moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Δυστυχώς ναι, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι μόνο η τύπα, με την τύπα ήρθε η αγανάκτηση όταν και δημιουργήθηκε για λίγο το εξευτελιστικό θρεντ με τίτλο «ξέρεις πια είμαι εγώ;»
Θα μπορούσα να υπερασπιστώ και τον panavour, και όποιον άλλο αντιμετωπίζεται εδώ μέσα σαν το μαύρο πρόβατο.
Είναι σύνηθες της ματσίλας να κοινωνικοποιούμαστε με όρους κλίκας.
Δεν έβαλα την έμφυλη διάσταση στο φύλο της συμφορουμίτισσας, αλλά στο γενικότερο αίσθημα τοξικότητας εδώ μέσα.
Μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό στους περισσότερους γιατί μπορεί υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις που ελαστικοποιούν τις ανοχές, στο τι λέμε και πως το λέμε αλλά πολλές φορές ένα θέμα ή ένα συμβάν αντιμετωπίζεται με όρους κλίκας.
Το νήμα του trail braking φαίνεται να είναι το πιο controversial εδώ μέσα, κάποιοι έχουν φάει μπαν εξ αφορμής αυτού, η υποφαινόμενη έδειξε τις γνώσεις της και ξεκίνησαν να την πυροβολούν δέκα, εγώ δέχθηκα ειρωνεία σε άλλο νήμα γιατί είπα πως βάζω aftersun-αντιλιακό whatever, ο παναβουρ δεν ξέρω τι έχει κάνει και τον έχουν στην μπούκα (και γω έχω βριστεί μαζί του, το νήμα δεν υπάρχει έχει διαγραφεί, γιατί κατέληξε σε πολιτική αντιπαράθεση) αλλά σε ένα δημόσιο διάλογο να έχουμε πάντα συνήθεις υπόπτους είναι το λιγότερο άκομψο.
Και με θλίβει διπλά, γιατί πέραν της κοινωνικής διάστασης που αναπτύσσεται εδώ μέσα που μου προκαλεί πολλές φορές δυσφορία, είναι και το μεγαλύτερο ελληνόφωνο φόρουμ μοτοσικλέτας, δηλαδή επί του προσωπικού είναι ο μόνος χώρος που μπορώ να συζητάω για την μεγαλύτερη μου αγάπη την μοτοσικλέτα καθώς δεν έχω μοτοσυκλετιστική παρέα, να μπορώ να μιλάω για νέα, για τεχνικά, για αγώνες κ.α. Για την ιστορία είμαι πολλά χρόνια lurker του φόρουμ πριν πάρω μηχανή, φτιάξω λογαριασμό.
Θα ήθελα να αναπτυχθεί και άλλο το θέμα αλλά απ'όσο διαβάζω το δωμάτιο, οι αντμίνς θέλουν να λήξει εδώ, το σέβομαι, όπως σέβομαι και τον χρόνο τους να μοντάρουν τις θεματικές, απλά γράφτηκαν τόσα από το πρωί που θα αισθανόμουν μαλάκας έστω να μην καταθέσω το σκεπτικό μου, χωρίς ειρωνείες, τσιτάτα, και διάφορα τέτοια ορεκτικά.
Να ξεκινήσω από τα βασικά μιας και εδώ μέσα λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε Internetικά.
1. Η moto_princess δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με εριστικά σχόλια , μάλιστα σε άλλο thread συμμετείχε μαζί με άλλους σε κάζο που έγινε σε έτερο μέλος γιατί πέταξε μλκια.Εκεί βέβαια δεν τέθηκε ζήτημα σεξισμού γιατί κάναμε πλάκα σε άλλον και όχι σε εμάς.
Θυμάμαι ακόμα το 3ο-4ο ποστ της να μας απειλεί με τηλέφωνο για έμφυλη βία.
Επομένως δεν είναι ο μέσος χρήστης, δεν είναι καν κοντά στον μέσο συνετό χρήστη, είναι ένας χρήστης που εξ αρχής προκάλεσε, προκαλεί και θα προκαλεί (εικάζω) ζητήματα με τον ιντερνετικό του λόγο και που αν συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο, δεν θα γράφει πλέον εδώ.
2. Ο Παναβουρ τώρα πως βρέθηκε στην κουβέντα δεν ξέρω, αλλά ο συγκεκριμένος είναι ίσως ο μοναδικός υπαίτιος που έχουν φύγει off the rails όλα τα ποστ που αφορούν Μοντέλα ή επικαιρότητα. Το ότι γράφει ακόμα , είναι λόγω του ότι εμείς το επιτρέπουμε κυρίως γιατί ελπίζουμε να μαζευτεί μίας και παλαιότερα δεν ήταν ένα τοξικό μέλος.
3. Περί ματσίλας κλπ , προσωπικά δεν τα κατανοώ. Μπορεί να φταίει που γνωρίζω αρκετούς από εδώ μέσα και ξέρω τι λένε και πως το λένε. Προσωπικά μπορώ να υπογράψω για τους περισσότερους ότι δεν ανήκουν στο φαλλοκρατικό κοινό που θεωρείς εσύ.
Απλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις τίποτα από τα ανωτέρω δεν έχουν ουδεμία χροιά ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ.
Βλέπω κριτική από ένα μέλος , σχετικά νέο, με ελάχιστη συμμετοχή , να κρίνει ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, να φιλτράρει πληροφορία κατά το δοκούν , να δίνει συμβουλές για διαχείριση που δεν ρωτήθηκε .
Δεν είμαστε ούτε κόμμα ούτε μαγαζάκι. Δεν είστε πελάτες δεν πουλάμε κάτι.
Όλο αυτό εδώ υπάρχει γιατί κάποιοι έχουν φάει χρόνο και χρήμα και το κάνουν για την κάβλα τους.
Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο. Δεν πουλάμε κλικς σε κάποιον
Από μια παρέα ξεκίνησε, μία παρέα το διαχειρίζεται και πάει κάπως έτσι η βαλίτσα εδώ και 20 χρονάκια.
The Dirty Harry