Όπως είπε κι ο Απόστολος πιο πριν, για αυτή τη χρήση μη σκέφτεσαι κάτι άλλο πέρα από το Parkside. Εφόσον πας για αγορά του, φιλική συμβουλή, νωρίς νωρίς στα Lidl την Πέμπτη. Οπωσδήποτε πριν τις 10 το πρωί θα έλεγα. Το έχει βάλει πολύς κόσμος στο μάτι, ενώ συν τοις άλλοις υπάρχουν και κάποιοι που δεν το πρόλαβαν την προηγούμενη φορά που το έφεραν (πριν αρκετούς μήνες, ίσως και γύρω στο χρόνο), όπου συν τοις άλλοις το ίδιο σετ πουλιόταν στα 65 ευρώ...
Μπορείς να πάρεις του lidl να το δοκιμάσεις και αν δεν σου κάνει το πας πίσω χωρίς να και μου, σου καταθέτουν επιτόπου τα χρήματα, επίσης τα μαύρα έχουν 5 χρόνια εγγύηση, αν χαλάσει το πας πίσω, τα 12v το πρόβλημα τους είναι ο τοίχος, εκεί τρώνε ζόρι, στα άλλα δεν έχεις θέμα. Εγώ με 12v Bosch μπλέ έφτιαχνα μισό Κούβα στόκο.
Επίσης τα εργαλεία το Lidl δεν τα βάζει στο ράφι την Πέμπτη αλλά την Τετάρτη το βράδυ, έχω πετύχει αρκετές φορές στις 8:00-8:30 εργαλεία της επόμενης
Την αξία και την ποιότητα του εσύ την ξέρεις. Συνήθως τα battery packs έχουν μέσα Li Ion 18650. H Panasonic NCR18650B 18650 3400mAh 3.7V έχει 4.6€ /τμχ. Με 3 σε σειρά φτιάχνεις 12v pack με κόστος 14€ και άριστη ποιότητα. Με 2 τριάδες παράλληλα ανεβάζεις και την χωρητικότητα στο διπλάσιο που σημαίνει φόρτιση κάθε χρόνο με την χρηση που του κάνεις χαχαχαχα. Νομίζω χαμηλό το κόστος και μεγάλη η αναβάθμιση. Μην πάρεις μπαταρία από τον Δήσιο είναι κινεζιά καμαρωτή χείριστης ποιότητας. Αναγόμωσέ την ήδη υπάρχουσα μόνος σου και θα το έχεις για άλλα 50 χρόνια
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πέρα απ' αυτό που είπε ο στεφ, για αναβάθμιση στο πακ θέλει ηλεκτροπόντα. Καλύτερα να το κάνει κάποιος επαγγελματίας. Με καλάι γίνεται ψυχρή κολληση και δεν κρατάει. Αλλιώς, για να γίνει σωστή κόλληση, η μπαταρία ζεσταίνεται πολύ. Δεν είμαι και της δουλειάς βέβαια και δε τα ξέρω κόλπα αλλά έτσι νομίζω.
Sent from me using a computer.
έχω χαλάσει μερικές πλακέ μπαταρίες από υπερθέρμανση στην προσπάθεια μου να κανω κόλληση με.καλάι, προκειμένου να φτιάξω τζιτζίκι. θέλει τρόπο όντως.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
έχεις απόλυτο δίκιο δεν είχα προσέξει την ηλικία του δράπανου. Είναι όμως εύκολη η μετατροπή και φορτιστές υπάρχουν στο εμπόριο. Βέβαια τώρα ανεβαίνει το κόστος αλλά εγώ γνωστός λάτρης της ανακατασκευής θα το έκανα
Ηλεκτροπόντα εύκολα φτιάχνεις με υλικά από τα σκουπίδια (ένα μπουτόν ένα ρελέ και μία μπαταρία 12V δανεική από την μοτό σου), αλλά αν ξέρεις 2-3 κολπάκια με καλάι η κόλληση γίνεται άψογη
Όντως θέλει τρόπο κι εγώ μέχρι να το βρω είχα ζεματίσει αρκετές μπαταρίες
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και με κολλητήρι γίνεται.
Εμένα με βολεύει να είναι μεγάλο (60αρι) αλλά και με 25αρι έχω κάνει, απλά παίρνει περισσότερη ώρα και ζεσταίνεται η μπαταρία.
προσωπικά με αυτή έχω κάνει δουλίτσα στις συστοιχίες των μπαταριών
η οποία λαμάκια 0.1mm τα κολλάει μια χαρά
https://www.aliexpress.com/item/1005...-specification
you rise you fall you're down then you rise again
Κοιτάξτε, να δώσω 55€ ενω με 80€ μπορώ να πάρω κάτι πολύ καλύτερο, δε νομίζω ότι αξίζει.
Ποιο θα μου προτείνατε με τιμή έως 80€.
Δε με ενδιαφέρουν τα συνοδευτικά εργαλεία, έχω απ'όλα, ούτε η δευτερη μπαταρία.
Το δραπανοκατσάβιδο και τη μπαταρία του θέλω. Τωρα αν είναι και κρουστικό ακόμα καλύτερα (όχι όμως απαραίτητα).
Την Ingco πρώτη φορά την ακούω, τι παίζει;
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 14/01/2025 στις 09:01.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Και γω ψάχνω ένα κρουστικό με δύο μπαταρίες για το χωριό, στη τιμή των Λιντλ, αλλά θέλω 18+V.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergale...xx-bs-83098178
Το δικό μου ,μικρό μαντζέβελο κινέζικο 10,8 V αλλά θα πρότεινα bosch που είχε προτείνει ο σουπιάς λόγω "οικογένειας".
Σε αυτή τη μπαταρία βγάζει μόνο δράπανα και ένα παλμικό, η Bosch βγάζει αρκετά.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan