Ingco και industrial έννοιες ασυμβίβαστες.Κινέζος καρακίτρινος. Πήραν 2 φίλοι ο ένας ξυλουργός και ο άλλος επαγγελματίας μερεμετάκιας. Του πρώτου στο 4μηνο κουδούζε σαν κουδουνίσρα όταν πατούσες την σκανδάλη. Ο δεύτερος άργησε να το διαλύσει έκανε σχεδόν χρόνο. Σε αυτή την κατηγορία προτιμώ Lidl μόνο και μόνο για την εγγύηση που έχει.
PS. Στείλε μου με Box Now το παλιό να παίξω. Έχω μπαταρίες από Laptops και ίσως μπορέσω να το μετατρέψω. θα χρεωθείς μόνο τον φορτιστή να τα καταφέρω![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Για το παρακάτω τι έχετε να πείτε;
Το σκέφτομαι, όχι για κάποιο σοβαρό βάψιμο, αλλά για κανά μερεμέτι που συνέχεια δουλεύω σπρέι.
Ή για κανένα χημικό π.χ. αποριπαντικά για να πλένω τη σαβούρα από κάποια ανταλλακτικά.
Δε πιστεύω ότι θα κάνω σοβαρή δουλειά, αλλά με λίγο συνήθεια θα αντικαταστίσω τα σπρέι και τις τρόμπες ψεκασμού.
![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τα ingo είναι τελείως σαβούρες παίδες, εγώ θα πρότεινα να μην τα πολυκοιτάτε 1000 φορές καλύτερα τα του lidl ή τα bulle.
Γενικά απ'ότι έχω αγοράσει ή δουλέψει σε parkside εργαλεία η κατηγορία με τα παλμικά και τα δραπανοκατσάβιδα τους είναι αρκετά αξιοπρεπής, ειδικά τα μαύρα τα performance .
Εγώ τίποτα, αλλά φίλος και συνάδελφος που έχει 2-3 εργαλεία αυτής της εταιρείας όλο γκρίνια και παράπονα κάνει για την ποιότητα και λειτουργία τους.
Τώρα τι να σου πω, τυχαίο να βγήκε μόνο σε αυτόν ή να τα ζορίζει παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε δεν ξέρω, αλλά δεν έχει και τόσο σημασία πιστεύω, ούτως ή άλλως φασόν οικονομικά εργαλεία της σειράς είναι, τώρα φθηνά ή φθηνιάρικα ας το κρίνει ο καθένας από την πλευρά του.
Αυτό έχει άλλη ημερομηνία, μάλλον δεν βγαίνει ακόμα
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Αυτό έχει ήδη βγει, αλλά ολόκληρο σετ, το περιμένω και εγώ μόνο του