Είμαι κι εγώ της άποψης να μην πάρεις άλλο κράνος. Δεν έχει λογική το σκεπτικό σου.
Είμαι κι εγώ της άποψης να μην πάρεις άλλο κράνος. Δεν έχει λογική το σκεπτικό σου.
Το τι μπορεί να πάθεις (ή το τι πιθανότητες έχεις να πάθεις ή να μην πάθεις) αν ο μη γένοιτο χτυπήσεις το κεφάλι σου με ένα κράνος των 150 ευρώ σε σχέση με ένα των 700 το σκέφτηκες; Ειδικά με τις ταχύτητες που θα ταξιδεύεις..
Γιατί αλλιώς είναι να σου πεταχτεί αυτοκίνητο/πεζός εντός πόλης με 60 χιλιόμετρα στο κοντέρ, κι αλλιώς σκύλος στην Εθνική με 140 στο κοντέρ..
Ρε γμτ τους τιτλους σας..
Το "γυμνό" παει στο μηχανακι ή στον αναβατη..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το Spartan RS αυτη τη στιγμη με σχεδιο μου βγαινει 280Ε απο motocard.Ναι το HJC αυτη τη περιοδο ειναι ψηλοτερα, αλλα εχει παιξει και τοσο χαμηλα.
Οπως και να εχει το θεμα κατεληξε παλι σε μια διαμαχη περι ακριβων vs φθηνων κρανων, χωρις προστεθει τιποτα επι του θεματος, οποτε ευχαριστω για τη συμμετοχη, παραγγειλα το Spartan RS διαβαζοντας δυο τρια πραγματα και κανοντας το μια δοκιμη.
ΥΓ. Οταν λεω περι ανεσης σε ταξιδι, εννοω αεροδυναμικη-θορυβο και αλλα πραγματα που ειναι χρησιμα στο να το χρησιμοποιεις αρκετη ωρα. Ο θορυβος ανεφερα πως δεν ηταν ιδιαιτερο θεμα (οχι να κανει σα τουρμπινα βεβαια) οποτε ουσιαστικα η αεροδυναμικη με ενδιεφερε. Στη τελικη τι χαρακτηριστικα δινουν σε ενα κρανος οι εταιρειες για να το βαφτισουν touring ?
Με γειά σου! Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, κάνε ένα σύντομο review όταν το παραλάβεις.
Το έχω κι εγώ. Καλό είναι από άποψης άνεσης για πολύ ώρα (στο δικό μου κεφάλι). Θόρυβος μέτριος, οι ωτασπίδες χρειάζονται (έτσι κι αλλιώς ανεξαρτήτως κράνους, προσέχουμε για να έχουμε). Από θέμα εξαερισμού το καλοκαίρι, τίποτα το τρομερό. Έβαλα και το Freedconn FX και ακούω μια χαρά -> τα ακουστικά έρχονται ακριβώς στη θέση των αυτιών. Χωρίς να έχω εμπειρία από διαφορετικά κράνη (όντας νιούφης στις μοτό είναι το πρώτο μου), πιστεύω πως για τα λεφτά του είναι καλό. Έχει D-ring, έχει sunvisor, παίρνει pinlock, δεν έχει αφαιρούμενα μαξιλαράκια σε περίπτωση δυστυχήματος (χτυπάμε ξύλο) όπως άλλα στην κατηγορία τιμής του, δεν είναι Arai ή Shoei, αλλά είναι ένας καλός κατασκευαστής και θεωρώ καλύτερος από τα πολύ δημοφιλή LS2 που βλέπω συνέχεια.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Η σχεδιαση ειναι για ορθια θεση και οχι σκυφτη, μικροτερο fov, ο αερισμος ειναι λιγοτερος και το padding πιο αφρατο. Ο θορυβος θεωριτικα ειναι χαμηλοτερος αλλα πολλες φορες δεν ισχυει αυτό. Τα spartan ειναι γενικως βαρια κρανη σε αντίθεση με τα hjc που ειναι πιο ελαφρια. Υποτιθετε λοφω κελύφους της hjc που μοιαζει αρκετα με της shoei.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan