Σελίδα 105 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 1858

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Σας ευχαριστώ πολύ.
    Παρακαλώ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Τις προάλλες χτύπησα ένα μπαμπουρα με το γείσο και ήταν λες και με πυροβόλησε μπάρμπας κυνηγός.

Μέσα δεκαετίας του ΄80, (το κράνος ήταν είδος πολυτελείας, αξιοπερίεργο, δακτυλοδειχτούμενο και μόνο για τους Ζ....) έφαγα κατακούτελα 2 φορές κιόλας τέτοιους (Β52 τους ονομάζαμε) καρούμπαλα νααααααα και πονοκέφαλο για μέρες.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Αναφορικά με τον νέο κοκ, ισχύει ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τις κάμερες ελέγχου του δρόμου ή μόνο ότι μετρήσουν τα σταθερά/κινητα ραντάρ;

Από ΕΟ κινούμαι κατά κύριο λόγο στην Ιονία και αυτά τα όρια 100-110 είναι το λιγότερο ενοχλητικά. Ενδεικτικά μάλιστα, όταν πηγαίνω από τον παλιό δρόμο , αν δεν πέσεις σε κάποια νταλίκα ή λεωφορείο, έχει διαφορά μια ώρα και τα χρήματα από τα διόδια στην τσέπη.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μέσα δεκαετίας του ΄80, (το κράνος ήταν είδος πολυτελείας, αξιοπερίεργο, δακτυλοδειχτούμενο και μόνο για τους Ζ....) έφαγα κατακούτελα 2 φορές κιόλας τέτοιους (Β52 τους ονομάζαμε) καρούμπαλα νααααααα και πονοκέφαλο για μέρες.....
    εγώ είχα κράνος!
    βέβαια το είχα στον δεξί αγκώνα γιατί πάντα είχε μέσα ένα λίτρο λάδι να συμπληρώνω σε XL250R
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Θεωρητικά θα μετράνε οι κάμερες των εργολάβων στους σταθμούς διοδίων και θα γίνεται υπολογισμός απόστασης / χρόνο

Μας λείπουν οι υποδομές και δεν επενδύουν οι κυβερνήσεις σε αυτό, αντιθέτως τα εναποθέτουν στους εργολάβους που έχουν να λαμβάνουν.

Δεν το αναφέρω για να εφησυχάσει κάποιος αλλά τα πράγματα είναι στο περίπου και μπέσα δεν υπάρχουν..

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από granazi Προβολή μηνύματος
    XL250R

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καλημερα, ηταν κανεις Σερρες στο trackday 14/15 ιουνιου του Ζαφειροπουλου να πει εντυπωσεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ε βέβαια, το κράνος έγινε υποχρεωτικό πολύ αργότερα όπως και η ζώνη και είχε γίνει πραγματικά χαμός!

Στη Θεσσαλονίκη είχε βγει μέχρι και ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο Μεγειά το κράνος εξαιτίας της νέας νομοθεσίας

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Από το χρυσό κανάλι του YouTube

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Καλημερα, ηταν κανεις Σερρες στο trackday 14/15 ιουνιου του Ζαφειροπουλου να πει εντυπωσεις?
    Εξαιρετικά ήταν,λίγος κόσμος,ειδικά την Κυριακή ειμασταν μεταξύ συγγενών και φίλων.
    Για μέσα Ιούνη καλες θερμοκρασίες εκτός από το μεσημέρι και μετά που ζοριζε λίγο.δεν με πολυνοιαζει εμένα γιατί έτσι και αλλιώς τα 3 πρωινά σεσσιον κάνω που έχει καλές συνθήκες και τέλος.
    Πάρα πολύ ωραία.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Ερωτηση...

Συναδελφος με beverly 400 (εντος 2ετιας) εχει ενα θεμα με ηχο που ακουει απο τον ιμαντα. Πηγε σε 2 εξοσιοδοτημενα, και φυσικα δεν το εκανε την ωρα που το δοκιμασαν. Σε συνδιασμο με το σερβις των 10χιλαιδων που πληρωσε ενα νεφρο για λαδια φιλτρο, ψαχνει μηχανικο που γνωριζει απο βεσπα με σκοπο την μακροχρονια σχεση..

Παρακαλω κοινως για προτασεις/γιατρους που γνωριζουν απο τον ιταλικο ματρακα του... Κατα προτιμηση Κεντρο αλλα δυναται να ξενιτευτει...

Σας μερσω..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Ερωτηση...

Συναδελφος με beverly 400 (εντος 2ετιας) εχει ενα θεμα με ηχο που ακουει απο τον ιμαντα. Πηγε σε 2 εξοσιοδοτημενα, και φυσικα δεν το εκανε την ωρα που το δοκιμασαν. Σε συνδιασμο με το σερβις των 10χιλαιδων που πληρωσε ενα νεφρο για λαδια φιλτρο, ψαχνει μηχανικο που γνωριζει απο βεσπα με σκοπο την μακροχρονια σχεση..

Παρακαλω κοινως για προτασεις/γιατρους που γνωριζουν απο τον ιταλικο ματρακα του... Κατα προτιμηση Κεντρο αλλα δυναται να ξενιτευτει...

Σας μερσω..
    Που πηγε και δεν βρηκανε τιποτα?
    Εχει πολλους. Ο Αρμακολας εχει καλο σερβις. Εκει παω εγω το δικο μου.
    Αλλα κεντρο εχει κ αλλους (πχ. Φραντσεσκο, Στεφανοπουλος, Τσαντεριδης. Παπαλεξανδρακης κλπ κλπ).

Τι ηχο κανει?
    Ride(s) the wind of change...

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Ερωτηση...

Σας μερσω..
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	motorace2-650x788w.JPG 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	72,1 KB 
ID:	463106

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	motorace2-650x788w.JPG 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	72,1 KB 
ID:	463106
    Εσύ είσαι μαθήμενος στα ντουκατι ρε Ανδρέα. . Όλα τα υπόλοιπα είναι ήχοι της φύσης για σένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Που πηγε και δεν βρηκανε τιποτα?
    Εχει πολλους. Ο Αρμακολας εχει καλο σερβις. Εκει παω εγω το δικο μου.
    Αλλα κεντρο εχει κ αλλους (πχ. Φραντσεσκο, Στεφανοπουλος, Τσαντεριδης. Παπαλεξανδρακης κλπ κλπ).

Τι ηχο κανει?
    Έλα ντε. Προσπάθησε να μου το εξηγήσει αλλά η φάση κατέληξε stand up comedy..

Από αυτούς της παρένθεσης το αγόρασε απο τον ένα και έχει πάει και σε έναν δεύτερο και έφυγε άπραγος απο ότι μου είχε πει.. Γενικά δεν είναι μυστήριος άνθρωπος, οπότε τείνω να τον πιστέψω.. Του έκανε και ένα δύο σβησιματα εν κινήσει, και έχει πάθει τσοτσο αυτές τις μέρες..

Θενκς Χρήστο, θα του πω για Αρμακολα και λοιπούς και ας αποφασίσει...

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3