Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Aprilia Dorsoduro 660

Νέο μέλος

Aprilia Dorsoduro 660

Στον καθημερινό μου προβληματισμό για το ποια μηχανή να πάρω για γούστα, το ενδεχόμενο ενός super motard παραμένει ελκυστικό.

Όρθια θέση οδήγησης, καθαρό οπτικό πεδίο λόγω έλλειψης fairing και αν η σέλα δεν είναι string μπορεί να αποδειχθεί και άνετο.

Το νέο motard της Ducati πολύ όμορφο και δυνατό αλλά μονοκύλινδρο και δεν μου πολυάρεσε όταν το οδήγησα. Και πανάκριβο.

Το νέο DRZ της Suzuki δεν μου κάνει το κλικ εμφανησιακά.

Αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να με βοηθήσετε να βρώ ποιό θα είναι το επόμενο μου μηχανάκι.. Έχω φτιάξει άλλο thread για αυτόν τον σκοπό... :P

Το θέμα έχει ξεκάθαρο υποθετικό χαρακτήρα.

Θυμήθηκα που λέτε σε κάποια φάση το Dorsoduro της Aprilia το οποίο, κατα την προσωπική μου άποψη, εμφανισιακά είναι άρρωστο. Το οποίο όμως πλέον δεν παράγεται. Σκέφτηκα όμως οτι θα ήταν ένας πολύ καλός υποψήφιος για τον νέο της κινητήρα 660 κ.εκ.

Με λίγο μαστίγωμα του σύγχρονου δούλου ChatGPT προέκυψε η εξής AI Generated πιθανή εκδοχή του Dorsoduro 660.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Aprilia dorsoduro 660_2.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	461172

Πιστεύετε οτι η Aprilia θα έκανε μια τέτοια κίνηση?
    Πιστεύετε θα είχε απήχηση?
    Θα το αγοράζατε και ποιές προυποθέσεις θα θέλατε να καλύπτει για να το αγοράσετε??

Παλαιό μέλος
    πριν ανοιξω το θρεντ λεω εγινε! το παρουσιασαν!
    μας γμσες...

δεν νομιζω να βγει ποτε, η παλια απριλια θα το εκανε, ειχε βγαλει το sxv στο 660 θα κωλωνε? ας βγαλει ενα touareg s με 17/19, παλι γαμω τα μηχανηματα θα ειναι.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    πριν ανοιξω το θρεντ λεω εγινε! το παρουσιασαν!
    μας γμσες...

δεν νομιζω να βγει ποτε, η παλια απριλια θα το εκανε, ειχε βγαλει το sxv στο 660 θα κωλωνε? ας βγαλει ενα touareg s με 17/19, παλι γαμω τα μηχανηματα θα ειναι.
    Σορρυ φίλε το σκέφτηκα κι εγώ με το που το πάτησα οτι έπρεπε να έχω κάνει πιο σαφή τον τίτλο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Εχοντας οδηγησει το dorso750 αλλα κ το τουονο 660
    θα το επαιρνα με κλειστα ματια

Παλαιό μέλος
    Το Dorso Duro (σκληρή πλάτη στα ιταλικά) δεν ήταν καν motard, ένα άβολο ψηλό γυμνό ήταν που πήγε άπατο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν δεν τα είχε πάρει η Ε.Α. θα ήταν πιο πιθανό να συναντήσεις τυραννόσαυρο στον δρόμο παρά Dorsoduro.

Ήταν χειρότερο και πιο ακριβό από τα άλλα motard της εποχής. ,Για όσους δεν έχουν καλή μνήμη, η Aprilia έδινε 93 ίππους ισχύ ενώ στις μετρήσεις απέδιδαν από 75 έως 80 σε πολύ χαρούμενα δυναμόμετρα.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να βγάλει κάτι παρόμοιο η Aprilia, τα Tuono και τα RSV 660 έχουν βγεί καλές μηχανές, πουλάνε και αρέσουν στον κόσμο. Η εποχή της άβολης μοτοσυκλέτας που δεν κάνει τίποτα σωστά έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ακόμα και να βγάλει κάτι σαν αυτό που φαντάζεστε, το να του δώσει το όνομα Dorsoduro θα είναι αποτυχια από πλευράς marketing.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Εβγαλε το shiver 900 που για καποιο λογο δεν πουλησε στην Ελλάδα ενώ ήταν πολλή μηχανη για τα λεφτά της.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Εμένα μου αρέσει. Αν έχεις κάποια στοιχεία του τι δεν κάνει καλα ή καθόλου και θες, το συζητάμε.
    Τα άλογα είναι οκ για μένα και μου φαίνεται ξεκάθαρο το γιατί βλέποντας το επόμενο να έχει 900cc για να μπορεί να ρυθμιστεί εντός προδιαγραφών κ.λπ.
    Δεν το βλέπω σαν mtrd, δεν γνωρίζω τις ποιότητες που τα χαρακτηρίζουν γεωμετρικά.
    Σαν μεγάλο - πλακατζιδικο τα κάνω όλα το βλέπω.
    Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 03/04/2025 στις 09:43.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Που είναι ο πυξιδας990...;

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Το Dorso Duro (σκληρή πλάτη στα ιταλικά) δεν ήταν καν motard, ένα άβολο ψηλό γυμνό ήταν που πήγε άπατο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν δεν τα είχε πάρει η Ε.Α. θα ήταν πιο πιθανό να συναντήσεις τυραννόσαυρο στον δρόμο παρά Dorsoduro.

Ήταν χειρότερο και πιο ακριβό από τα άλλα motard της εποχής. ,Για όσους δεν έχουν καλή μνήμη, η Aprilia έδινε 93 ίππους ισχύ ενώ στις μετρήσεις απέδιδαν από 75 έως 80 σε πολύ χαρούμενα δυναμόμετρα.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να βγάλει κάτι παρόμοιο η Aprilia, τα Tuono και τα RSV 660 έχουν βγεί καλές μηχανές, πουλάνε και αρέσουν στον κόσμο. Η εποχή της άβολης μοτοσυκλέτας που δεν κάνει τίποτα σωστά έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ακόμα και να βγάλει κάτι σαν αυτό που φαντάζεστε, το να του δώσει το όνομα Dorsoduro θα είναι αποτυχια από πλευράς marketing.
    απατο δεν πηγε,πουλησε καλα ,πολυ καλα και στο car εχει αρκετο πραμα ,κρατανε δε τιμη
    στο εξωτερικο ηταν απ το πιο καλοπουλημενα μοντελα της απριλια,φανατικες ομαδες μετα την ιταλια,οι αγγλοι
    αλογα εβγαζε 75-78,εχεις τρεις χαρτες,οταν ηταν επιστημονικη φαντασια σε αλλα μηχανακια,απροβληματιστο και το εννοω αυτο,παμφθηνα ανταλακτικα,μια ματια στις λιστες ειναι πολυ ευκολο να επιβεβαιωθει..
    το εδωσα για τη χωρητικοτητα ρερζεβουαρ,προσοχη οχι για την καταναλωση,αλλα οτι ειχε παρα πολυ μικρο.
    μοταρδ δεν ειναι ,ψηλο στριτ,με καλα λαστιχα κανει παπαδες,διοτι ειναι ακλονητο,
    η απριλια το αλλαξε με το 900 λογω προδιαγραφων,το 900 επειδη απλοποιησε τα ηλεκτρικα ειναι και πιο ευκολο να αποδωσει με το κλασικο φπε
    οσον αφορα το 660 μοτερ,δυσκολο,εχει πεσει στο μικρο 457,θα δουμε τουαρεγκ φετος δηλ..και πιθανον dorso λογω και των κινησεων στις αλλες εταιριες σε αυτους τους κυβισμους πιο μετα...

επειδη ηταν 750 το συγκριναν με hyper 796 και duke 690 ή sm690...στα συγκριτικα αυτα ,ειδικα με το 690 μπερδευτηκε το πραμα λογω οτι περιμεναν ενα ελαφρυ motard που δεν ηταν οπως ειπα
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παρόμοια θέματα

1. aprilia dorsoduro
    από spyros gsxr1000 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2009, 21:08
  2. Super Motard:Aprilia Dorsoduro 750 h Ktm Duke 690???
    από Sorty στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 14:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF