Η πρωτη γνωριμια ηταν με Διας το 2007 με cbr600f ανεβαινω Αλεξανδρας και στη διασταυρωση με Βασ.Σοφιας αδειο φαναρι απο πεζους αμαξια κανω ενα ρολιν εντο ωραιο πετυχημεο σα του Σοφουογλου στα πιτ στοπαλλα το μισο περιπου σε διαρκεια.Σταματαω χειρουργικα στο κοκκινο φαναρι και λεω μολις ξεκινησω θα στριψω αριστερα Κηφισιας να κανω και μια σουζιτσα.Με το που στριβω και παω να το σηκωσω ακουω σειρηνες απο πισω 2 Διας.Ευτυχως με προλαβαν και δε το σηκωσα.Χαρτια κτλ εγω γλυκουλης και φαινομουν καλο παιδι τοτε το παραδεχτηκα αφου ηταν μεγαλοπρεπεστατο και το χαρηκα και ημουν ετοιμος για τις συνεπειες. Με αφησαν και μου ειπαν να μην κανω εκει τετοια γιατι εχει καμερες.Γενικα ειχα καλες εμπειριες με τους μπλε και σε ασχετα μπλοκα για αλκοτεστ κτλ καλο κλιμα.
2008 Λουτρακι μερα απολυσης απο φανταρος παω με street triple δανεικο Κορινθο να παρω απο κουριερ ενα δικαιολογητικο για να το δωσω στο στρατοπεδο για να απολυθω.Στο γυρνα απο Κορινθο για Λουτρακι χαρουμενος που τελειωσε το φανταριλικι σε φαναρι λεω κατσε να κανω μια σουζιτσα αλλα το 675 δε το ηξερα καλα και ΔΕΝ μου βγηκε ισα που σηκωθηκε η ροδα λιγα εκατοστα για 1 δευτερολεπτο γιατι σπινιαρε πισω.Λεω αστο ανοιγω γκαζι να φυγω τσουπ μπλοκο δεξια πανω σε στροφη το οποιο δε φαινοταν απο το φαναρι.Τα γνωστα εγω γλυκουλης φανταρος παω να απολυθω.Νομιζα με σταματησε επειδη ετρεχα.Ο μπλε μου λεει εκανες σουζα.Του λεω ευγενικα οχι ξεκινησα γρηγορα απο το φαναρι καμια σχεση με σουζα κια γλιστρησε ο πισω τροχος.Αστα αυτα μου λεει μηχανες ειχα κι εγωκαι τι κανει ο τυπος με γραφει 700 ευρω προστιμο κα ιαφαιρεση 2 μηνες το διπλωμα για επικινδυνη οδηγηση.Κι εκει που τα πηρα στην κρανα ειναι γιατι εγραψε ψεματα στην κληση ''ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΣΟΥΖΑ''.Ο ψευτης απατεωνας.Το φαναρι απο το μπλοκο αποσταση 350 μετρα εν τω μεταξυ αυτος πιο πολυ με ακουσε(το συμπλεκταρισμα) κι εκει συμπερανε οτι εκανα σουζα λολ.Φυσικα αυτο δεν εμεινε ατιμωρητο απο μενα.Πηγα πληρωσα 350ε την κληση και εννοειται κυκλοφορουσα 2 μηνες χωρις διπλωμα κι απο τοτε και για πολλα χρονια πινακιδα κρυμμενη και δε σταματω για κανεναν.Breaking bad.Για εναν σκαρτο μπατσο την πληρωσαν ολοι
![]()