Κάνε την σωληνοχαρακια στο διαμήκη να το έχεις για βίδες!
Κάνε την σωληνοχαρακια στο διαμήκη να το έχεις για βίδες!
Αφου εχω δευτερες και τρίτες. Η συγκεκριμένη πενσα του εργαλειόγατου ειναι η τελευταία των τελευταίων. Δεν ειχε καν το οβαλ ανοιγμα που εχει καθε πενσα στον πλανητη. Ντρεπομουν και να την χαρίσω.
Αυτες ειναι οι τρίτες μου. Η κοκκινη πρεπει να ειναι μαιμου τυπου fit.
Παρεπιμπτόντως, γιατί οι πενσες δεν εχουν πλέον τις εγκοπες που ειχαν παλιά για να κόβεις σύρμα;
Αυτη εδω.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από silkman; 28/05/2025 στις 16:20.
https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!
Οταν πας ν αλλαξεις ενα θερμοστατη στην καφετιερα και καταληγεις να βγαλεις τα μισα σου εργαλεια εξω.
Νεος και παλιος θερμοστατης#team_agiastoura
Ειχε γινει ενα σώμα, η παλια βίδα δεν βγήκε ποτέ.
* αυτες οι μανελες - χερουλι που εχουν τα σετ κολαούζα ειναι παντελως αχρηστες. ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν εχει τυχει να χωραει να την χρησιμοποιησω, παντα με αυτό της εικόνας
Ωραίος!Έσπασε η βίδα μέσα και άνοιξες καινούργιες βόλτες;
συντασσομαι με το #
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ο κ.Ηλίας μας έφτιαξε πάλι.
Σετ καστάνιας 1/2
Όταν μου την έδειξε, είχε μέσα την κεφαλή χωρίς το κουμπί απασφάλισης, του το ζήτησα και χωρίς έξτρα χρέωση μου την άλλαξε και έβαλε μέσα αυτή με το κουμπί απασφάλισης.
Μου έκανε δώρο αυτό το gadgetaki που είναι πολύ εύχρηστο και βολικό, μπήκε ήδη κάτω από τη σέλα!
Και τσίμπησα και το γερμανοπολυγωνο 24mm για να με βοηθάει στα λάδια από το σκουτεράκι της κοπελιάς!!!
Το αγγίζεις και σου σηκώνεται
Οι τιμές ήταν πολύ πιο κάτω από το internet, πολύ πιο κάτω.
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κ. Bράττη!!!
Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; Χθες στις 18:22.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Σε vroom μου έγραψε ο συφορουμίτης leftos ότι το δώρο κάνει πάνω από 50€. Έριξα μία ματιά, στο σκρουτζ έχει 90-100€.
Όπως μου πρότεινε, έτσι θα κάνω, θα πετάξω μέσα και μερικά καριδάκια και θα είναι γαμώ τα σετάκια!
Αλλά θα μείνει κάτω από τη σέλα, γιατί έχω διάφορα ώστε να δουλεύω στο σπίτι, και αν τη χρειαστώ, δίπλα μου είναι.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......