Κόσμε η ώρα που περιμένατε έφτασε!
Το πρώτο Track Day του φορουμ μας σε συνεργασία με την Εxtreme Trackdays στην πίστα των Μεγάρων είναι γεγονός!!![]()
Ημερομηνία: 26/04/2025
Κλείσιμο συμμετοχών έως: 5/4/2025 Συμμετοχές...
Εξόφληση συμμετοχών έως: 15/4/2025
Ώρα προσέλευσης: 8.00 πουρνο πουρνο
Ενημέρωση αναβατών: 9.30 - 10.00
Έναρξη session: 10.00 (θα βγει αναλυτικό πρόγραμμα)
Κόστος συμμετοχής: 65€ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το γκρουπ του moto.gr
Αν κάποιος θέλει να μπει σε άλλο group ισχύουν οι χρεώσεις του διοργανωτή.
Υποχρεωτικός εξοπλισμός για τη συμμετοχή σας:
Για όσους δεν έχουν, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα/μπότες) στην πιστα, με κόστος 30€
- Κρανος fullface,
- δερμάτινη φορμα ολόσωμη η διαιρούμενη,
- δερμάτινες μπότες πάνω απο τον αστράγαλο,
- δερμάτινα γάντια με προστασίες.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Για να διατεθεί το group, λόγω του ότι έχουμε πέσει σε high season, θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον 20 άτομα.
Οι συμμετοχές πρέπει να έχουν κλείσει μεχρι τις 5/4/2025 αυστηρά έτσι ώστε να ξέρουμε αν θα έχουμε 1 ή 2 groups.
Tο αργότερο μέχρι τις 15/4/2025 να έχουν μαζευτεί τα χρήματα ώστε να είμαστε όλοι σωστοί και ευτυχισμένοι.![]()
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ - ΒΡΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ - το trackday θα ακυρωθεί και οι συμμετοχές πάνε σε άλλη ημερομηνία που θα συμφωνηθεί εδώ.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πληρώσει και δε θα μπορεί στη μεταγενέστερη ημερομηνία, θα το δούμε μαζί να πάρει μέρος σε κάποιο άλλο trackday του διοργανωτή - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ TRACKDAY!
Aν καποιός έχει πληρώσει και για τον Χ, Ψ λόγο δεν έρθει στο Trackday ενώ αυτό γίνει κανονικά στην ημερομηνία που έχουμε δηλώσει, τοτε τα χρήματά του δεν επιστρέφονται και χάνει τη συμμετοχή του.
Πάμε τώρα στα γενικά:
Ο Διαχωρισμός των γκρούπ, αν υπάρξει και δεύτερο, θα γίνει από εμένα και το Χάρη ως εξής, και εδώ σας θέλω να είστε ειλικρινείς για να περάσουμε όλοι καλά και με ασφάλεια:
Αρχάριοι: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ TRACKDAY Η ΚΑΝΕΝΑ
Ενδιάμεσοι/Προχωρημένοι: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΩΣ 3 TRACKDAY
Προφανώς αν κάποιος κατα τη διάρκεια του trackday χρειαστεί να αλλάξει γκρουπ για τον Α, Β λόγο, μιλάει με 'μένα η το Χάρη και το φτιάχνουμε κατόπιν συνεννόησης. Nα μην αγχώνεται κανείς, πάμε να περάσουμε όλοι όμορφα.
Στο γκρουπ των αρχαρίων μπορούμε να έχουμε πλοηγό σε μερικά σεσσιον για να δείξει γραμμές κ.λπ.
Το νου σας ρεμαλια...... φρόνιμα και όμορφα, οχι καγκουριές και κοκορέματα οι αρχάριοι να περάσουμε ωραία.
Θα είμαστε αυστηροί στις μαλακίες, όχι στα λάθη..
Είμαστε σε ομιλίες για φωτογράφο pro με χρέωση (σύντομα νεα).
Εγώ με το Χάρη θα μπούμε σε ολα τα γκρόυπ για έλεγχο και φωτορομάντζο - παρακαλώ αν βάλετε κάμερες κ.λπ., ΟΧΙ κονταρια σαν καλάμια ψαρέματος να εξέχουν από τα μηχανάκια...
Υπάρχουν κανόνες μέσα στην πίστα που θα εξηγηθούν για τους αρχάριους στην ενημέρωση το πρωί και προφανώς όποιος θέλει μας ρωτάει επιτόπου, με το Χαρη θα είμαστε εκεί για όλους για ό,τι χρειαστεί.
Θα υπάρχει καντίνα ανοιχτή, και βενζινάδικο ειναι στα 5 λεπτά απ την πίστα.
Είναι καλό να έρθετε με τα ντεπόζιτα γεμάτα το πρωί.
Ρεύμα θα ξέρω τις επόμενες μέρες αν θα έχουμε για όσους θέλουν κουβέρτες, προφανώς όσοι ξέρουν φέρνουν το δικό τους
Όσων αφορά επισκέπτες: ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ.
Θα φτιάξουμε ένα χώρο όπως μπαίνεις δεξιά για όσους θέλουν να έρθουν για τη βόλτα και θα παρκάρουν εκεί και τέλος για αποφυγή παρεξηγήσεων, ατυχήματος στο μπες βγες των συμμετεχόντων και λοιπόν εξωσχολικών.
Αυτοκίνητα επισκεπτών ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ Η ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑ μόνο συμμετεχόντων ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ που ίσως έχουν εργαλεία κ.λπ.
Παρακάτω δηλώστε συμμετοχές μόνο!!
Όποιος θέλει να νοικιάσει εξοπλισμό, θα χρειαστεί να γραψει επιπλέον τι θα χρειαστεί, και μέγεθος έστω από μπουφάν.
Π.χ. 52-54-56 κ.λπ. ή Μ - L, για να έχουμε μπούσουλα.
Όσοι θέλουν και μποτες, να αναφέρουν το νούμερο.
Σχόλια απορίες και μουχαμπέτι ΕΔΩ!
Όσοι δεν έχετε συμμετάσχει ξανά σε track day, διαβάστε εδώ...