moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Καλημέρα!
Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με Crypton X και μπορεί να με φωτίσει λίγο
Σε καλο συντηρημένο με αρκετά χλμ ήρθε πιθανά η ώρα των δίσκων συμπλέκτη.
Ο μηχανικός λέει καλύτερα να αλλαχθούν και οι φυγοκεντρικές σιαγόνες, κάτι που ακούγεται λογικό.
Σε αυτό το σημείο γίνεται μια κίνηση ματ σε εμένα που δεν ασχολούμαικαι θέλω τα φώτα σας.
Τα λίγα που γνωρίζω λένε πως έχω καλάθι συμπλέκτη με δισκάκια και πλάκα πίεσης με ελατήρια ενώ ακολουθεί το καλάθι των φυγοκεντρικών με τις σιαγόνες.
Τα "καλάθια" ρε παιδιά θέλουν αλλαγή όποτε αλλάζουμε αναλώσιμα; (δισκάκια, σιαγόνες)
Σόρυ αν ακούγεται αστείο αλλά και εγώ σίδερα μασάω και μου φαίνεται υπερβολικό.
Πείτε μου κάποιος που ξέρει καλύτερα πλίιζ
ευχαριστώ!
Έχω crypton x με 106.000 χλμ αυτή την στιγμή.
Όταν είχε περίπου 50.000 Χλμ οι σχέσεις από 2α σε 3η δεν άλλαζαν εύκολα κ πολλές φορές , όταν είχα 3η έμπαινε μόνη της η 2α κ κόντευα να σκοτωθώ.
Σκέφτηκα τότε πως μάλλον πήγαινα για αλλαγή δίσκων, αλλά από την άλλη, τα χιλιόμετρα ήταν λίγα.
Πήγα σε έναν μηχανικό κ μου ρύθμισε τους δίσκους, δεν ξέρω ακριβώς τι έκανε κ έκτοτε δεν έχω απολύτως κανένα θέμα ως τώρα.
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κ τι συμπτώματα σου παρουσιάζει;
~120000χλμ, δεν το καταλαβαίνεις αμέσως, κοντά στα 90km/h γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί δεν ανεβάζει άλλο ταχύτητα. Στροφαρει απλά δεν το δοκίμασα καν.
Μου μπήκαν ψύλλοι και το σβήνω, βάζω ταχύτητες και το σπρώχνω... Κύλησε χωρίς πρόβλημα.. εδώ είμαστε λέω, κάτι λείπει
Δεν έχω το σέρβις manual, θα το ψάξω.
Στον μηχανικό δεν λέω κουβέντα, θα ρωτήσω αν ήταν όντως φθαρμένα και θα ξέρω την επόμενη φορά που θα χρειαστεί δίσκους.
Του έχουν αλλάξει ξανά όλο το σετ κοντά στις 60Κ λεει το βιβλίο αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν οι καμπάνες.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 19/04/2025 στις 17:03.
στο δικό μου αλλαγές στα δισκάκια έγιναν πρώτη φορά στα περίπου 70-80Κ και μετά στα 150-160Κ χλμ όπου τα άλλαξα όλα μαζί με φυγοκεντρικα.
Ένα θέμα που έχω έκτοτε και τώρα πλέον στα ~220Κ έχει φτάσει να γίνεται σπαστικό, είναι με τον αστεροειδή επιλογέα ταχυτήτων που, λόγω ελλείψεως διαθεσιμότητας τότε, δεν αλλάχτηκε κι αυτός με καινούριο.
τώρα είμαι πάλι για δισκακια
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πως και προτιμάτε αυτά που είναι χωρίς λάστιχο; Μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά στην αίσθηση σε σχέση με τα σπορ.
Δεν είχα ξαναδεί (ή παρατηρήσει) βιδωτά.
Με κούφιο άξονα αλουμινίου κιόλας.. μη με παρεξηγείτε αλλά έχοντας ζήσει και την παράνοια των ποδηλάτων
μου φαίνεται τέρμα άχρηστο να "κερδίσω" 3+3 γρ από τα peg μειώνοντας τόσο την αντοχή τους.