Εγω δεν θα ασχοληθώ καθολου με την καταγγελια κλπ σχόλια.
Θα πω μονο αυτό.
Ολοι οσοι πηγαίναμε Μεγαρα πιο παλια θυμόμαστε το δυστύχημα που έγινε το 2013 και σκοτώθηκε το παιδί επειδή εφυγε με high με περίεργη τροχιά κι έπεσε τελικά με το κράνος πανω σε τοίχο.
Τότε είχε μπει στην μεση εισαγγελεας κλπ κι έκλεισε για καιρό η 'πίστα' και καλα έκανε.
Τότε ακούγονταν διαφορα, ακόμα και περι τοποθέτησης air fence στα επικίνδυνα σημεία ακούσαμε, αλλα δεν είδαμε ποτέ κατι τέτοιο. Παρ' ολα αυτα η 'πίστα' ξανανοιξε μετα απο ένα διάστημα.
Αγώνες δεν γίνονται, track days ομως ξεκίνησαν να γίνονται.
Αρχικά στην ζούλα μεσω FB χωρις να δημοσιεύεται επίσημα πουθενα αλλα στην συνέχεια με trackdays των 2 διοργανωτων που ασχολούνται με το θεμα στην Ελλάδα.
Ποια ειναι η λογική εδω? Οτι στους αγωνες πανε πιο γρήγορα και αρα ειναι πιο πιθανόν να σκοτωθούν?
Οσο για το αν θα μπορέσει να πάρει κανονική άδεια ξανα δεν το ξέρω. Παντως αν δεν αποκτησει χώρους διαφυγης κανονικη πιστα δεν γίνεται, και απ οτι φαινεται ο χωρος δεν υπαρχει για να γινει αυτό και δεν έγινε ποτέ απ οσο ξέρω τόσα χρόνια καμμία εργασία προς αυτη την κατεύθυνση.
Ο καθενας λοιπόν βγαζει τα συμπερασματά του και πράττει αναλόγως.