Σελίδα 82 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 327277787980818283 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1242

Θέμα: action camera

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Έχει ακούσει κάποιος για υπερθέρμανση της GoPro 13 ή διακοπή της λήψης του video;
    Αφού όλες ανάβουν να γράψω ότι η υπερθέρμανση μπορεί να γίνει επικίνδυνη και μετά τη λήψη, ειδικά άμα είσαι γκαντέμης

Η δική μου είναι απομίμηση GoPro - TheEye ή κάτι τέτοιο και ενώ την έχω χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, φέτος στη Σαρδηνία τράβηξα έναν ωραίο δρόμο την πρώτη μέρα, ακόμα έναν τη δεύτερη, την έβαλα στη θήκη της και στο tank bag και μετά από κάτι ώρες ακούμπησα κατά λάθος το σακουλάκι που την είχα μέσα και έπαθα έγκαυμα

Έβγαλα τη μπαταρία με τα χίλια ζόρια αλλά όταν κρύωσε είδα ότι είχε "ψήσει" την κάρτα μνήμης μαζί με τα βιντεάκια - βραχυκύκλωμα μάλλον...

Η θερμοκρασία ήταν τρομακτικά υψηλή σε βαθμό που θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά το εσωτερικό του tank bag οπότε γρηγορείτε και προσεύχεσθε

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos760 Προβολή μηνύματος
    Όλες οι GoPro υπερθερμαίνονται κ σταματούν, αλλά μετά από μισάωρο σε κλειστό χώρο, πχ αμάξι.
    Στην μοτοσικλέτα δεν καταλαβαίνουν τίποτα, γιατί ψύχονται διαρκώς.
    Η 7 που είχα δεν ειχε τετοιο θέμα και μου έκανε εντύπωση που άκουσα τέτοια συμβάντα απο αλλά μοντέλα.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Αφού όλες ανάβουν να γράψω ότι η υπερθέρμανση μπορεί να γίνει επικίνδυνη και μετά τη λήψη, ειδικά άμα είσαι γκαντέμης

Η δική μου είναι απομίμηση GoPro - TheEye ή κάτι τέτοιο και ενώ την έχω χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, φέτος στη Σαρδηνία τράβηξα έναν ωραίο δρόμο την πρώτη μέρα, ακόμα έναν τη δεύτερη, την έβαλα στη θήκη της και στο tank bag και μετά από κάτι ώρες ακούμπησα κατά λάθος το σακουλάκι που την είχα μέσα και έπαθα έγκαυμα

Έβγαλα τη μπαταρία με τα χίλια ζόρια αλλά όταν κρύωσε είδα ότι είχε "ψήσει" την κάρτα μνήμης μαζί με τα βιντεάκια - βραχυκύκλωμα μάλλον...

Η θερμοκρασία ήταν τρομακτικά υψηλή σε βαθμό που θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά το εσωτερικό του tank bag οπότε γρηγορείτε και προσεύχεσθε
    Φακ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Φακ!
    Αυτό είπα κι εγώ αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν την άφηνα στην τσάντα όλο το βράδυ στο πλοίο θα πρόσφερα στάνταρ δωρεάν πλύσιμο σε όλα τα οχήματα μέσα στο αμπάρι

Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Μέλος
    Η 7 που είχα δεν ειχε τετοιο θέμα και μου έκανε εντύπωση που άκουσα τέτοια συμβάντα απο αλλά μοντέλα.
    Έχω δύο περιπτώσεις με GoPro 10.
    Ένας φίλος, γνωστός δημοσιογράφος, έκανε λήψη 45' σε αυτοκίνητο κ του έσβησε.
    Δοκίμασε με άλλη 10 που είχε μαζί του...., τα ίδια
    Ο δεύτερος, χομπίστας ytuber, πάλι σε αμάξι , του έσβησε στο μισάωρο.
    GoPro 9.
    Για την 7 που γράφεις δεν έχω άποψη.
    Για να σε μπερδέψω όμως, με την DJI που γράφαμε δύο ώρες στο αμάξι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.
    Ήταν τέλη Οκτωβρίου όμως κ το αμάξι αρκετά δροσερό, με κλιματισμό στο φουλ.
    Ξαναγράφω, όμως..
    Αν θέλεις λήψη με μοτό, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όσες ώρες κ να τραβάς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    ένας λόγος που προτίμησα την DJI ήταν οτι διάβασα πολύ λιγότερα παράπονα υπερθέρμανσης

επίσης αυτό που είπε ο φίλος στο βιντεο , για την ποιότητα κατασκευής και το γκριπ του εξαρτήματος ώστε να κουμπώσει σε βάσεις κλπα,
    δεν ισχύει. Είναι ποιοτική κατασκευή, κάτι σε κεραμικό / μέταλλο βγάζει το σώμα της , sturdy που λέμε και στο χωριόμ

Μια νύξη πάντως είναι οτι αν έχεις πολλά αξεσουάρ για gopro και μπορούν να δουλέψουν στην 13, τότε ίσως να πας εκεί , μιλάμε με λογική
    οικοσυστημάτων σιγά σιγά και στις κάμερες.

Πιο σωστή σύγκριση πάντως θεωρώ την Action 5 με GoPro13. Η 4 πλέον παίζει midrange.

Παλαιό μέλος
    Η action 4 η αλήθεια είναι ότι είναι υποδεέστερη και από την action 3 λόγω αδιάβροχο ποίησης για αυτό και είναι πιο οικονομική, παιζει στα 239, καλύτερα να δούμε την action 5 αλλά με προβληματίζει λίγο το βάρος της ιδιαίτερα αφού σου έφυγε η 7 που είναι ελαφριά από το κράνος

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Η action 4 η αλήθεια είναι ότι είναι υποδεέστερη και από την action 3 λόγω αδιάβροχο ποίησης για αυτό και είναι πιο οικονομική, παιζει στα 239, καλύτερα να δούμε την action 5 αλλά με προβληματίζει λίγο το βάρος της ιδιαίτερα αφού σου έφυγε η 7 που είναι ελαφριά από το κράνος
    Δεν μου έφυγε απο το κράνος.
    Στο τιμόνι την είχα και δεν την είδα οταν έφευγε.

Προτείνεις την 5 δηλαδή αντί για την 13;

Παλαιό μέλος
    Δεν μου έφυγε απο το κράνος.
    Στο τιμόνι την είχα και την είδα οταν έφευγε.

Προτείνεις την 5 δηλαδή αντί για την 13;
    Το τελευταίο διαστημα οι περισσότεροι πελάτες την 5 αγοράζουν και μου λένε πολύ καλά σχόλια για μπαταρία και θέματα θερμοκρασίας που είχαν με προηγούμενα μοντέλα όπως πχ η 3 που έχω εγώ

Administrator
    Το τελευταίο διαστημα οι περισσότεροι πελάτες την 5 αγοράζουν και μου λένε πολύ καλά σχόλια για μπαταρία και θέματα θερμοκρασίας που είχαν με προηγούμενα μοντέλα όπως πχ η 3 που έχω εγώ
    Θα το σκεφτώ.
    Η αλήθεια ειναι ότι τείνω προς τη 13 αλλά θα το ψάξω κι άλλο.

Παλαιό μέλος
    Θα σου δώσω και μια βάση που έχω για το τιμόνι που δεν την βάζω πλέον επειδή έχω τη μάσκα που και να κρεμαστείς επάνω της δεν φεύγει με τπτ η κάμερα

Administrator
    Θα σου δώσω και μια βάση που έχω για το τιμόνι που δεν την βάζω πλέον επειδή έχω τη μάσκα που και να κρεμαστείς επάνω της δεν φεύγει με τπτ η κάμερα
    Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, θα μιλήσουμε

Μέλος
    Να προσθέσω πως η DJI action 5 έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 40 giga κ είναι 14gr πιο ελαφριά από την 13.
    Στα 3 χρόνια που έχω την 10, δεν μου έχει φύγει ποτέ από τα κράνη που έχω, έχω 4 συν 1 κράνος ποδηλάτου.
    Δικαιολογημένα όμως κάποιος μπορεί να φοβάται κ γι'αυτό τόσο η GoPro κ η DJI έχουν εξαρτήματα που στερεώνουν τις κάμερες στο στήθος κ τον καρπό.
    Για τον καρπό δεν ξέρω τι εικόνα βγάζει, αλλά για το στήθος δίνει μια ωραία προοπτική, με το καντράν μέσα στην εικόνα κ με λιγότερο θόρυβο, αφού η κάμερα καλύπτεται από την ζελατίνα.
    Το χρησιμοποιεί γνωστός μου με KLX όταν πάει off road.
    Ακούγεται το μοτέρ κ σχεδόν καθόλου ο θόρυβος του αέρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Πρεπει να εχει παρει πακετο απο την dontGopro αυτος ο τυπος.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF