GSR λεω εγω.
Ι4 και τα μυαλα στα καγκελα!!
Βαζεις και μια καρατιμονα για καλυτερο χειρισμο και εισαι αρχηγος.
GSR λεω εγω.
Ι4 και τα μυαλα στα καγκελα!!
Βαζεις και μια καρατιμονα για καλυτερο χειρισμο και εισαι αρχηγος.
Ride(s) the wind of change...
Αν πάντως καταλήξεις στο sv,που προσωπικά θεωρώ πιο σωστή λύση, ψάξε για το s ώστε να εχεις και ανεμοκαλυψη
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν μου αρέσουν τα clip on, ούτε καν τα χαμηλά. Εδώ το cb500f του 13 μου φαινόταν χαμηλό. Ότι και να πάρω θα του βάλω ψηλό τιμόνι και θα βάλω ψηλό τζάμι, και δεν θέλω φερινγκ γιατί μισώ το λουκ.
Και για το τι θα καταλήξω, άμα πηγαίνοντάς το ψόφιο το gsr πιάνει κάτω από 6, θα πάω για αυτό κατευθείαν, και φυσικά αν κάθεται καλά στο σώμα μου. Έτυχε να δω ένα κοντά εκεί που δουλεύω και είναι πολύ ωραίο μέγεθος, πιο μικρό από το cb, και δεν είμαι και πολύ ψηλός, 1.73, οπότε πιστεύω θα βολέψει. Μου έχει κολλήσει άγρια. Δεν ξέρω, μάλλον θα πάω για αυτό να γουστάρω, δεν έχει νόημα να πάρω κάτι και να το βαρεθώ σε φάση που να βαριέμαι να το βγάλω, και να καταλήγω πάλι στο αμάξι, καλύτερα σκούτερ άμα είναι έτσι.
Είναι άτοπο να εξετάζεις καταναλώσεις 5,5 - 5,8 - 6 - 6.3 κ.ο.κ σε τέτοια μηχανάκια,ειδικά το gsr μπορεί να πάει για πλάκα από τα 5,5 στα 10λ/100 ανάλογα με την οδήγηση.
Άλλωστε το 0,5 ή το 1 λίτρο παραπάνω διαφορά που θα κάψεις σε μια βόλτα 100 χιλιομέτρων μεταφράζεται σε 1 ή 2 ευρώ,χαράς το πράμα,η ευχαρίστηση μετράει.
Είναι και αυτό, gsr τότε να μην το ζαλίζω. Να γουστάρω, απλά να μην καίει 8αρια και 10αρια σε μόνιμη βάση. Οπότε λίγο άσκοπο το post... Τεσπα. Ευχαριστώ για το input παιδιά, απλά εγώ είμαι παπαρας και μου έχει κολλήσει το ρημάδι στο μυαλό, το μόνο που ξέρω είναι πως θα γουστάρω. Χαλάλι, καλή σας μέρα!
Όλοι μαζί σου είμαστε.
Άσε τα προγνωστικά να λενε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
τι να το κανεις το gsr αμα ταξιδευεις με 100?
Ετσι για το ξεκαρφωμα.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...onda-cbr-500-r
Για να εισαι και στα 4,5 λιτρα καταναλωση.
Παίρνεις το πιο ακατάλληλο για πρώτη μηχανή.Καλοριζικο,και ορθια χιλιόμετρα.