Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: 1ο unofficial trackday moto.gr Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος

1ο unofficial trackday moto.gr Θεσσαλονίκης

Μετα την επιτυχια του αθηναϊκου trackday νομιζω πως πρεπει να οργανωσουμε και κατι για μας τους βορειους. Προτεινω η αρχη να γινει με μια μερα στην πιστα καρτ στο Νεο Ρυσιο. Ευκολη προσβαση για ολους, χαμηλο κοστος και χαμηλοτερες απαιτησεις σε εξοπλισμο. Καλη ευκαιρια για πολλους να ερθουν σε μια πρωτη επαφη με το σπορ μεσα σε ενα φιλικο κλιμα και με ανθρωπους που μπορουν να δωσουν και δυο συμβουλες για μια ομαλη εισοδο στο χωρο.

Αν μαζευτουμε αρκετα ατομα μπορω να κανω και μια ερωτηση στους ιδιοκτητες για να εχουμε δικο μας session οπου δε θα υπαρχουν αλλες μηχανες. Δικια μου σκεψη αυτη, δεν το εχω συζητησει με την πιστα, αλλα πιστευω πως ειναι εφικτο.

Η πιστα ειναι η Drivepark, βρισκεται πανω απο το αεροδρομιο Μακεδονια και εχει φιλοξενησει αγωνες super motard του πανευρωπαϊκου πρωταθληματος. Μια καλυτερη εικονα της πιστας μπορειτε να δειτε στο παρακατω βιντεο.

Ας πουνε ποια μελη ενδιαφερονται και σιγα-σιγα κανονιζουμε τις λεπτομεριες. Λογικα καποιο Σαββατο θα ηταν η καλυτερη λυση.

Edit: Φυσικα αν θελουν οι mods/admins του forum μπορει να γινει και official το trackday. Ειμαι διατεθειμενος να βοηθησω στα οργανωτικα καθως εχω καλη σχεση με τους ιδιοκτητες της πιστας.
    Τελευταία τροποποίηση από ptc; 27/04/2025 στις 20:33.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Ωραίος Πέτρο! αν βολέψουν ημερομηνίες θα έρθω
    you rise you fall you're down then you rise again

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Ωραία πρωτοβουλία, μιας και οι βόρειοι του forum είμαστε σαφώς λιγότεροι και δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Αν δεν πραγματοποιηθεί ΣΚ που θα δουλεύω θα φροντίσω να έρθω!

Παλαιό μέλος
    Να πω οτι ειναι και τρια ατομα εκτος φορουμ που θα συμμετεχουν. Οποτε αν μαζευτουμε και 5-6 ατομα απο εδω μπορω να μιλησω με την πιστα για private session.

Παλαιό μέλος
    Ωραίος ο Πέτρος! Μηπως ομως να το βλέπαμε για Σέρρες?

Παλαιό μέλος
    Baby steps. Ας μαζευτούμε 5-6 για Θεσσαλονίκη και πάμε μετά και Σέρρες.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Καλό θα είναι να πάτε σε μια πίστα που να καλύπτει τα πάντα σε περίπτωση στραβης παροχών κλπ..Σέρρες ας πούμε..

Εναλλακτικά καλό θα είναι να ενημερώσεις τι παρέχει η πίστα αν θα έχετε ας πούμε έστω νερό ή τι συμμετοχή έχει μπλα μπλα...επειδή είναι χύμα πίστα δεν είναι καν οργανωμένο τρακντει από κάποιο διοργανωτή για να το πεις trackday...πιο πολύ σαν βόλτα είναι σε κλειστό περιβάλλον
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Παίζει το Ρύσιο να είναι πιο οργανωμένο απ τα Μέγαρα, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Ο τίτλος άλλωστε γράφει unofficial trackday.

Είσοδος 20€ ανά μηχανή για όσα sessions προλάβεις / αντέχεις (η καρτόπιστα είναι αρκετά πιο κουραστική). Υπάρχει αναψυκτήριο με όλα τα ροφήματα και κάποια σνακ. Μπορεί κανείς να μπει και με κορντούρα.

Ωραία σκέψη Πέτρο.
    Θα με ενδιέφερε για Σέρρες, αν/όποτε γίνει.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Παίζει το Ρύσιο να είναι πιο οργανωμένο απ τα Μέγαρα, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Ο τίτλος άλλωστε γράφει unofficial trackday.

Είσοδος 20€ ανά μηχανή για όσα sessions προλάβεις / αντέχεις (η καρτόπιστα είναι αρκετά πιο κουραστική). Υπάρχει αναψυκτήριο με όλα τα ροφήματα και κάποια σνακ. Μπορεί κανείς να μπει και με κορντούρα.
    Το ρυσιο ίσως είναι το ανοργάνωτο τρακντει όχι...ειδικά αν δεν υπάρχει standby ασθενοφόρο αλλά εσύ ξερεις...όπως και να χει ότι και να κάνετε να περάσετε σούπερ..

Παλαιό μέλος
    Αν ενοχλεί ο όρος trackday στον τίτλο και δε σας καλύπτει το unofficial αλλάξτε το και γράψτε ό,τι θέτε.

Για Σέρρες παιδιά ας ανοίξει κάποιος σχετικό νήμα και θα είμαι απ τους πρώτους που θα δηλώσω συμμετοχή. Εδώ για βόλτα σε κλειστό περιβάλλον στο Ρύσιο είναι το κάλεσμα.

Moderator
    Δεν ενοχλει τιποτα κανενα,κανείς δεν είπε κάτι..Βάλε ότι τίτλο θες απλά να ενημερώσεις σωστά τον κόσμο σαν κάποιος που το φτιάχνει και έχει πάει κάποιες φορές και ξέρει..
    Σου έδωσα 2 ωραίες συμβουλές μιας και πας να οργανώσεις κάτι ωραίο να μην έχεις παρεξηγήσεις μετά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Υπαρχει τρομερη οργανωση στο Ρυσιο....
    Αμα πετυχεις ανθρωπο να παρατηρει τι γινεται εντος πιστας πας απ ευθειας να παιξεις τζοκερ...
    καλα δεν μιλαμε για σημαιες ελεγχους ασφαλειας κτλ
    εχω πεσει εγω ο ιδιος μεσα κ εκτος οτι κανενας υπευθυνος δεν ενημερωσε τους υπολοιπους με καποια σημαια
    σταματησαν και 3 αλλοι να με "βοηθησουν" εννοειται χωρις κανεις να τους πει το παραμικρο ή να τους εχει ενημερωσει απο πριν

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Υπαρχει τρομερη οργανωση στο Ρυσιο....
    Αμα πετυχεις ανθρωπο να παρατηρει τι γινεται εντος πιστας πας απ ευθειας να παιξεις τζοκερ...
    καλα δεν μιλαμε για σημαιες ελεγχους ασφαλειας κτλ
    εχω πεσει εγω ο ιδιος μεσα κ εκτος οτι κανενας υπευθυνος δεν ενημερωσε τους υπολοιπους με καποια σημαια
    σταματησαν και 3 αλλοι να με "βοηθησουν" εννοειται χωρις κανεις να τους πει το παραμικρο ή να τους εχει ενημερωσει απο πριν
    Μιας και η σύγκριση γίνεται με τα Μέγαρα, θα μαντέψω ότι δεν έχεις βρεθεί εκεί ποτέ σου για να πιστεύεις πως το Ρύσιο είναι χειρότερο.

Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει και θάνατοι στο παρελθόν -δε θα με εκπλήσσει αν έχουν υπάρξει- αλλά οι υποδομές είναι ανύπαρκτες σε όλα τα επίπεδα.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Μιας και η σύγκριση γίνεται με τα Μέγαρα, θα μαντέψω ότι δεν έχεις βρεθεί εκεί ποτέ σου για να πιστεύεις πως το Ρύσιο είναι χειρότερο.

Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει και θάνατοι στο παρελθόν -δε θα με εκπλήσσει αν έχουν υπάρξει- αλλά οι υποδομές είναι ανύπαρκτες σε όλα τα επίπεδα.
    Δεν μίλησε κανείς για ποιότητα της πίστας αλλά για την οργάνωση γύρω από αυτή.
    Στα Μέγαρα π.χ. υπάρχουν επόπτες, σημαίες, κανόνες, ασθενοφόρο και διοργανωτής που φέρει την ευθύνη για όλα αυτά.

Αυτό που σου λέει ο Θοδωρής είναι να είσαι ξεκάθαρος για το τι υπάρχει και τι όχι για να μην βρεθείς εσύ υπεύθυνος.

Προφανώς και τα Μεγάρα είναι κακή πίστα αλλά τουλαχίστον έχει αυτά τα 3-4 βασικά από τους διοργανωτές.
    Επομένως είναι ψιλο άτοπο να απαντάς , ναι όμως και τα Μέγαρα είναι τριμπούρδελο.
    The Dirty Harry

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 381
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2025, 14:18
  2. Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2025, 07:25
  3. Δώρα για την πίτα της Θεσσαλονίκης - moto.gr 2024
    από harris_x στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2024, 10:10
  4. protash gia to neo moto.gr