Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 176

Θέμα: SUZUKI GSX-R: 30 YEARS OF PERFORMANCE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Βρε οτιδήποτε παραπάνω από ένα Τάου Μέιτ δεν χρειάζεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    έχει κάποια βάση αυτή η άποψη όμως είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το "δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσει κάποιος μοτοσυκλέτα με πάνω από 60hp για το δρόμο" .

υπάρχουν τα superadve τα τελευταία χρονια που έχουν ανάλογες επιδόσεις , όμως κατά την άποψή μου δεν συγκρίνονται με τα κλιπονάτα στην αίσθηση που μπορούν να σου δώσουν (η σκυφτή θέση που σε φέρνει πάνω από το μπροστινό είναι η πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού για εμένα)
    Απλά η μεγάλη διαφορά είναι πως με το ss κάνεις μόνο ένα πράγμα,αντίθετα με ένα μεγάλο ον οφ με 170 άλογα κάνεις πολλά περισσότερα ΚΑΙ το να τρέξεις λίγο παραπάνω.
    Φυσικά η αίσθηση δεν έχει καμία σχέση και αν θες να πας πραγματικά γρήγορα πρέπει να πάρεις κλιπονατο.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΟΚΤΑΝΙΟ Προβολή μηνύματος
    Οπως και τα μαστοδοντα φορτωμενα με εΦτακοσα προβολακια, εκΣηνταεννια τριβαλιτσα, εργοστασιακο Gps, απο τη στιγμη που ο καβαλαρης το μονο που θα κανει ειναι.....

Σπιτι ---- Περιπτερο ---- καφετερια

Κοίταξε,φυσικά και είναι παραξενο να έχει κάποιος το μηχανάκι έτσι και να κάνει μόνο διαδρομές πόλης αλλά ως ένα βαθμό πιο αποδεκτό.
    Το μεγάλο ον οφ θα του δώσει άνετη θέση οδήγησης με άνετες αναρτήσεις εντός πόλης,άνετη θέση για την γυναίκα και μπακαζιερες για καθημερινά ψώνια.
    Σίγουρα με έξτρα βάρος που σε σύγχρονα δεν είναι απαγορευτικό (δεν μιλάμε για βαραντερο και crosstourer που ήταν 280+).
    Τώρα αν θέλει ο αλλος να το κάνει καρναβάλι και νιώθει πιο ωραία με αυτό δικαίωμα του.δεν κρίνουμε αυτό.δικο του είναι το μηχανάκι και το κάνει ότι θέλει.
    Αλλά το να χρησιμοποιεί κάποιος ένα ss για καθημερινό χωρίς κανένα σκοπό για πίστα είναι λίγο μαζοχιστικο νομίζω.
    Εντάξει ναι, μπορεί να πηγαίνει ωραίες Κυριακάτικες βόλτες.συμφωνω απόλυτα.
    Αλλά τα γαμιδια πλέον μαζεύουν πολλά πολλά χιλιόμετρα γρήγορα και στο δρόμο θέλουν πολύ σύνεση και εγκράτεια.
    +Οτι πρέπει να έχει ένα άλλο για καθημερινό.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Οπως και τα μαστοδοντα φορτωμενα με εΦτακοσα προβολακια, εκΣηνταεννια τριβαλιτσα, εργοστασιακο Gps, απο τη στιγμη που ο καβαλαρης το μονο που θα κανει ειναι.....

Σπιτι ---- Περιπτερο ---- καφετερια------γκρεμό.

https://www.iefimerida.gr/ellada/eyb...utm_source=rss
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Σπιτι ---- Περιπτερο ---- καφετερια

Κι άμα χαθεί ρε φιλαράκι τι θα κανει;
    Θα γράφουν οι εφημερίδες "πήγε για τσιγάρα και γύρισε μετα απο 25 χρονια"...
    Βέβαια τέτοια κουλαδια που ειναι μπορεί απλά να μη μπορούσε να παει πιο γρήγορα

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Αλλά το να χρησιμοποιεί κάποιος ένα ss για καθημερινό χωρίς κανένα σκοπό για πίστα είναι λίγο μαζοχιστικο νομίζω.

Ειναι ΠΟΛΥ μαζοχιστικο, δε διαφωνω μαζι σου.
    Βασικα ειναι τι αγαπας, τι σε φτιαχνει, τι σου αρεσε απο παντα, και οχι γιατι μια κατηγορια εγινε μοδα (βλεπε παλια τα SS, τωρα τα μπεΒε και μουλτιμουσταρδα κτλ)

Παντως, συμβιβασμοι γινονται, και γω με ενα RSV4 Aprc Factory και ενα K9 600ρακι για πιστα (ασε τα FE600 και τα αλλα μικρα) για καθημερικο μηχανακι επελεξα ενα
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΖΧ636R

Edit...
    Να μη ξερεις τι να πρωτοπιασεις
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20250416_203157.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	80,0 KB 
ID:	464070
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Εαν είναι στα 18κ θα σαρώσει.
    Το προηγούμενο αν δεν κάνω λάθος έπαιζε στο 20αρικο.οποτε για 22αρι το κόβω χαλαρά.
    Στην ερώτηση σου λοιπόν,το ποσοστό που ρωτας είναι ελάχιστο.οι εταιρείες όμως όταν φτιάχνουν ένα μηχανάκι το φτιάχνουν όσο καλύτερα μπορούν για την χρήση που το προορίζουν.με αυτή τη λογική ένα χιλιαρι ss πρέπει να είναι έτοιμο για την δουλειά που κατασκευάστηκε και όχι για το τι θα κάνουν αγοραστές.
    Και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγοράσει κάποιος 1000αρι ss αν δεν έχει σαν πρώτο σκοπό την πίστα.
    Όπως είπα, είναι μια κατηγορία μηχανών με την οποία δεν έχω ασχοληθεί αν και δεν υπάρχει κατηγορία μοτοσυκλέτας που να μη μου αρέσει. Παρ' όλα αυτά θα τολμήσω να διαφωνήσω μαζί σου. Όχι ότι αυτό που λες δεν έχει λογική, αντιθέτως. Πιστεύω όμως πως και το GSXR έχει κατασκευαστεί για να μπαίνεις πίστα. Δεν έχουν σημασία πάντα οι ακραίες επιδόσεις (και βάζω και το στήσιμο). Πιστεύω πως ένας ερασιτέχνης χομπίστας θα περάσει μια χαρά και θα επιστρέψει σπίτι του με ένα χαμόγελο ΝΑ! Εννοείται πως θα έχει περάσει τα στάδια της εκπαίδευσης του μέχρι να φτάσει σε ένα 1000cc. Ειδάλλως θα μπούμε στη λογική πως τα SS -ανεξαρτήτως εταιρείας- θα πρέπει να ξεκινάνε από τις 30.000 ώστε να είναι σχεδόν έτοιμα για αγώνες μόνο. Μα αυτό δεν μπορεί να φέρει πωλήσεις και κερδοφορία. Και ως γνωστόν... οι εταιρείες έχουν έναν μόνο σκοπό: Το κέρδος!

Στην ίδια λογική για κάθε κατηγορία μοτοσυκλέτας θα συναντήσουμε τρελές χρήσεις όπως και τρελές επιλογές. Τι να το κάνεις το KTM 1290 ADV R με τους 21/18 τροχούς; Τι να τα κάνεις τα 170 άλογα στο χώμα, δε θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ, ποτέ όμως. Άχρηστη επιλογή φαίνεται. Για ποια χρήση έχει κατασκευαστεί αυτή η μηχανή; Και όμως την αγοράζουν και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν. Θα μπορούσε να πει κάποιος γιατί να αγοράσεις μια 1000άρα Adv αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις τον γύρο του πλανήτη; Και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος. Νομίζω πως στο κόσμο της μοτοσυκλέτας υπάρχει μπόλικη από κ@βλα και αυτό συνγχωρεί πολλά και επιτρέπει πολλές οπτικές γωνίες. Ακόμη και αν είναι ο άλλος να το χαζεύει στις καφετέριες, γιατί όχι; Δικαίωμα του είναι.

Πάντως αφήνω μια πισινή καθώς ΔΕΝ γνωρίζω τι σημαίνει να συμιώνεις με τέτοια μοτοσυκλέτα. Κάποτε φλερτάριζα με την ιδέα να αγοράσω ένα GSX-R 750 γιατί θεωρώ ότι πρέπει να υλοποιούμε τις κ@βλες μας (αν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να θυσιάζουμε άλλες σημαντικές προτεραιότητες). Ποτέ δε ξέρεις πόσο μπορεί να σου αρέσει κάτι, πως θα ξεκινήσεις αν δεν μπεις στο πρώτο μονοπάτι;
    Τελευταία τροποποίηση από STF; Χθες στις 01:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Α, γειά σου!

Όνομα:	48800d3d18ba8b0c923b971febbc5768-788370685.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	464072

Εσύ αμέσως...

.... άκου "Α γειά σου!"

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος

Εσύ αμέσως...

.... άκου "Α γειά σου!"
    Επειδη εβαλε μπαγκαζιερα τα λεει αυτα...
    Μια χαρα συμβιωνεις. Ειπαμε ορεξη να εχει ο αναβατης και κανει τα παντα με ο,τι μοτο και να καβαλαει.
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Προταση που ξεκιναει με το
    Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να αγορασει καποιος
    και ακολουθει το οποιοδηποτε ειδος μοτοσακου και χρησης
    ειναι αστοχη και ακυρη
    ΠΑΝΤΑ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος

Όνομα:	48800d3d18ba8b0c923b971febbc5768-788370685.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	464072

Εσύ αμέσως...

.... άκου "Α γειά σου!"
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Επειδη εβαλε μπαγκαζιερα τα λεει αυτα...
    Μια χαρα συμβιωνεις. Ειπαμε ορεξη να εχει ο αναβατης και κανει τα παντα με ο,τι μοτο και να καβαλαει.

Γιατί ρε σεις; επειδή δεν είμαι....μαζοχιστής;
    Καλή η κ@υλ@ με τα SS, όμως ως γνωστόν, δεν γίνεται να.... "τελειώνεις" κάθε μέρα(εκτός και αν είσαι ο... Τέλης Σταλόνε ξέρω γω )

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Stf είναι και έτσι όπως το λες, δηλαδή συμφωνώ απόλυτα πως ο καθένας θα πάρει ότι γουστάρει αλλά και από την άλλη μπορούμε να κουβεντιάσουμε αν ήταν η ορθότερη επιλογή.
    Από κοντά θα το αναλύαμε πολύ καλύτερα αλλά θέλω να πω πολλά και ψιλόβαριέμαι να τα γράφω.
    Husky σαν κάτοχος 1000ss του 2024,μεγάλου ονοφ,μεγάλου γυμνού αλλά και σκούτερ άσε να ξέρω καλύτερα γιατί υπάρχει και γιατί δεν υπάρχει λόγος.
    Η καύλα είναι ο μόνος λόγος και την ξέρω πολύ καλά και την πληρώνω πολύ ακριβά.αυτη είναι κάτι που περνάει μετα από 1 χρόνο μαξ και μετά μένουν μόνο τα προβλήματα.
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; Χθες στις 10:39.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Το εγω εχω το ταδε και το ταδε αρα ξερω καλυτερα ισως να ειναι ακομα πιο ακυρη και αστοχη κουβεντα απο την προηγουμενη
    Αλλα οκ μην σου το χαλασω
    Εσυ ξερεις καλυτερα..πασο

Α καλά.
    Έχω και τα χρησιμοποιώ για την χρήση που κατασκευάστηκαν.
    SS μόνο για πίστα,ονοφ μόνο για εκδρομές και ταξίδια στο εξωτερικό,γυμνό για βραδυνές βόλτες και σκούτερ για εργάτη.
    Και ναι ξέρω περισσότερα από κάποιους που τα ξέρουν μόνο στη θεωρία όλα.σορι αλλά αυτή είναι η αλήθεια είτε σου αρέσει είτε όχι.
    Αλλά μην σου το χαλάσω.πασο.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Α καλά.
    Έχω και τα χρησιμοποιώ για την χρήση που κατασκευάστηκαν.
    SS μόνο για πίστα,ονοφ μόνο για εκδρομές και ταξίδια στο εξωτερικό,γυμνό για βραδυνές βόλτες και σκούτερ για εργάτη.
    Και ναι ξέρω περισσότερα από κάποιους που τα ξέρουν μόνο στη θεωρία όλα.σορι αλλά αυτή είναι η αλήθεια είτε σου αρέσει είτε όχι.
    Αλλά μην σου το χαλάσω.πασο.
    Απο τη δικη σου σκοπια εννοειται πως δεν θα πας για γρηγορη βολτα με το ον-οφ και ουτε ταξιδι με το SS.
    Οταν εχεις ολες τις κατηγοριες στο γκαραζ σιγουρα εισαι ανετος να διαλεξεις.
    Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι με 4 τουλαχιστον διαφορετικα μοτο.
    Οποτε καποιος κανει περισσοτερα πραγματα με το ενα του μοτο...
    Αν εχεις ορεξη (και δεν εχεις αλλα 3-4 να καθονται στο γκαραζ) κανεις πολλα πραγματακια που σε καποιους φαινονται δυσκολα.

Αλλα μην χαλαμε το θεμα της Σουζουκαρας...
    (να παει αλλου λεμε)
    Ride(s) the wind of change...

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αφιερωμένο στα Suzuki GSX-R K5
    από alexk στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2024, 02:29
  2. ducati 749s vs suzuki gsx-r750 k6??
    από 675 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 163
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 02:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •