Γενεθλιαζοντας που ήμουν τη Δευτέρα, έλαβα πολύ ωραία ΜΤ δωράκια…
2 πολύ καλοί φίλοι μου έφεραν προστατευτικό ψυγείου Kappa και προστατευτικό τεπόζιτου ONEDESIGN γνωρίζοντας ότι το μηχανάκι πάει και χώματα και λάσπες και γενικά δεν το λυπάμαι, το λυπήθηκαν αυτοί…
Και η κοπελιά, επειδή ετοιμαζόμαστε για ταξιδάκι το Σεπτέμβρη, μου πήρε βάσεις σαμαριών της Yamaha!!! Λίγο καυλωτικό το γνήσιο αξεσουάρ!
![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Τυχερός είσαι, υπέροχα δώρα!
Χρόνια πολλά και να τα χαρείς![]()
Kappa KPR2169 (Stainless steel specific radiator guard black painted)
Το προστατευτικό ψυγείου είναι για το προηγούμενο μοντέλο και λανθασμενα το δίνει η Kappa για το Gen4. Το έχουν βάλει και φωτογραφίες μόνο από τη μεριά που τεριάζει σωστά.
Δυσκολεύτηκα να το βάλω και μπήκε με ψηλοπατέντα, δεν είναι...like a glove. Τη δουλειά του θα την κάνει.
Το Tank Guard μια χαρά, μεγάλο και μου άρεσε γιατί έχει σρκετές γωνίες σαν σχέδιο. Μια χαρά τα φιλαράκια!!!!
Στηρίγματα μαλακών πλαϊνών βαλιτσών MT-09
κωδ.προιόντος BME-FSSBS-00-00
Πολύ ωραία κατασκευή, τα υλικά δύχνουν πολύ καλα και μάλλον πολύ στιβαρή. Εγκατάσταση δεν πρόλαβα να κάνω ακόμα. Αύριο το πρωί.
Το έχει προσφορά το MotoDirect -5%, πιο οικονομικά από Givi και Kappa. Μπράβο τους, πρώτη φορά το ζω αυτό στα 20 χρόνια που έχω 2 δίκυκλο Ιάπωνα!!!
Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; 19/06/2025 στις 19:55.
Έχωντας ξεπεράσει τις 15.000χλμ
Το μοτέρ για εμένα και τα γούστα μου είναι φοβερό γιαυτό το αγόρασα δεύτερη φορά!
Αρκετά ποιοτικό όχημα χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός αν εξαιρέσεις την ανάκληση που περιμένω από τη Yamaha για το TPS.
Όπως έχω γράψει και για το XSR, το μοτέρ κάνει τα πάντα. Πάπια μέσα στη πόλη, ικανό σε σπορ οδήγηση, ακούσαστος ταξιδιώτη. Μεικτή κατανάλωση 5L/100km
Σκουριές; Πουθενά, και δεν είμαι απο αυτούς που το προσέχουν και πολύ. Γενικά όλη κατασκευή είναι πολύ καλή.
Αν υστερεί κάπου, είναι οι αναρτήσεις και χαζομετάνιωσα που δεν πήρα το SP.