Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: θέλω να κλέψω ένα μηχανάκι.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Όσο είχα τα ντόμπερμαν είχα τον καλύτερο συναγερμό.
    3 φορές μου κανανε μπούκα στο πατρικό μου και φυγανε οι 2 χωρίς ρούχα + με εκδορές και ο 3ος παραλίγο να φύγει χωρίς λαιμό μέχρι που ήρθε το περιπολικό και τον μάζεψε.
    Το αμάξι μου δεν εχει συναγερμό. Αλλά ΔΕΝ παίρνει μπροστά (με πατέντα εννοείται) + οτι με παίρνει τηλέφωνο άμα ανοίξει πόρτα ή σπάσει τζάμι ή παραβιαστεί η κλειδαριά (σύστημα που το έχω φτιάξει μια 5ετία τώρα).

Ο κλέφτης δεν βλέπει συναγερμό, το ανοίγει, με το πάσο του πάει να το βάλει μπροστά, δεν παίρνει μπροστά. Το τηλέφωνο μου κάνει κλήση και τον βούτηξα τον κιαρατά! So simple.
    Το παπί πάλι έχει το ίδιο σύστημα με το αμάξι και ας είναι κινέζικο. Έχει κραδασμικό πάνω και άμα κουνηθεί κάνει κλήση στο κινητό μου + οτι κόβεται η παροχή ρεύματος και δεν παίρνει μπρός.
    Ξέρω όμως πως αμα στο βάλουν στο μάτι την έκατσες. Εχω όμως την ψευδαίσθηση οτι κερδίζω χρόνο.
    Μητσακο ποτε θα ερθεις προς τα εδω νσ μου κανεις το ιδιο στο subaru. Kαι στα μηχανακια μου?

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    notakos καλύτερη η πρόληψη παρά η θεραπεία

Δημητρό, καλοκαιράκι θα μαι πάνω....!

Νέο μέλος Το avatar του/της maza
    Καλημέρα στην παρέα.

Πριν λίγες μέρες προσπάθησαν να μου κλέψουν τη μηχανή. Δυστυχώς δεν έχω parking και τη κλειδώνω έξω από το σπίτι μου.
    Έχω συναγερμό, τον οποίο έχω ρυθμίσει να μην ενεργοποιείται ακόμη κι αν κουνήσεις τη μηχανή. Ενεργοποιείται μόνο με έντονο κραδασμό ή αν ανοίξει ο διακόπτης.
    Προφανώς οι κλέφτες ήταν ερασιτέχνες και αιφνιδιάστηκαν από το συναγερμό ο οποίος χτύπησε με το που έσπασαν την κλειδαριά (έσπασε και η βάση της πάνω στην τιμονόπλακα) και ταυτόχρονα άναψε και το φως της εισόδου που έχει ανιχνευτή κίνησης.
    Έτσι τη γλύτωσα με αντικατάσταση την κλειδαριάς και μιας τιμονόπλακας. Ακριβή μεν έχω την μηχανή δε.
    Τώρα πια βάζω επιπλέον λουκέτο δισκόπλακας στον μπροστινό τροχό, δένω τον πίσω τροχό με αλυσίδα σε κάγκελο του σπιτιού και κάνω την προσευχή μου να μην το έχουν πάρει εγωιστικά και μου σηκώσουν και το κάγκελο μαζί.

Παλαιό μέλος
    Παιζει να'ναι η πρωτη φορα που ακουω συναγερμος να αποτρεπει οντως κλοπη. Ευτυχως γλυτωσες τα χειροτερα.
    Βεβαια τωρα σε εχουν κανει να ζεις με το αγχος. Αυτη η μαλακια που μολις σηκωνεσαι το πρωι βγαινεις εξω να δεις αν το μηχανακι ειναι στη θεση του...

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παλι καλα...τυχερος εισαι.
    Αλλα δεν νοειται μοτο εξω χωρις κλειδαριες σε δισκοφρενα, τροχους κλπ κλπ.
    Σπανε τιμονι και με ενα πατακι φευγουν και ας βαραει ο συναγερμος.
    Ride(s) the wind of change...

Νέο μέλος Το avatar του/της maza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Παιζει να'ναι η πρωτη φορα που ακουω συναγερμος να αποτρεπει οντως κλοπη. Ευτυχως γλυτωσες τα χειροτερα.
    Βεβαια τωρα σε εχουν κανει να ζεις με το αγχος. Αυτη η μαλακια που μολις σηκωνεσαι το πρωι βγαινεις εξω να δεις αν το μηχανακι ειναι στη θεση του...
    Τώρα έχω βάλει και κάμερα που ενεργοποιείται από την κίνηση και με ειδιποιεί στο κινητό. Αν βγω και πετάξω καμιά γλάστρα σε κανένα κεφάλι θα φταίω εγώ;
    Μερικοί πίνουν νερό στο όνομα μου... μαζί με δύο ηρεμιστικά !!!

Μέλος Το avatar του/της fz600
    ...παιδιά για να κάνεις το τηλέφωνο απόρρητο, δεν χρειάζεται να πας σε κατάστημα (τουλάχιστον για cosmote) έκανα πριν λίγο, τηλέφωνο στο 13888, και ζήτησα να γίνει απόρρητο, μου ζήτησαν μόνο αφμ, καταχώρησαν το αίτημα, και μου είπαν ότι, σε 10 ημέρες θα γίνει...θα ξανά τσεκάρω σε 10 ημέρες.

Εγώ δεν θα την ξανάφηνα εκεί στο ίδιο σημείο πάντως.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν θα την ξανάφηνα εκεί στο ίδιο σημείο πάντως.
    Εγώ μετά από μια παρόμοια περιπέτεια (που την γλίτωσα επίσης) το 2014 περίπου, ξεκίνησα να πληρώνω γκαράζ και από τότε δεν την άφησα ποτέ ξανά έξω. Είναι πλέον ένα κόστος που πάει πακέτο με την ύπαρξη μοτοσυκλέτας. Αν δεν υπάρχει γκαράζ δεν παίρνω μοτοσυκλέτα γιατί κατά τη γνώμη μου απλά μετράς αντίστροφα το πότε θα σου συμβεί. Και στο γκαράζ παίρνω προφυλάξεις, δεν μένει χύμα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Είναι πλέον ένα κόστος που πάει πακέτο με την ύπαρξη μοτοσυκλέτας. Αν δεν υπάρχει γκαράζ δεν παίρνω μοτοσυκλέτα γιατί κατά τη γνώμη μου απλά μετράς αντίστροφα το πότε θα σου συμβεί.
    Έτσι ακριβώς. Και δεν είχα ποτέ τέτοια εμπειρία.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Η απλά κάνεις μια κλοπής και είσαι κάπως πιο ήσυχος

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν έχεις πολύ ακριβό μηχανάκι, ναι. Αν είναι να πληρώσω άλλο ένα μηχανάκι σε μερικά χρόνια ασφάλισης, όχι, ευχαριστώ.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2009, 10:50
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ???
    από griso850 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 00:19
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 15:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα