Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Ημέρα πλυσίματος μάλλον σήμερα
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Μια ζελατίνα θέλει και ειναι τζι τζι!! Την παρήγγειλα χθες
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Την παρήγγειλα χθες
προσέχουμε για να έχουμε!...
Τι είχες Γιάννη, τι είχα Panda?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Τι είχες Γιάννη, τι είχα Panda? Το έφαγες κιόλας ρε θηρίο; Είχες βάλει ένα μεταχείρι κάπου προς το Σεπτέμβρη, αν δεν κάνω λάθος;
Oldfarts never die
Αφού την παρέλαβα προχθές και κοιμόταν στο βαν, σήμερα μπήκε στο γκαραζ!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Την πήγα για πλύσιμο. Αποχωρίστηκε βρώμα 8μηνης παλαίωσης... Συνημμένο 459688 Συνημμένο 459689 Στο σπυράκο όλοι!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Στο σπυράκο όλοι!!! Σπύρος εγγύηση!
The Dirty Harry
Πήρα επιτέλους το πρώτο μου κράνος καθώς κι ένα ζευγάρι γάντια! Θα δοκιμαστεί αύριο κιόλας στο μάθημα! Τωρα μένει να δώσω τις εξετάσεις για το δίπλωμα για να μπω στην τελική ευθεία. Airon 2 commander 2
Της πήρα grip του harris!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Της πήρα grip του harris! Εδώ και 18 χρόνια μόνο τα συγκεκριμένα βάζω..Δηλώνω αρκετά ευχαριστημένος..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Της πήρα grip του harris! Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sotirisxt Εδώ και 18 χρόνια μόνο τα συγκεκριμένα βάζω..Δηλώνω αρκετά ευχαριστημένος.. Είναι τόσο καλά; τιμούλα;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Είναι τόσο καλά; τιμούλα; 20-22€
… την αγόρασα!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u … την αγόρασα! Μιλάς με γρίφους γέροντα.