Σελίδα 110 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1060100105106107108109110111112113114115120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.636 έως 1.650 από 1803

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς ναι, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι μόνο η τύπα, με την τύπα ήρθε η αγανάκτηση όταν και δημιουργήθηκε για λίγο το εξευτελιστικό θρεντ με τίτλο «ξέρεις πια είμαι εγώ;»
    Θεωρώ ότι κάποιος που γράφει "εγώ ξέρω τον νίκο τον πουθενά, τον μάνο τον δεντονξέρειημάνατου και τον σπύρο τον τρέχωπανελλήνιομε2πίστες" δεν έχει ανάγκη κανένα θρεντ για να τον ξεφτιλίσει.
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Να ξεκινήσω από τα βασικά μιας και εδώ μέσα λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε Internetικά.

1. Η moto_princess δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με εριστικά σχόλια , μάλιστα σε άλλο thread συμμετείχε μαζί με άλλους σε κάζο που έγινε σε έτερο μέλος γιατί πέταξε μλκια.Εκεί βέβαια δεν τέθηκε ζήτημα σεξισμού γιατί κάναμε πλάκα σε άλλον και όχι σε εμάς.
    Θυμάμαι ακόμα το 3ο-4ο ποστ της να μας απειλεί με τηλέφωνο για έμφυλη βία.
    Επομένως δεν είναι ο μέσος χρήστης, δεν είναι καν κοντά στον μέσο συνετό χρήστη, είναι ένας χρήστης που εξ αρχής προκάλεσε, προκαλεί και θα προκαλεί (εικάζω) ζητήματα με τον ιντερνετικό του λόγο και που αν συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο, δεν θα γράφει πλέον εδώ.

2. Ο Παναβουρ τώρα πως βρέθηκε στην κουβέντα δεν ξέρω, αλλά ο συγκεκριμένος είναι ίσως ο μοναδικός υπαίτιος που έχουν φύγει off the rails όλα τα ποστ που αφορούν Μοντέλα ή επικαιρότητα. Το ότι γράφει ακόμα , είναι λόγω του ότι εμείς το επιτρέπουμε κυρίως γιατί ελπίζουμε να μαζευτεί μίας και παλαιότερα δεν ήταν ένα τοξικό μέλος.

3. Περί ματσίλας κλπ , προσωπικά δεν τα κατανοώ. Μπορεί να φταίει που γνωρίζω αρκετούς από εδώ μέσα και ξέρω τι λένε και πως το λένε. Προσωπικά μπορώ να υπογράψω για τους περισσότερους ότι δεν ανήκουν στο φαλλοκρατικό κοινό που θεωρείς εσύ.

Απλά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις τίποτα από τα ανωτέρω δεν έχουν ουδεμία χροιά ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ.
    Βλέπω κριτική από ένα μέλος , σχετικά νέο, με ελάχιστη συμμετοχή , να κρίνει ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, να φιλτράρει πληροφορία κατά το δοκούν , να δίνει συμβουλές για διαχείριση που δεν ρωτήθηκε .

Δεν είμαστε ούτε κόμμα ούτε μαγαζάκι. Δεν είστε πελάτες δεν πουλάμε κάτι.
    Όλο αυτό εδώ υπάρχει γιατί κάποιοι έχουν φάει χρόνο και χρήμα και το κάνουν για την κάβλα τους.
    Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο. Δεν πουλάμε κλικς σε κάποιον

Από μια παρέα ξεκίνησε, μία παρέα το διαχειρίζεται και πάει κάπως έτσι η βαλίτσα εδώ και 20 χρονάκια.
    Για τα παραπάνω μέλη που αναφέρθηκα και επειδή μάλλον δεν το συνόψισα σωστά στα παραπάνω που έγραψα, ανέφερα παραδείγματα στα Χ ποστ που έχω διαβάσει, φιλτράρω όπως λες την πληροφορία κατά το δοκούν, καθώς σαν πολυνήματο φόρουμ δεν μπορώ να έχω εικόνα για το τι γράφει και που κάθε μέλος, οπότε η άποψη μου προφανώς δεν είναι η συνολική εικόνα ενός ιντερνετικού άβαταρ, αλλά ένα μέρος αυτού.

Περί ματσίλας, όπως προείπα για το τι βλέπω στο δωμάτιο, από άποψη συμπεριφοράς και διαχείρισης καταστάσεων (όχι διαχειριστών) και ναι, όταν την πέφτουν 10 σε 1 είναι ανθρωποφαγία για μένα, δεν έβαλα κάποιον προσδιορισμό για να θίξω το σύνολο του φόρουμ και της διαχείρισης του.

Μου απαντάς επιθετικά πως δεν είστε κόμμα, ούτε μαγαζάκι κάτι που προφανώς το ξέρω, είναι πολύ ωραίο και σεβαστό το ότι το ξεκίνησε μια παρέα και μια παρέα το διαχειρίζεται, παρόλα αυτά, τα ανοιχτά φορά τα απαρτίζουν και οι χρήστες τους, αλλά με τον αυτόν τον συλλογισμό που αναπτύσσεις είναι σαν με διώχνεις.
    Σαν να έχεις κάνει ένα ημιανοιχτό τραπέζι δηλαδή, που στην πόρτα λέει πάρτι, αλλά αν δεν κάνω στην παρέα σου δεν είμαι ευπρόσδεκτος. Και το υπερθεματίζεις στο «Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο», δηλαδή από μας για εμάς.

Δεν ξέρω εγώ μπήκα για να διαβάζω για μοτό, για να ακούω κυρίως γνώμες μιας και είμαι νέος στο επάγγελμα και όπου μπορώ να δίνω και καμιά συμβουλή αν είναι κάτι που ξέρω, πχ. εξοπλισμό, μάστορα κ.α.

Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο το να χάνονται μέλη που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, και ας είναι και νέα, και ας έχουν και 10 δημοσιεύσεις, μου είναι αδιάφορο το πλήθος των δημοσιεύσεων και η ημερομηνία εγγραφής.
    Και γω την καύλα μου κάνω για μότο και συναφή μιλάω, απλά με αυτό που έγραψες πιστεύω πως πρέπει να αποδείξω κάτι για να ανήκω εδώ μέσα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από modivin Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ καν δεν έχω ιδέα ποιοί είναι όλοι αυτοί

(Αν και δεν κατάλαβα τελικά σε ποιο φόρουμ αναφέρεται)
    ????????

κι έλεγα, μόνο εμένα δεν μου θυμίζει κάτι το nickname της κοπελιάς;
    Think faster than you ride

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Για τα παραπάνω μέλη που αναφέρθηκα και επειδή μάλλον δεν το συνόψισα σωστά στα παραπάνω που έγραψα, ανέφερα παραδείγματα στα Χ ποστ που έχω διαβάσει, φιλτράρω όπως λες την πληροφορία κατά το δοκούν, καθώς σαν πολυνήματο φόρουμ δεν μπορώ να έχω εικόνα για το τι γράφει και που κάθε μέλος, οπότε η άποψη μου προφανώς δεν είναι η συνολική εικόνα ενός ιντερνετικού άβαταρ, αλλά ένα μέρος αυτού.

Περί ματσίλας, όπως προείπα για το τι βλέπω στο δωμάτιο, από άποψη συμπεριφοράς και διαχείρισης καταστάσεων (όχι διαχειριστών) και ναι, όταν την πέφτουν 10 σε 1 είναι ανθρωποφαγία για μένα, δεν έβαλα κάποιον προσδιορισμό για να θίξω το σύνολο του φόρουμ και της διαχείρισης του.

Μου απαντάς επιθετικά πως δεν είστε κόμμα, ούτε μαγαζάκι κάτι που προφανώς το ξέρω, είναι πολύ ωραίο και σεβαστό το ότι το ξεκίνησε μια παρέα και μια παρέα το διαχειρίζεται, παρόλα αυτά, τα ανοιχτά φορά τα απαρτίζουν και οι χρήστες τους, αλλά με τον αυτόν τον συλλογισμό που αναπτύσσεις είναι σαν με διώχνεις.
    Σαν να έχεις κάνει ένα ημιανοιχτό τραπέζι δηλαδή, που στην πόρτα λέει πάρτι, αλλά αν δεν κάνω στην παρέα σου δεν είμαι ευπρόσδεκτος. Και το υπερθεματίζεις στο «Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο», δηλαδή από μας για εμάς.

Δεν ξέρω εγώ μπήκα για να διαβάζω για μοτό, για να ακούω κυρίως γνώμες μιας και είμαι νέος στο επάγγελμα και όπου μπορώ να δίνω και καμιά συμβουλή αν είναι κάτι που ξέρω, πχ. εξοπλισμό, μάστορα κ.α.

Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο το να χάνονται μέλη που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, και ας είναι και νέα, και ας έχουν και 10 δημοσιεύσεις, μου είναι αδιάφορο το πλήθος των δημοσιεύσεων και η ημερομηνία εγγραφής.
    Και γω την καύλα μου κάνω για μότο και συναφή μιλάω, απλά με αυτό που έγραψες πιστεύω πως πρέπει να αποδείξω κάτι για να ανήκω εδώ μέσα.
    Θα ισχυε αυτο , αν ερχομουν να σου ζητησω τα ρεστα για τον τροπο που συμμετεχεις στο φορουμ ή να κρινω εν γενει την σταση σου κλπ .
    Μαλλον εσυ μας ζητας να σου αποδειξουμε κατι και σε αυτο σου απαντησα παραπανω
    The Dirty Harry

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    η γνώμη που σχηματισες και ως λερκερ αλλά και ως ενεργό μέλος, είναι λοιπόν ε ότι εδώ πάει το ματσιλικι γόνατο και η τεστοστερόνη κυριαρχεί.
    Δε θέλω να σε πείσω για το λάθος συμπεράσμα σου, κι ας μας χέζει κατάφορα όλους.
    θα θεωρήσω, για την οικονομία της συζήτησης, ότι είναι έτσι όπως συμπεραίνεις.
    τι δουλειά έχεις εσύ σε ένα τέτοιο χώρο τότε;

φίλε ειλικρινά,είσαι τόσο εκτός επαφής σε όσα προσαπτεις,που δεν έχει νόημα να μπει κάποιος σε ανταλλαγή γνώμης.
    χώρια του γεγονότος ότι κρίνεις πράγματα που δεν ξέρεις,απλά και μόνο βασισμένα στα άλματα λογικής που κάνεις.

εγώ για παράδειγμα, αν ήξερα ότι στο τάδε καφενείο αράζουν μόνο χρυσαυγιτες, δεν θα έμπαινα με σκοπό να τους δασκαλεψω.δε θα παταγα ούτε απ' έξω . χοντροκομμένο το παράδειγμα όσο και η προσπάθεια που κάνεις για τακτ στο σκατωμα όλων μας
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Εγώ θα επικεντρωθώ σε κάτι που μου έκανε εντύπωση, νόμιζα πως το είχαμε ξεπεράσει με τα χρόνια ρε φίλε ξέρω'γω.
    Αν και μιλάμε και ζούμε την ισότητα, αν κάνουμε πλάκα σε μια γυναίκα, αμέσως γίνεται συζήτηση για φαλλοκρατία, πατριαρχία, φεμινισμό...
    Συγνώμη, αλλά αρχίδια ισότητα νομίζουμε πως έχουμε.
    Δεν ξέρω προσωπικά όλα τα παιδιά του φόρουμ, κάποια λίγα ναι.
    Συμφωνώ πως ο γραπτός λόγος κάποιες φορές παρεξηγείται, αλλά, μα τους χίλιους κεραυνούς, αν γραφτεί κάτι καλό θα γελάσουμε όλοι, αν όχι, τότε το θέμα το έχει αυτός που του λείπει το χιούμορ (εκτός αν γράφεται κάτι επί προσωπικού, που δεν νομίζω πως συνέβη εδώ).
    Υπάρχουν κοπέλες στο φόρουμ που γράφουν και τις διαβάζω με ευχαρίστηση, το να μπαίνει κάποιος ή κάποια με στύση για καυγά, ε αυτό με χαλάει απίστευτα.
    Όσο για τον συμφορουμίτη που γράφει-γράφει χωρίς τέλος, όπως έγραψε κι ο Γιάννης από πάνω, δεν πατάμε σε καφενείο που δεν γουστάρουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Βρισκω λιγο υπερβολικο τον φιλο
    που θεωρησε εξευτελιστικο τον τιτλο
    ξερεις ποια ειμαι εγω
    Ας μεταφερθουν τα μνμτα σε ενα αντιστοιχο
    με το υπαρχων θρεντ
    "κουβεντες μεγαλων γυναικων"

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    ακομα για τα δικαιώματα της απανταχού φεμινηστριομοτοσυκλετιστριας του φορουμ λεμε??να παω και να ξαναέρθω σε 2 φεγγάρια?

Ρε φύγετε ρε απ τον ήλιο ρεεε....
    Throttle that mysterious friend of ours

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Δεν γράφω στα θέματα για πίστες, ταχύτητες, γκράν πρί κλπ μιάς και το κατέχω ελάχιστα.
    Ακόμα και σε θέματα χωμάτινα και ανακατασκευών, με τα οποία ασχολούμαι χρόνια, δεν
    διεκδικώ το αλάθητο, ρωτάω, αναρωτιέμαι, σχολιάζω και δεν πασάρω τις γνωριμίες μου (που έχω..)
    με πραγματικούς πρωταθλητές του χώρου του εντούρο και του μοτοκρός για να φανώ υπεράνω....
    και φυσικά δεν ειρωνεύομαι τους άλλους ούτε το τραβάω όσο δεν πάει γιατί με πνίγει
    το δίκιο μου (έχω - δεν έχω....)
    Αυτά όσον αφορούν την περίπτωση της πριγκιπέσσας.....

Απ' την άλλη, δεν σκίζω τις κυλόττες μου γιά καμμία φίρμα, γουστάρω ισπανικά και αυστριακά μηχανάκια
    τώρα έχω γερμανικό και γιαπωνέζικο. Δεν πετάγομαι σε όποιον ρωτάει τι να πάρει να του πώ βόγκ γιατί
    το έχω εγώ που είμαι ψαγμένος και δεν είμαι μαλάκας να μου τρώνε τα λεφτά όλοι οι άλλοι....κατ' εξακολούθησιν
    και ενοχλητικά.....
    (περίπτωση παναβούρ...)

Το φόρουμ, είναι μιά μικρογραφία της κοινωνίας, με τα καλά της και τα κακά της.
    Απλά έξω στην κοινωνία, θα τρώς στην μάπα τους πονηρίδηδες, που κάνουν πάρτυ στην
    πλάτη μας, με κάτι οπεκεπέ, κάτι ζίμενς, με τα τέμπη και πάει λέγοντας.....
    Ολοι αυτοί δεν έχουν χώρο εδώ, και τουλάχιστον εδώ κάτι τέτοιες συμπεριφορές,
    προσπαθούμε να τις απομονώνουμε, και να τις συγκρατούμε στο μέτρο του δυνατού..

Δεν διεκδικούμαι καμμιά τελειότητα, και σίγουρα υπάρχει μιά μεροληψία, σε άτομα που
    βρισκόμαστε σε βόλτες και συναντήσεις, σε άτομα που δεν γνωρίζουμε αλλά γράφουν
    για διάφορα θέματα, με σοβαρότητα ή και γνώση, όμως δεν γίνεται να μας τα πρήζουν
    αλεξιπτωτιστές, που πετάγονται σε κάθε θέμα, έχοντας γνώση και γνώμη επί παντός επιστητού
    (του στύλ ''ξέρεις ποιός-α είμαι 'γώ, και ποιούς γνωστούς έχω.......)
    αλλά μόλις πάς να τους μαζέψεις να σκούζουν λες και είναι σε πάνελ τηλεοπτικό...
    γιατί από σοβαρά επιχειρήματα δεν κατέχουν πράμα..........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ρε φύγετε ρε απ τον ήλιο ρεεε....
    Γειά σου ρε Διογένη με το πιθάρι σου........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Κουβέντες του στυλ "τσακίστηκα σε τρακντεη και ξέρω τον Μπάμπη τον χωρίς σουγιά, θα σέβεστε" ΔΕΝ έχουν θέση εδώ ασχέτως ατόμου, φύλου, ηλικίας, αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την καζούρα, πείραγμα, που φυσιολογικά επακολουθεί.
    Όπως προειπώθηκε, αν δεν αρέσει σε κάποιον, η πόρτα ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
    Παρακαλώ το ζήτημα να λήξει εδώ, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε σε παπαριές......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κουβέντες του στυλ "τσακίστηκα σε τρακντεη και ξέρω τον Μπάμπη τον χωρίς σουγιά, θα σέβεστε" ΔΕΝ έχουν θέση εδώ ασχέτως ατόμου, φύλου, ηλικίας, αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την καζούρα, πείραγμα, που φυσιολογικά επακολουθεί.
    Όπως προειπώθηκε, αν δεν αρέσει σε κάποιον, η πόρτα ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
    Παρακαλώ το ζήτημα να λήξει εδώ, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε σε παπαριές......
    Party pooper...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ειμαι καρακουλαδο, το στροφομετρο μου δεν εχει δει ποτε πανω απο
    7000 στροφες, και δεν γνωριζω τι συμβαινει στο σωμα και το μηχανακι
    μετα τα 140 χαω.....

αλλα:

καποτε δουλευα μαζι με γνωστο διακεκριμενο αναβατη αγωνων και πλεον (συν)ιδιοκτητη
    αγωνιστικης ομαδας επισης με διακρισεις.....

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ειμαι καρακουλαδο, το στροφομετρο μου δεν εχει δει ποτε πανω απο
    7000 στροφες, και δεν γνωριζω τι συμβαινει στο σωμα και το μηχανακι
    μετα τα 140 χαω.....

αλλα:

καποτε δουλευα μαζι με γνωστο διακεκριμενο αναβατη αγωνων και πλεον (συν)ιδιοκτητη
    αγωνιστικης ομαδας επισης με διακρισεις.....

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!
    έλα ρε Mat Damon...

"There's a point at 7,000 RPM... where everything fades. The machine becomes weightless. Just disappears. And all that's left is a body moving through space and time. 7,000 RPM. That's where you meet it. You feel it coming. It creeps up on you, close in your ear. Asks you a question. The only question that matters. Who are you?"
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Τι χάνω ρε πστμ……

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01