Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 179 από 179

Θέμα: Honda GB350S

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Τίποτα καινούργιο δεν είναι ασφαλές πλέον.Ειδικα,των αναγνωρισμένων εταιρειών.Γι αυτό και οι θέσεις στα γκαράζ πλέον ,ειδικά των πυκνοκατοικημένων περιοχών της Αθήνας,είναι δυσεύρετες.Οσο πιο χρεπι γίνεται να εχεις,τόσο καλύτερα, δυστυχώς.

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από man25 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα! Ισχύει ότι δεν υπάρχει στοκ και ότι έχει αναμονή για φθινόπωρο (και αν; )
    Ρώτησα σε όσους φέρνουν ή θα φέρουν καινούρια.
    Επόμενη παραλαβή τον Σεπτέμβριο...

Μέλος
    Ευχαριστω πολύ! Θα κάνω κι εγώ μια ερώτηση σε μερικούς εμπόρους! Να φανταστώ για test ride απίθανο να το βρω καπου, ε; Και κάπου να το δω και στατικά - μέχρι Σεπτέμβρη (εκτός αν είναι όλα κλεισμένα/προπωλημενα για τότε)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Στην ερώτηση που κάνεις στους εμπόρους, πες τους και για test ride.

ένα γκρι πάντως που είδα τις προάλλες, πολύ όμορφο, όντως ένας καλός ήχος απο την εξάτμιση για τα κυβικά του και τον μονοκύλινδρο χαρακτήρα του,
    ωραίο.

Μέλος
    Καλημέρα! Το οδήγησα για λίγο, μιας και υπήρχε για test ride μαζί με διάφορα άλλα μοντέλα της Honda. Ο τρόπος λειτουργίας του κινητήρα, είναι όπως έχουμε δει/διαβάσει έως τώρα, ροπάτος χαμηλά και γενικώς χαμηλόστροφος. Τα πρώτα 80 χλμ έρχονται για πλάκα, μετά ο ρυθμός είναι πολύ πιο αργός, αλλά δεν είχα και πολύ ανοιχτό δρόμο για να δω πως και πότε θα ανεβάσει τα υπόλοιπα χλμ. Θέση οδήγησης σχετικά όρθια, αλλά ένα κλικ γέρνεις μπροστά, ίσως με αποστάτες τιμονιού να έρχεσαι πιο όρθιος αν το προτιμάει κάποιος. Φρένα μια χαρά, ίσως ένα κλικ καλύτερα από του Voge 300ds που έχω εμπειρία λόγω συμβίωσης μαζί του για 2 χρόνια. Η σέλα δεν ενοχλεί, είναι σχετικά σκληρή και αφήνει πολύ χώρο για τον πίσω αναβάτη. Με ξένισε η απουσία στροφομέτρου, θα ήθελα να ξέρω σε πόσες στροφές δουλεύει κάθε φορα. Ήχος μπάσος, πολύ ωραίος επίσης. Άλλο ένα θετικό, το τιμόνι που κόβει πολύ. Σαν αίσθηση βάρους, τα κρύβει πολύ καλά, δεν κατάλαβα ότι είναι πιο βαρύ από το Voge 300ds σε καμία συνθήκη. Γενικότερα, μου φάνηκε πολύ παρόμοια αίσθηση με το Royal Enfield Hunter 350 που είχα οδηγήσει πέρισυ σε παρόμοιες συνθήκες.

Overall, μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να το δω και πάνω από τα 80-90, για να δω τι κάνει, μιας και με ενδιαφέρουν και τα μικρά ταξίδια σε επαρχιακό, αλλά δυστυχώς δεν το επέτρεπαν οι συνθήκες του test. Η απλότητα του αερόψυκτου, η ευκολία συντήρησης (στα απλά, μπουζί κλπ), η ευελιξία εντός πόλης, είναι αυτά που με κέρδισαν στο συγκεκριμένο, και που θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα προς αγορά.

Μέλος
    Κυκλοφορούν διάσπαρτα άρθρα ότι ίσως ακολουθήσει και εντός του έτους και το 500αρι

Εαν κρατησει πολλα κοινά στοιχεία με το τρέχον αλλα εχει λιγη καλύτερη απόδοση, τοτε θα είναι πολύ ενδιαφέρον ομολογουμένως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Δύσκολο το βλέπω διότι ήδη έχει στα 500 cc ,έναν καταξιωμένο κινητήρα.Βεβαια Χόντα είναι αυτή,πάντα μπορεί να μας εκπλήξει.

Μέλος Το avatar του/της Γιώργης
    Αν φτιάξει απλή μοτοσυκλέτα με τρακτερίσιο κινητήρα γύρω στα 30 άλογα να ταξιδεύει και εθνική με 110-120 όλη μέρα άνετα και να ακούγεται έτσι πρα πρα πρα θα γίνει best seller από τώρα. Θα τολμήσω να πω ότι ο Σ θα την φέρει στην Ελλάδα με τιμή στα... 6700€!
    Όλα είναι δρόμος

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Κυκλοφορούν διάσπαρτα άρθρα ότι ίσως ακολουθήσει και εντός του έτους και το 500αρι

Εαν κρατησει πολλα κοινά στοιχεία με το τρέχον αλλα εχει λιγη καλύτερη απόδοση, τοτε θα είναι πολύ ενδιαφέρον ομολογουμένως
    Το διάβασα κι εγώ, μεγαλύτερο κυλινδροπίστονο και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κοινά με το 350.
    Θεωρητικά να παίξει στα 26-27 άλογα και τιμή 2.000 πάνω?
    Θα δείξει.
    Edit
    Διάβασα τον Γιώργη @Γιώργης από πάνω αφού είχα γράψει και συμφωνώ, αν και στα 30 άλογα θα ήταν πολύ καλό old British thumper.
    Τελευταία τροποποίηση από D3300; 19/06/2025 στις 07:07.

Νέο μέλος
    Καλησπερα σε όλους, ξέρει κανείς που το εχει παραγγείλει και το περιμενει, ποτε περίπου θα παραλάβει? Το ρωτάω γιατι το παραγγειλα και γω και άλλοτε μου λενε μεσα Σεπτεβρη και άλλοτε μεσα Οκτώβρη. Γνωριζεις καποιος κάτι? Ευχαριστώ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsatsanisd Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε όλους, ξέρει κανείς που το εχει παραγγείλει και το περιμενει, ποτε περίπου θα παραλάβει? Το ρωτάω γιατι το παραγγειλα και γω και άλλοτε μου λενε μεσα Σεπτεβρη και άλλοτε μεσα Οκτώβρη. Γνωριζεις καποιος κάτι? Ευχαριστώ
    Άμα αφήσουν το καράβι να περάσει από τα στενά η θα κάνει τον γύρο του κόσμου.... Κι εγώ έχω παραγγείλει το Kia picanto και ενώ είπαν θα είναι εδώ τέλη Ιουλίου, πάμε για τέλη Αυγούστου...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Aπό ερώτηση που έκανα στην χόντα μου είπαν για πεντάμηνο μέχρι
    να παραλάβω.
    Θα ' ρθουν κάποια νωρίτερα αλλά είναι κλεισμένα.

Ετσι μου είπαν, έτσι λέω........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Μέλος
    Πήρα κι εγώ μερικά τηλέφωνα, αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα.. αναμονή 3-4 μήνες λένε κάποιοι, άλλοι λένε ότι δεν έχουν εικονα για την επόμενη παραλαβή μετά τον Σεπτέμβρη (και πως ο Σεπτέμβρης τα έχει όλα πουλημένα).. Δεν έχω ιδέα, πραγματικά

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Μάλλον έχει να κάνει με την γραμμή παραγωγής της Ιαπωνίας σε σχέση και με την μεγάλη ζήτηση
    Πολλές φορές οι γραμμές γυρνάνε σε περίοδο παραγωγής ενός μοντέλου για κάποιους μήνες μέχρι να γυρίσουν οι ίδιες γραμμές παραγωγής σε άλλο μοντέλο για συγκεκριμένη περίοδο.
    Το κενό που θα έχει δημιουργηθεί δε φτάνει να καλυφθεί από τα παραγόμενα στοκ όταν η ζήτηση είναι μεγάλη

Οπότε όποιος το θέλει βάζει παραγγελία και περιμένει, παράλληλα έχει όχημα να κάνει την δουλειά του

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112

Παρόμοια θέματα

1. Μονοπωλειο Ανταλλακτικων Honda
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2005, 22:39
  2. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!
    από skor-billys στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 18:29
  3. H Repsol Honda
    από dimi750 στο forum Αγωνιστικά νέα