Σελίδα 95 από 101 ΠρώτοΠρώτο ... 458590919293949596979899100 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.411 έως 1.425 από 1513

Θέμα: Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Το χρησιμοποιώ για συναρμολογηση επίπλων και διάφορες άλλες δουλίτσες στο σπίτι.
    Τα χαρακτηριστικά που έχει το λιντλ θα σε βολέψουν (ειδικά το αφαιρούμενο τσοκ, κάνει το εργαλέιο πολύ μαζεμένο στο βίδωμα). Άσε την κρούση, έτσι κι αλλιώς στα 12v είναι υποτυπώδης και της υπομονής.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Το χρησιμοποιώ για συναρμολογηση επίπλων και διάφορες άλλες δουλίτσες στο σπίτι.
    Όπως είπε κι ο Απόστολος πιο πριν, για αυτή τη χρήση μη σκέφτεσαι κάτι άλλο πέρα από το Parkside. Εφόσον πας για αγορά του, φιλική συμβουλή, νωρίς νωρίς στα Lidl την Πέμπτη. Οπωσδήποτε πριν τις 10 το πρωί θα έλεγα. Το έχει βάλει πολύς κόσμος στο μάτι, ενώ συν τοις άλλοις υπάρχουν και κάποιοι που δεν το πρόλαβαν την προηγούμενη φορά που το έφεραν (πριν αρκετούς μήνες, ίσως και γύρω στο χρόνο), όπου συν τοις άλλοις το ίδιο σετ πουλιόταν στα 65 ευρώ...

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Μπορείς να πάρεις του lidl να το δοκιμάσεις και αν δεν σου κάνει το πας πίσω χωρίς να και μου, σου καταθέτουν επιτόπου τα χρήματα, επίσης τα μαύρα έχουν 5 χρόνια εγγύηση, αν χαλάσει το πας πίσω, τα 12v το πρόβλημα τους είναι ο τοίχος, εκεί τρώνε ζόρι, στα άλλα δεν έχεις θέμα. Εγώ με 12v Bosch μπλέ έφτιαχνα μισό Κούβα στόκο.
    Επίσης τα εργαλεία το Lidl δεν τα βάζει στο ράφι την Πέμπτη αλλά την Τετάρτη το βράδυ, έχω πετύχει αρκετές φορές στις 8:00-8:30 εργαλεία της επόμενης

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Την αξία και την ποιότητα του εσύ την ξέρεις. Συνήθως τα battery packs έχουν μέσα Li Ion 18650. H Panasonic NCR18650B 18650 3400mAh 3.7V έχει 4.6€ /τμχ. Με 3 σε σειρά φτιάχνεις 12v pack με κόστος 14€ και άριστη ποιότητα. Με 2 τριάδες παράλληλα ανεβάζεις και την χωρητικότητα στο διπλάσιο που σημαίνει φόρτιση κάθε χρόνο με την χρηση που του κάνεις χαχαχαχα. Νομίζω χαμηλό το κόστος και μεγάλη η αναβάθμιση. Μην πάρεις μπαταρία από τον Δήσιο είναι κινεζιά καμαρωτή χείριστης ποιότητας. Αναγόμωσέ την ήδη υπάρχουσα μόνος σου και θα το έχεις για άλλα 50 χρόνια
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Την αξία και την ποιότητα του εσύ την ξέρεις. Συνήθως τα battery packs έχουν μέσα Li Ion 18650.
    Είκοσι χρονών b&d πιθανόν να έχει ni-cd , βέβαια δεν είναι δύσκολο να τις αντικαταστήσει με ni-mh.
    Για Li-ion δεν θα χρειαστεί και επέμβαση στο φορτιστή?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πέρα απ' αυτό που είπε ο στεφ, για αναβάθμιση στο πακ θέλει ηλεκτροπόντα. Καλύτερα να το κάνει κάποιος επαγγελματίας. Με καλάι γίνεται ψυχρή κολληση και δεν κρατάει. Αλλιώς, για να γίνει σωστή κόλληση, η μπαταρία ζεσταίνεται πολύ. Δεν είμαι και της δουλειάς βέβαια και δε τα ξέρω κόλπα αλλά έτσι νομίζω.
    Sent from me using a computer.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    έχω χαλάσει μερικές πλακέ μπαταρίες από υπερθέρμανση στην προσπάθεια μου να κανω κόλληση με.καλάι, προκειμένου να φτιάξω τζιτζίκι. θέλει τρόπο όντως.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Είκοσι χρονών b&d πιθανόν να έχει ni-cd , βέβαια δεν είναι δύσκολο να τις αντικαταστήσει με ni-mh.
    Για Li-ion δεν θα χρειαστεί και επέμβαση στο φορτιστή?
    έχεις απόλυτο δίκιο δεν είχα προσέξει την ηλικία του δράπανου. Είναι όμως εύκολη η μετατροπή και φορτιστές υπάρχουν στο εμπόριο. Βέβαια τώρα ανεβαίνει το κόστος αλλά εγώ γνωστός λάτρης της ανακατασκευής θα το έκανα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Πέρα απ' αυτό που είπε ο στεφ, για αναβάθμιση στο πακ θέλει ηλεκτροπόντα. Καλύτερα να το κάνει κάποιος επαγγελματίας. Με καλάι γίνεται ψυχρή κολληση και δεν κρατάει. Αλλιώς, για να γίνει σωστή κόλληση, η μπαταρία ζεσταίνεται πολύ. Δεν είμαι και της δουλειάς βέβαια και δε τα ξέρω κόλπα αλλά έτσι νομίζω.
    Ηλεκτροπόντα εύκολα φτιάχνεις με υλικά από τα σκουπίδια (ένα μπουτόν ένα ρελέ και μία μπαταρία 12V δανεική από την μοτό σου), αλλά αν ξέρεις 2-3 κολπάκια με καλάι η κόλληση γίνεται άψογη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    έχω χαλάσει μερικές πλακέ μπαταρίες από υπερθέρμανση στην προσπάθεια μου να κανω κόλληση με.καλάι, προκειμένου να φτιάξω τζιτζίκι. θέλει τρόπο όντως.
    Όντως θέλει τρόπο κι εγώ μέχρι να το βρω είχα ζεματίσει αρκετές μπαταρίες
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Και με κολλητήρι γίνεται.
    Εμένα με βολεύει να είναι μεγάλο (60αρι) αλλά και με 25αρι έχω κάνει, απλά παίρνει περισσότερη ώρα και ζεσταίνεται η μπαταρία.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    προσωπικά με αυτή έχω κάνει δουλίτσα στις συστοιχίες των μπαταριών
    η οποία λαμάκια 0.1mm τα κολλάει μια χαρά
    https://www.aliexpress.com/item/1005...-specification
    you rise you fall you're down then you rise again

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Κοιτάξτε, να δώσω 55€ ενω με 80€ μπορώ να πάρω κάτι πολύ καλύτερο, δε νομίζω ότι αξίζει.

Ποιο θα μου προτείνατε με τιμή έως 80€.
    Δε με ενδιαφέρουν τα συνοδευτικά εργαλεία, έχω απ'όλα, ούτε η δευτερη μπαταρία.
    Το δραπανοκατσάβιδο και τη μπαταρία του θέλω. Τωρα αν είναι και κρουστικό ακόμα καλύτερα (όχι όμως απαραίτητα).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lazarefa Προβολή μηνύματος
    Αν σε ενδιαφέρει εργαλείο μαντζόβολο κυρίως για βιδώματα και τυπικά τρυπήματα σε ξύλο (κυρίως) αλλά και σε λεπτή λαμαρίνα, άντε και κανένα τρύπημα σε τούβλο (αυστηρά) με σωστό/καλό τρυπάνι, για μένα πας με τα χίλια στο Parkside Performance που φέρνουν μεθαύριο. Η τιμή του σετ, η 5ετής εγγύηση αλλά και οι 2 μπαταρίες των 2ΑΗ συνιστούν ένα πολύ αξιοπρεπές ερασιτεχνικό πακέτο επαναφορτιζόμενου εργαλείου, το οποίο, εφόσον σε καλύπτουν οι χρήσεις για τις οποίες είναι κατάλληλο θεωρώ βέβαιο ότι θα σε ικανοποιήσει.
    Αν πάλι θέλεις στοιχειώδη δυνατότητα κρούσης για μπετό και περισσότερη ροπή (με αναπόφευκτα αρνητικά τον συγκριτικά αυξημένο όγκο και βάρος), τότε το Einhell ναι μεν δεν φαίνεται κακό, αλλά, με μόνο μία μπαταρία κι αυτή μικρής χωρητικότητας (1,5ΑΗ) είναι βέβαιο ότι σε αρκετές εργασίες θα σε αφήσει στη μέση. Οπότε τα 68 ευρώ που θα δώσεις, δεν θα είναι πλήρως λειτουργικά από άποψη αποτελέσματος.
    Εφόσον ωστόσο οι χρήσεις για τις οποίες είναι πιο κατάλληλο το Einhell, είναι αυτές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο, γνώμη μου είναι να παραμερίσεις και το Einhell και να πας καρφωτός στο παρακάτω Ingco, το οποίο όντας brushless, με 66ΝΜ ροπής 2 μπαταρίες των 2ΑΗ και λειτουργία κρούσης αποτελεί ένα υπερπλήρες πακέτο, και νομίζω ότι στα 77 ευρώ που κοστίζει είναι περίπου μονόδρομος.
    https://www.skroutz.gr/s/57091476/In...IDLI20668.html
    Την Ingco πρώτη φορά την ακούω, τι παίζει;

Και γω ψάχνω ένα κρουστικό με δύο μπαταρίες για το χωριό, στη τιμή των Λιντλ, αλλά θέλω 18+V.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    https://www.leroymerlin.gr/gr/ergale...xx-bs-83098178

Το δικό μου ,μικρό μαντζέβελο κινέζικο 10,8 V αλλά θα πρότεινα bosch που είχε προτείνει ο σουπιάς λόγω "οικογένειας".
    Σε αυτή τη μπαταρία βγάζει μόνο δράπανα και ένα παλμικό, η Bosch βγάζει αρκετά.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Την Ingco πρώτη φορά την ακούω, τι παίζει;
    Κι εγώ πρόσφατα την έμαθα από το Skroutz ψάχνοντας για κατσαβίδια καστάνιας. Ψιλοκαινούργια εταιρεία πρέπει να είναι με κινέζικο προϊόν (περίεργο ). Την είδα και στο youtube με παρουσία σε εκθέσεις εργαλείων.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Και γω ψάχνω ένα κρουστικό με δύο μπαταρίες για το χωριό, στη τιμή των Λιντλ, αλλά θέλω 18+V.
    Μην ξεχνάς να αλλάζεις πλευρό....

Τελικά δεν άντεξα, θα το χτυπήσω του λιντλ την Πέμπτη πρωί-πρωί.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 22:49
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία