα φιλαράκια σου
    Ευχαριστούμε που μάς ταξίδεψες...
    Να 'σαι καλά! Έχεις δίκιο αυτές ήταν από τις στιγμές που έγραψαν στο όλο ταξίδι. Θα προσέθετα και τη βραδιά Καραόκε στην Ανδόρρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ πολύ γιατί είναι πολύ όμορφο να μπορείς να μοιραστείς μια τέτοια εμπειρία τόσα χρόνια μετά. Και για μένα ήταν ευκαιρία να ξαναζήσω το ταξίδι σκαλίζοντας αναμνήσεις που τουλάχιστον οι λεπτομέρειες τους σβήνουν στο πέρασμα του χρόνου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Να 'σαι καλά! Έχεις δίκιο αυτές ήταν από τις στιγμές που έγραψαν στο όλο ταξίδι. Θα προσέθετα και τη βραδιά Καραόκε στην Ανδόρρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ πολύ γιατί είναι πολύ όμορφο να μπορείς να μοιραστείς μια τέτοια εμπειρία τόσα χρόνια μετά. Και για μένα ήταν ευκαιρία να ξαναζήσω το ταξίδι σκαλίζοντας αναμνήσεις που τουλάχιστον οι λεπτομέρειες τους σβήνουν στο πέρασμα του χρόνου.
    Ναι όντως. Η βραδιά του καραοκε
    καθε μερα ...νεα μερα.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    πολύ όμορφο
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ωραιες εικόνες και ωραίες στιγμές με φίλους, όλοι με την ίδια τρέλα, μια μοναδική εμπειρία, ενα ταξίδι που θα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωη. Δύσκολο ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, όχι να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι αλλά να το κάνεις με μια τέτοια παρέα!

Τα μέτρα ασφαλειας δείχνουν την ανεμελιά μιας άλλης εποχής! Με ένα κράνος μόνο και ρουχισμό κουκουρούκου ξεκινάς ταξίδι 2000χλμ... Πόση άγνοια μα και αθωότητα μαζί!
    Να μην πω για τους χαρτινους χάρτες και η οδήγηση με το ένστικτο στο κέντρο μιας μεγαλούπολης, τότε που η ψυχρή γυναικεία φωνή "σε 100 μετρα στριψτε δεξια" ουτε σαν ιδέα δεν υπήρχε! Αν και έχω αμυδρες αναμνήσεις με χάρτες δεν μπορώ να με φανταστώ χωρις google maps!

Σας ευχομαι πάντα όρθιοι και να μαζευτείτε η ίδια τετράδα να επαναλάβετε το ίδιο ταξίδι, κάτι σαν reunion!

Ανασταίνω το θέμα για διάφορους λόγους.

Ο πρώτος είναι πως το αγαπώ πολύ καθώς εκτός από γεωγραφικό ταξίδι είναι και ένα ταξίδι στη νεότητα μου.
    Ο δεύτερος λόγος είναι πως φέτος το καλοκαίρι έχω σκοπό να ξανά επισκεφθώ αυτές τις περιοχές. αλλά σε μια παραλλαγή τους λίγο πιο ορεινή. Με πιθανή εξαίρεση την Ανδόρρα σε όλα τα άλλα σημεία θα τα περάσω μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα παραδίπλα. Θα ταξιδέψω και φέτος μόνος αλλά με το ιδανικό για αυτό το ταξίδι "εργαλείο" καθώς εκτός από τις Εθνικές οδούς -απαραίτητες για να βρεθώ με δυο διανυκτερεύσεις στην Ισπανία- θα απολαύσω μπόλικη θέα από τις επαρχίες της Γαλλίας και τις Ισπανίας.... ή μάλλον πιο σωστά από τη χώρα των Βάσκων.
    Ο τρίτος λόγος είναι πως "κάπως" καμαρώνω για αυτό το ταξίδι του 1993 και θα ήθελα να το διαβάσουν και άλλα παιδιά που πιθανά δεν το έχουν διαβάσει. Ήταν για εμένα η αιτία που ξεκλείδωσαν οι μοτοσυκλετιστικοί μου ορίζοντες και μάλλον ο βασικός λόγος για τον οποίο βρίσκομαι πάντα συντροφιά με μια μοτοσυκλέτα τα τελευταία 36 χρόνια. Είναι η αιτία που έμαθα να "απολαμβάνω" το ταξίδι με την πολυτέλεια των 1000+ κυβικών αλλά εξίσου και με ένα μοονοκύλινδρο των 250 κυβικών.

Εύχομαι όσοι δεν το έχετε διαβάσει, να το απολαύσετε. Το έχω γράψει με πολύ αγάπη και με πολύ κόπο καθώς οι αναμνήσεις ανασύρθηκαν μέσα από αναλογικές φωτογραφίες και ταύτιση των γεωγραφικών σημείων μέσα από τις εικόνες (φωτό), το google maps αλλά και το google earth.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 12/01/2025 στις 23:13.

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Έκανες πολύ καλά που το ανέσυρες, πού να 'ξερα πριν αρκετή ώρα που ξεκινησα να διαβάζω τις πρώτες λέξεις οτι δεν θα μπορούσα να σταματήσω μέχρι να ολοκληρωθεί η ιστορία.
    Μαγική εμπειρία, ευχαριστούμε που τη μοιραστηκες!
    Και στις επόμενες με υγεία!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Καταπληκτικό ταξίδι και παρουσίαση Στέφανε, μάλλον το ανέβασες την περίοδο που ήμουν εκτός φόρουμ για ένα διάστημα γιατί δεν το είχα διαβάσει αλλά το απόλαυσα τώρα!

Ο αιώνιος "κόκκος" του φιλμ και της μοτοσικλετιστικής ψυχής μαγεύουν

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    ομοίως και εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι

τι να λέμε ταξιδάρα! για μένα έχει μια παραπάνω σημασία γιατί το τριεθνές ιταλία-γαλία-ισπανία είναι το αγαπημένο μου κυρίως για την ιστορία και κουλτούρα αυτών τον περιοχών
    Επίσης την εποχή που το κάνατε ήσασταν απο τους πρωτοπόρους, μιας και ήταν ελάχιστοι ως τότε στη ελλάδα οι εξερευνητές εκτός συνόρων με μέσο την μοτοσυκλέτα

Ισως κάποια στιγμή να κάνεις το ίδιο rοute περνώντας απο τα ίδια σημεία για το σημερα και το χθες

Για την περιγραφή και τις εικόνες ίσως αξίζει να φτιάξετε και ένα έντυπο ταξιδιωτικό για να μείνει για πάντα διασωσμένο.

*Και ενα μπράβο στο μοτο.γρ και τους συντελεστές του που μπορεί και κρατάει τις ιστορίες με τις φωτογραφίες τους αναλλοίωτες ως σήμερα.
    Διότι όπως παρατηρούμε τα πιο πολλά φόρουμ ελληνικά και ξένα που ανεβάζουν μέσω προσωπικών λογαριασμών απο πλατφόρμες photo uploaders χάνονται όλα και πολύ σύντομα
    you rise you fall you're down then you rise again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Έκανες πολύ καλά που το ανέσυρες, πού να 'ξερα πριν αρκετή ώρα που ξεκινησα να διαβάζω τις πρώτες λέξεις οτι δεν θα μπορούσα να σταματήσω μέχρι να ολοκληρωθεί η ιστορία.
    Μαγική εμπειρία, ευχαριστούμε που τη μοιραστηκες!
    Και στις επόμενες με υγεία!
    Ειλικρινά εγώ σας ευχαριστώ (κι εσάς και το moto.gr) που έχω την δυνατότητα να το μοιραστώ! Όπως έγραψα ήταν -και παραμένει- ένα οδοιπορικό σταθμός για εμένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Καταπληκτικό ταξίδι και παρουσίαση Στέφανε, μάλλον το ανέβασες την περίοδο που ήμουν εκτός φόρουμ για ένα διάστημα γιατί δεν το είχα διαβάσει αλλά το απόλαυσα τώρα!

Ο αιώνιος "κόκκος" του φιλμ και της μοτοσικλετιστικής ψυχής μαγεύουν
    Ευτυχώς που βρέθηκε αυτό το scanner που μου επέτρεψε να ψηφιοποιήσω τις φωτογραφίες καθώς ήταν περίπου 15 αναλογικά φιλμάκια που ναι μεν τα είχα εμφανίσει όλα αλλά είχα δώσει για εκτύπωση μόνο τα 6 πρώτα. Με την βοήθεια της τεχνολογίας όμως έχω όλο το αρχείο ψηφιοποιημένο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    ομοίως και εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι

τι να λέμε ταξιδάρα! για μένα έχει μια παραπάνω σημασία γιατί το τριεθνές ιταλία-γαλία-ισπανία είναι το αγαπημένο μου κυρίως για την ιστορία και κουλτούρα αυτών τον περιοχών
    Επίσης την εποχή που το κάνατε ήσασταν απο τους πρωτοπόρους, μιας και ήταν ελάχιστοι ως τότε στη ελλάδα οι εξερευνητές εκτός συνόρων με μέσο την μοτοσυκλέτα

Ισως κάποια στιγμή να κάνεις το ίδιο rοute περνώντας απο τα ίδια σημεία για το σημερα και το χθες

Για την περιγραφή και τις εικόνες ίσως αξίζει να φτιάξετε και ένα έντυπο ταξιδιωτικό για να μείνει για πάντα διασωσμένο.

*Και ενα μπράβο στο μοτο.γρ και τους συντελεστές του που μπορεί και κρατάει τις ιστορίες με τις φωτογραφίες τους αναλλοίωτες ως σήμερα.
    Διότι όπως παρατηρούμε τα πιο πολλά φόρουμ ελληνικά και ξένα που ανεβάζουν μέσω προσωπικών λογαριασμών απο πλατφόρμες photo uploaders χάνονται όλα και πολύ σύντομα
    Από το 2023 προσπαθώ να κάνω το ίδιο ταξίδι αλλά ήθελα να το κάνω μαζί με τον Βαγγέλο που είναι κολλητός μου φίλος μέχρι σήμερα και ήταν ο κάτοχος του Benneton. Δυστυχώς φέτος έγινε ξεκάθαρο ότι δύσκολα θα μπορέσουμε να ταιριάξουμε τις ημερομηνίες μας, κυρίως λόγω της διαφορετικότητας των επαγγελμάτων μας.

Έτσι αποφάσισα ότι θα το κάνω φέτος μόνος μου... Όσο όμως το σχεδιάζω τόσο μου δημιουργείται η ανάγκη να δω νέα πράγματα γιατί νιώθω πως δεν προλαβαίνω πλέον να σπαταλήσω χρόνο για επαναλήψεις. Οπότε φέτος η πορεία θα είναι παρόμοια αλλά οι διαδρομές αν και παράλληλες όχι ίδιες. Απώτερος στόχος να εξερευνήσω τη χώρα των Βάσκων περνώντας λίγο έξω από την Τουλούζη. Θα μείνω 3-4 μέρες στο Μπιλμπάο ως βάση για τις εξορμήσεις μου γύρω-γύρω και θα επιστρέψω επισκεπτόμενος με άλλες 1-2 διανυκτερεύσεις την Σαραγόσα και τέλος την Ανδόρρα.
    Στην επιστροφή θέλω να ξαναδώ τις ομορφιές της Τοσκάνης και της Ασίζης.

Αυτά είναι πρόχειρα τα φετινά μου σχέδια!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Εντάξει ζηλεύω με 1000 που θα πας να το ξανακάνεις το ταξίδι.
    Ίσως καταφέρω και εγώ κάποτε όταν τα παιδιά ξεμυτίσουν από το σπίτι.

Ας είμαστε όλοι υγιως καλά και οι ευκαιρίες με φιλους / φιλες θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον ακόμη και αν μπαρμπαδεψουμε αν το λέει η ψυχούλα όλα γίνονται!

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Αν θες να γράψεις για τις διαδρομές που σκέφτεσαι να εξερευνήσεις, με εναυσμα το οδοιπορικό σου αποφάσισα το Πάσχα που πιθανόν να έχω 15 μέρες + - να πάρω δρόμο. Δεν ξέρω η αλήθεια αν θα πάω για Ισπανία αλλά θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον να ποστάρεις και για μελλοντική αναφορά.

Εύχομαι και από εδώ να είσαι πάντα καλά και να βολτάρεις όπου ζηλέψει το μάτι σου, είναι φοβερό για εμάς τους νεοεισερχόμενους να διαβάζουμε τέτοια νήματα.
    Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 13/01/2025 στις 23:34.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το ξαναδιάβασα μέχρι την μέση (το υπόλοιπο αύριο).
    πολύ καλά έκανες που το ζωντάνεψες

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος

Αυτά είναι πρόχειρα τα φετινά μου σχέδια!

Είθε να τα πραγματοποιήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Πωωωωωω διαβασα μόνο το πρωτο ποστ και δεν βλέπω την ωρα να γυρισω σπιτι να το πιασω ολο

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    ΤΕΛΕΙΟ!

Ευχομαι να το επαναλάβεις οπως λές!

Αυτο που θα κρατήσω ειναι (νομιζω το ανέφερε και ο tilegonos) η ατμόσφαιρα μιας αλλης εποχής που δεν υπάρχει πλέον.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF