Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 104 από 104

Θέμα: Ποιο απτά δύο? (για τα ελληνικά δεδομένα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Με κοκκινο στις 14000σαλ, μονο για χαλαρή οδήγηση στο ρελαντί δεν είναι.

Με 6η κατω απο 20χαω/1000σαλ, στα 100 θα θες λίγο πανω από 5000. Ίσα που θα ξυπνάει το μοτέρ.

Με τοσο κοντό κιβωτιο ο συμπλέκτης δουλεύει υπερωρίες. Δεν είναι κουμπώνω μια ταχύτητα και πάω. Σε κατσικόδρομους και ακραίες στροφές αμα το πας χαμηλά ευκολα βγαίνεις εκτός ωφελιμου ευρους λειτουργίας μοτέρ και βρίσκεσαι ξαφνικα χωρις ισχύ με τον κινητηρα να σκορτσαρει.

Τεσπα, αμα σου αρέσει πάρτο, να σου φύγει η κάψα. Μπορει όντως να σου αρέσει και να το κρατήσεις. Αλλιώς θα μείνει αιώνιο απωθημένο που θα είναι χειρότερο από μια εξτρα αλλαγή μηχανακίου.

Βασικά GB350 θες αλλά δεν φτάνει το μαρούλι.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LowDay9646 Προβολή μηνύματος
    Για την καυλα μου έτσι όπως το βλέπω. Και τι, δλδ για να πάρει μεγάλη μηχανή κάποιος πρέπει σον και καλά να πηγαίνει με 200? Χαλαρά και άγιος ο θεός!

Κοίτα....αυτό που σου λέν(μ)ε, υπάρχουν μεγάλες και μεγάλες μηχανές που κάνουν για διαφορετική χρήση, έκαστη.
    Π.χ. το Τ100 (bonnevile) της trioumph με 300 παραπάνω κυβικά από αυτές που κοιτάς, είναι απόλαυση να τις πηγαίνεις 80-100 καθώς έχουν χαμηλόροπο μοτέρ, "αυτοκινητάδικο".
    Το GSR ΔΕΝ ανήκει σε αυτήν την κατηγορία....θα σου βγάλει την πίστη.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Βε στρόμ σε βλέπω να καταλήγεις.........
    Μακριά και αγαπημένοι XD

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Με κοκκινο στις 14000σαλ, μονο για χαλαρή οδήγηση στο ρελαντί δεν είναι.

Με 6η κατω απο 20χαω/1000σαλ, στα 100 θα θες λίγο πανω από 5000. Ίσα που θα ξυπνάει το μοτέρ.

Με τοσο κοντό κιβωτιο ο συμπλέκτης δουλεύει υπερωρίες. Δεν είναι κουμπώνω μια ταχύτητα και πάω. Σε κατσικόδρομους και ακραίες στροφές αμα το πας χαμηλά ευκολα βγαίνεις εκτός ωφελιμου ευρους λειτουργίας μοτέρ και βρίσκεσαι ξαφνικα χωρις ισχύ με τον κινητηρα να σκορτσαρει.

Τεσπα, αμα σου αρέσει πάρτο, να σου φύγει η κάψα. Μπορει όντως να σου αρέσει και να το κρατήσεις. Αλλιώς θα μείνει αιώνιο απωθημένο που θα είναι χειρότερο από μια εξτρα αλλαγή μηχανακίου.

Βασικά GB350 θες αλλά δεν φτάνει το μαρούλι.
    Πιστεύω θα το δω αυτό, μάλλον αυτό θα πάρω, και στην τελική αν δεν μου κάνει το δίνω, εύκολα θα πουληθεί. Και πότε δεν ξέρεις, μπορεί να βάλει κάνα μικρόβιο για επιταχύνσεις και στροφές, δεν το έχω καθόλου απίθανο. Αν δεν, τότε θα το αλλάξω για κάνα kle ή strom όπως λένε τα παιδιά.

Όσον αφορά το πως θα πηγαίνω, μπορεί να μου έχει κολλήσει απτό αμάξι που πάω έτσι που έχει θέμα. Γτ μια φορά που οδήγησα ένα rx8 ενός φίλου είχα πάθει πλάκα. Δεν ξέρω άμα θα μου κάτσει έτσι και αυτό, από αυτά που λέτε, ο χαρακτήρας του μοτέρ ίδιος μου ακούγεται, θα δείξει. Το πολύ πολύ να το παίρνει ο πατέρας μου, βσκ αυτό είναι το μόνο σίγουρο XD, θα το ψάχνω και δε θα το βρίσκω.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κοίτα....αυτό που σου λέν(μ)ε, υπάρχουν μεγάλες και μεγάλες μηχανές που κάνουν για διαφορετική χρήση, έκαστη.
    Π.χ. το Τ100 (bonnevile) της trioumph με 300 παραπάνω κυβικά από αυτές που κοιτάς, είναι απόλαυση να τις πηγαίνεις 80-100 καθώς έχουν χαμηλόροπο μοτέρ, "αυτοκινητάδικο".
    Το GSR ΔΕΝ ανήκει σε αυτήν την κατηγορία....θα σου βγάλει την πίστη.
    Ωραίο τα bonnie και τα χαζεύω από απόσταση, η τιμή και συντήρηση είναι απαγορευτική.

Μου έχει κολλήσει τώρα, στην χειρότερη θα το δώσω για τίποτα άλλο, ίσως και πιο καινούριο αν επιτρέπει η κατάσταση τότε. Αλλά μέχρι τότε βλέπω.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ωραίο τα bonnie και τα χαζεύω από απόσταση, η τιμή και συντήρηση είναι απαγορευτική.

.

Ισχύει....είναι δυο από τους λόγους που το απέρριψα στην τελική επιλογή μου, πριν 3 βδομάδες, περίπου.
    Απλώς στο έβαλα για να καταλάβεις ότι δεν κάνουν όλες για όλα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Guzzi v7 θες,χαλαρότητα,κάποια αλογάκια ,άνετο,γυμνό,προοπτική να γίνει μόνιμο μηχανάκι στη ζωή σου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από parkaris Προβολή μηνύματος
    Guzzi v7 θες,χαλαρότητα,κάποια αλογάκια ,άνετο,γυμνό,προοπτική να γίνει μόνιμο μηχανάκι στη ζωή σου
    Αυτό δεν είναι που έχει το μοτέρ στραβό? Με το γκάζι δεν θα κουνάει τη μηχανή? Δεν ξέρω, περίεργο μου ακούγεται.

Νέο μέλος
    Ναι ,είναι λίγο περίεργο,κατηγορία Bonneville σκέψου το , αλλα αφου δεν σε ενδιαφέρει καθαρό sportiness το πέταξα κουβέντα να γίνεται.Αεροψυκτο.
    Για να μείνω στα αρχικά μηχανάκια ένα SV είναι πιο safe επιλογή ,ωραίο κλασσικές γραμμές το γνωρίζουν τα συνεργεία.

Παλαιό μέλος
    Πάντως ένα Μπαντιτ 400αρι ενός φιλου που είχα οδηγήσει έπαιρνε την έκτη και επιτάχυνε ομαλά από πολύ χαμηλές στροφές,θα έχει πρόβλημα το 600 που είναι 50% παραπάνω κυβικά με ψεκασμό και διπλες πεταλούδες στην εισαγωγή;

Μέλος
    Αυτό δεν είναι που έχει το μοτέρ στραβό? Με το γκάζι δεν θα κουνάει τη μηχανή? Δεν ξέρω, περίεργο μου ακούγεται.
    χαχα ναι στραβό, στο ρελαντί το νιώθεις αυτό το τίναγμα και άμα σου σβήσει και έχει νεκρά. Αλλά όταν την κάνεις βρου βρου στο φανάρι σταματημένη είναι απόλαυση.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    χαχα ναι στραβό, στο ρελαντί το νιώθεις αυτό το τίναγμα και άμα σου σβήσει και έχει νεκρά. Αλλά όταν την κάνεις βρου βρου στο φανάρι σταματημένη είναι απόλαυση.
    Κοίτα, μου είναι ακριβό για το μπάτζετ μου, αλλά κουκλί, μπαίνει στο κουτί για μελλοντικές επιλογές. Στην οδήγηση δεν νοιώθεις τίποτα από την ροπή πάντως?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Πάντως ένα Μπαντιτ 400αρι ενός φιλου που είχα οδηγήσει έπαιρνε την έκτη και επιτάχυνε ομαλά από πολύ χαμηλές στροφές,θα έχει πρόβλημα το 600 που είναι 50% παραπάνω κυβικά με ψεκασμό και διπλες πεταλούδες στην εισαγωγή;
    Το σκεφτόμουνα αλλά είναι 10 χρόνια πιο παλιό, 4 καρμπυρατέρ, μισή δύναμη και σχεδόν ίδια κατανάλωση λόγω μοτέρ. Το gsr είναι από κάθε άποψη και αντικειμενική καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με το bandit. Αλλά άμα το bandit είχε ροπή από χαμηλά, αυτό θα έχει περισσότερη, κατά πόσο και πως δεν ξέρω, αλλά δεν με νοιάζει και τόσο.

Μέλος
    Κοίτα, μου είναι ακριβό για το μπάτζετ μου, αλλά κουκλί, μπαίνει στο κουτί για μελλοντικές επιλογές. Στην οδήγηση δεν νοιώθεις τίποτα από την ροπή πάντως?
    Όχι και άμα μιλάμε για το V7 το καινούργιο είναι λίγο ημέρα με την νύχτα ο κινητήρας σε σχέση με το παλιό small block που έχω εγώ. Έχω οδηγήσει το V85TT που πλέον μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα με το V7 και έχει πολύ πιο ομαλή λειτουργία, σε σχέση με το ψεκασμό, απόκριση γκαζιού και το κιβώτιο.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Για τα δυο χρόνια χωρίς τον Michael Jackson
    από Garfield στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2011, 10:39
  2. τα Ελληνικά Στρατά!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2004, 00:55
  3. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  4. Top συγκριτικό test για τα νέα χιλιάρια μωρά!
    από milaber στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 01:16
  5. Μέχρι αύριο για τα σήματα...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 17:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •