moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αναφορικά με τον νέο κοκ, ισχύει ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τις κάμερες ελέγχου του δρόμου ή μόνο ότι μετρήσουν τα σταθερά/κινητα ραντάρ;
Από ΕΟ κινούμαι κατά κύριο λόγο στην Ιονία και αυτά τα όρια 100-110 είναι το λιγότερο ενοχλητικά. Ενδεικτικά μάλιστα, όταν πηγαίνω από τον παλιό δρόμο , αν δεν πέσεις σε κάποια νταλίκα ή λεωφορείο, έχει διαφορά μια ώρα και τα χρήματα από τα διόδια στην τσέπη.
Θεωρητικά θα μετράνε οι κάμερες των εργολάβων στους σταθμούς διοδίων και θα γίνεται υπολογισμός απόστασης / χρόνο
Μας λείπουν οι υποδομές και δεν επενδύουν οι κυβερνήσεις σε αυτό, αντιθέτως τα εναποθέτουν στους εργολάβους που έχουν να λαμβάνουν.
Δεν το αναφέρω για να εφησυχάσει κάποιος αλλά τα πράγματα είναι στο περίπου και μπέσα δεν υπάρχουν..
Καλημερα, ηταν κανεις Σερρες στο trackday 14/15 ιουνιου του Ζαφειροπουλου να πει εντυπωσεις?![]()
Εξαιρετικά ήταν,λίγος κόσμος,ειδικά την Κυριακή ειμασταν μεταξύ συγγενών και φίλων.
Για μέσα Ιούνη καλες θερμοκρασίες εκτός από το μεσημέρι και μετά που ζοριζε λίγο.δεν με πολυνοιαζει εμένα γιατί έτσι και αλλιώς τα 3 πρωινά σεσσιον κάνω που έχει καλές συνθήκες και τέλος.
Πάρα πολύ ωραία.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ερωτηση...
Συναδελφος με beverly 400 (εντος 2ετιας) εχει ενα θεμα με ηχο που ακουει απο τον ιμαντα. Πηγε σε 2 εξοσιοδοτημενα, και φυσικα δεν το εκανε την ωρα που το δοκιμασαν. Σε συνδιασμο με το σερβις των 10χιλαιδων που πληρωσε ενα νεφρο για λαδια φιλτρο, ψαχνει μηχανικο που γνωριζει απο βεσπα με σκοπο την μακροχρονια σχεση..
Παρακαλω κοινως για προτασεις/γιατρους που γνωριζουν απο τον ιταλικο ματρακα του... Κατα προτιμηση Κεντρο αλλα δυναται να ξενιτευτει...
Σας μερσω..
Quod me nutrit... me destruit.....
Έλα ντε. Προσπάθησε να μου το εξηγήσει αλλά η φάση κατέληξε stand up comedy..
Από αυτούς της παρένθεσης το αγόρασε απο τον ένα και έχει πάει και σε έναν δεύτερο και έφυγε άπραγος απο ότι μου είχε πει.. Γενικά δεν είναι μυστήριος άνθρωπος, οπότε τείνω να τον πιστέψω.. Του έκανε και ένα δύο σβησιματα εν κινήσει, και έχει πάθει τσοτσο αυτές τις μέρες..
Θενκς Χρήστο, θα του πω για Αρμακολα και λοιπούς και ας αποφασίσει...