Για τα παραπάνω μέλη που αναφέρθηκα και επειδή μάλλον δεν το συνόψισα σωστά στα παραπάνω που έγραψα, ανέφερα παραδείγματα στα Χ ποστ που έχω διαβάσει, φιλτράρω όπως λες την πληροφορία κατά το δοκούν, καθώς σαν πολυνήματο φόρουμ δεν μπορώ να έχω εικόνα για το τι γράφει και που κάθε μέλος, οπότε η άποψη μου προφανώς δεν είναι η συνολική εικόνα ενός ιντερνετικού άβαταρ, αλλά ένα μέρος αυτού.
Περί ματσίλας, όπως προείπα για το τι βλέπω στο δωμάτιο, από άποψη συμπεριφοράς και διαχείρισης καταστάσεων (όχι διαχειριστών) και ναι, όταν την πέφτουν 10 σε 1 είναι ανθρωποφαγία για μένα, δεν έβαλα κάποιον προσδιορισμό για να θίξω το σύνολο του φόρουμ και της διαχείρισης του.
Μου απαντάς επιθετικά πως δεν είστε κόμμα, ούτε μαγαζάκι κάτι που προφανώς το ξέρω, είναι πολύ ωραίο και σεβαστό το ότι το ξεκίνησε μια παρέα και μια παρέα το διαχειρίζεται, παρόλα αυτά, τα ανοιχτά φορά τα απαρτίζουν και οι χρήστες τους, αλλά με τον αυτόν τον συλλογισμό που αναπτύσσεις είναι σαν με διώχνεις.
Σαν να έχεις κάνει ένα ημιανοιχτό τραπέζι δηλαδή, που στην πόρτα λέει πάρτι, αλλά αν δεν κάνω στην παρέα σου δεν είμαι ευπρόσδεκτος. Και το υπερθεματίζεις στο «Το αν γράφεις αύριο ή όχι είναι αδιάφορο», δηλαδή από μας για εμάς.
Δεν ξέρω εγώ μπήκα για να διαβάζω για μοτό, για να ακούω κυρίως γνώμες μιας και είμαι νέος στο επάγγελμα και όπου μπορώ να δίνω και καμιά συμβουλή αν είναι κάτι που ξέρω, πχ. εξοπλισμό, μάστορα κ.α.
Εμένα δεν μου είναι αδιάφορο το να χάνονται μέλη που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, και ας είναι και νέα, και ας έχουν και 10 δημοσιεύσεις, μου είναι αδιάφορο το πλήθος των δημοσιεύσεων και η ημερομηνία εγγραφής.
Και γω την καύλα μου κάνω για μότο και συναφή μιλάω, απλά με αυτό που έγραψες πιστεύω πως πρέπει να αποδείξω κάτι για να ανήκω εδώ μέσα.
η γνώμη που σχηματισες και ως λερκερ αλλά και ως ενεργό μέλος, είναι λοιπόν ε ότι εδώ πάει το ματσιλικι γόνατο και η τεστοστερόνη κυριαρχεί.
Δε θέλω να σε πείσω για το λάθος συμπεράσμα σου, κι ας μας χέζει κατάφορα όλους.
θα θεωρήσω, για την οικονομία της συζήτησης, ότι είναι έτσι όπως συμπεραίνεις.
τι δουλειά έχεις εσύ σε ένα τέτοιο χώρο τότε;
φίλε ειλικρινά,είσαι τόσο εκτός επαφής σε όσα προσαπτεις,που δεν έχει νόημα να μπει κάποιος σε ανταλλαγή γνώμης.
χώρια του γεγονότος ότι κρίνεις πράγματα που δεν ξέρεις,απλά και μόνο βασισμένα στα άλματα λογικής που κάνεις.
εγώ για παράδειγμα, αν ήξερα ότι στο τάδε καφενείο αράζουν μόνο χρυσαυγιτες, δεν θα έμπαινα με σκοπό να τους δασκαλεψω.δε θα παταγα ούτε απ' έξω . χοντροκομμένο το παράδειγμα όσο και η προσπάθεια που κάνεις για τακτ στο σκατωμα όλων μας
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγώ θα επικεντρωθώ σε κάτι που μου έκανε εντύπωση, νόμιζα πως το είχαμε ξεπεράσει με τα χρόνια ρε φίλε ξέρω'γω.
Αν και μιλάμε και ζούμε την ισότητα, αν κάνουμε πλάκα σε μια γυναίκα, αμέσως γίνεται συζήτηση για φαλλοκρατία, πατριαρχία, φεμινισμό...
Συγνώμη, αλλά αρχίδια ισότητα νομίζουμε πως έχουμε.
Δεν ξέρω προσωπικά όλα τα παιδιά του φόρουμ, κάποια λίγα ναι.
Συμφωνώ πως ο γραπτός λόγος κάποιες φορές παρεξηγείται, αλλά, μα τους χίλιους κεραυνούς, αν γραφτεί κάτι καλό θα γελάσουμε όλοι, αν όχι, τότε το θέμα το έχει αυτός που του λείπει το χιούμορ (εκτός αν γράφεται κάτι επί προσωπικού, που δεν νομίζω πως συνέβη εδώ).
Υπάρχουν κοπέλες στο φόρουμ που γράφουν και τις διαβάζω με ευχαρίστηση, το να μπαίνει κάποιος ή κάποια με στύση για καυγά, ε αυτό με χαλάει απίστευτα.
Όσο για τον συμφορουμίτη που γράφει-γράφει χωρίς τέλος, όπως έγραψε κι ο Γιάννης από πάνω, δεν πατάμε σε καφενείο που δεν γουστάρουμε.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Βρισκω λιγο υπερβολικο τον φιλο
που θεωρησε εξευτελιστικο τον τιτλο
ξερεις ποια ειμαι εγω
Ας μεταφερθουν τα μνμτα σε ενα αντιστοιχο
με το υπαρχων θρεντ
"κουβεντες μεγαλων γυναικων"![]()
ακομα για τα δικαιώματα της απανταχού φεμινηστριομοτοσυκλετιστριας του φορουμ λεμε??να παω και να ξαναέρθω σε 2 φεγγάρια?
Ρε φύγετε ρε απ τον ήλιο ρεεε....![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Δεν γράφω στα θέματα για πίστες, ταχύτητες, γκράν πρί κλπ μιάς και το κατέχω ελάχιστα.
Ακόμα και σε θέματα χωμάτινα και ανακατασκευών, με τα οποία ασχολούμαι χρόνια, δεν
διεκδικώ το αλάθητο, ρωτάω, αναρωτιέμαι, σχολιάζω και δεν πασάρω τις γνωριμίες μου (που έχω..)
με πραγματικούς πρωταθλητές του χώρου του εντούρο και του μοτοκρός για να φανώ υπεράνω....
και φυσικά δεν ειρωνεύομαι τους άλλους ούτε το τραβάω όσο δεν πάει γιατί με πνίγει
το δίκιο μου (έχω - δεν έχω....)
Αυτά όσον αφορούν την περίπτωση της πριγκιπέσσας.....
Απ' την άλλη, δεν σκίζω τις κυλόττες μου γιά καμμία φίρμα, γουστάρω ισπανικά και αυστριακά μηχανάκια
τώρα έχω γερμανικό και γιαπωνέζικο. Δεν πετάγομαι σε όποιον ρωτάει τι να πάρει να του πώ βόγκ γιατί
το έχω εγώ που είμαι ψαγμένος και δεν είμαι μαλάκας να μου τρώνε τα λεφτά όλοι οι άλλοι....κατ' εξακολούθησιν
και ενοχλητικά.....
(περίπτωση παναβούρ...)
Το φόρουμ, είναι μιά μικρογραφία της κοινωνίας, με τα καλά της και τα κακά της.
Απλά έξω στην κοινωνία, θα τρώς στην μάπα τους πονηρίδηδες, που κάνουν πάρτυ στην
πλάτη μας, με κάτι οπεκεπέ, κάτι ζίμενς, με τα τέμπη και πάει λέγοντας.....
Ολοι αυτοί δεν έχουν χώρο εδώ, και τουλάχιστον εδώ κάτι τέτοιες συμπεριφορές,
προσπαθούμε να τις απομονώνουμε, και να τις συγκρατούμε στο μέτρο του δυνατού..
Δεν διεκδικούμαι καμμιά τελειότητα, και σίγουρα υπάρχει μιά μεροληψία, σε άτομα που
βρισκόμαστε σε βόλτες και συναντήσεις, σε άτομα που δεν γνωρίζουμε αλλά γράφουν
για διάφορα θέματα, με σοβαρότητα ή και γνώση, όμως δεν γίνεται να μας τα πρήζουν
αλεξιπτωτιστές, που πετάγονται σε κάθε θέμα, έχοντας γνώση και γνώμη επί παντός επιστητού
(του στύλ ''ξέρεις ποιός-α είμαι 'γώ, και ποιούς γνωστούς έχω.......)
αλλά μόλις πάς να τους μαζέψεις να σκούζουν λες και είναι σε πάνελ τηλεοπτικό...
γιατί από σοβαρά επιχειρήματα δεν κατέχουν πράμα..........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Κουβέντες του στυλ "τσακίστηκα σε τρακντεη και ξέρω τον Μπάμπη τον χωρίς σουγιά, θα σέβεστε" ΔΕΝ έχουν θέση εδώ ασχέτως ατόμου, φύλου, ηλικίας, αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την καζούρα, πείραγμα, που φυσιολογικά επακολουθεί.
Όπως προειπώθηκε, αν δεν αρέσει σε κάποιον, η πόρτα ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
Παρακαλώ το ζήτημα να λήξει εδώ, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε σε παπαριές......
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ειμαι καρακουλαδο, το στροφομετρο μου δεν εχει δει ποτε πανω απο
7000 στροφες, και δεν γνωριζω τι συμβαινει στο σωμα και το μηχανακι
μετα τα 140 χαω.....
αλλα:
καποτε δουλευα μαζι με γνωστο διακεκριμενο αναβατη αγωνων και πλεον (συν)ιδιοκτητη
αγωνιστικης ομαδας επισης με διακρισεις.....
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!
έλα ρε Mat Damon...
"There's a point at 7,000 RPM... where everything fades. The machine becomes weightless. Just disappears. And all that's left is a body moving through space and time. 7,000 RPM. That's where you meet it. You feel it coming. It creeps up on you, close in your ear. Asks you a question. The only question that matters. Who are you?"
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τι χάνω ρε πστμ……