Εγώ μαζί σου είμαι.
Δε γίνεται να μου ζητάς κύριε Σκλαβενίτη μο, 15€ τον κιμά λάπα και να μην περιμένεις την αγιαστουρα
Εγώ μαζί σου είμαι.
Δε γίνεται να μου ζητάς κύριε Σκλαβενίτη μο, 15€ τον κιμά λάπα και να μην περιμένεις την αγιαστουρα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Κάπου καμιά δεκαετία πίσω, είμαι σίγουρος ότι έχω γράψει ποστακι με την περιπέτεια ανεύρεσης σωστού καπελωτου αναμετάξυ των μαστόρων...
Δεν είναι όλα άσπρο/μαύρο,το θέλω πόσο κάνει φερτο
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
σωστός ο μάστορας...
εγώ θα τα άφηνα εκεί...![]()
Σε 2 συνεργεία που έχω πολύ καλές σχέσεις και πρόσβαση στον πάγκο τους έχω τσεκάρει ότι και οι 2 έχουν καβάτζα πάρα πολλά καπελώτα.
Ποτέ δεν έχω πληρώσει τα παραπάνω σαν ανταλλακτικό.
Έτσι και αλλιώς μου πιάνουν τον κώλο στα εργατικά![]()
![]()
Οντως 2 μου ειπε οτι ρυθμισε και μαλιστα η μια ήταν στο οριο αλλα την ρυθμισε. Για να καταλαβω, αλλαζουν καπελοτα μονο σε αυτες που χρειαζονται ρυθμιση;
Πουρνό πουρνό την αφησα, το απογευμα την πηρα. Ελπιζω να ανοιχτηκαν και οι 2 κυλιδροι γιατι ο πισω ειναι πιο ζορικος απο οσο ξερω.
Προφανώς....
Κάτι που κάνουν αρκετοί πονηρούληδες, βλέπουν κάποια καπελότα που είναι στο κάτω όριο και τα αφήνουν ως έχουν, "είναι στο όριο αφού" κάτι που είναι απαράδεκτο κατ΄εμέ, καθώς σε πολύ μικρό διάστημα θα βγουν εκτός, θα αρχίσουν να ακούγονται και φυσικά ξήλωμα στην τσέπη πάλι.
Το ιδανικό θα ήταν να αντικαθίστανται όλα με νέα στο αρχικό όριο που ορίζει ο κατασκευαστής.
Πόσοι το κάνουν;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τα συνεργεία της αντιπροσωπείας, εν προκειμένου ο Σφακιανάκης, δεν υποτίθεται ότι λειτουργούν έτσι;
Στο αυτοκίνητο πήγα για άκυρο λόγο στην αντιπροσωπεία αυτοκίνητο είκοσι ετών και πάνω στην κουβέντα μου είπε πως αν ο πελάτης δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει, αλλάζουν ακόμη και το πιο αχρείαστο πλαστικό.
Κάθε ένα ποστ που γίνεται έρχομαι όλο και πιο κοντά στην ιδέα του να το λύσω μόνος μου.
Αντιπροσωπεία που να έχει δικό ΤΗΣ συνεργείο πλην της Voge (και αυτό ένα είναι μόνο) δεν νομίζω να υπάρχουν....
Εξουσιοδοτημένα ναι, ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ όχι....
Ούτε τα εξουσιοδοτημένα είναι όλα "παναγίες", έχει να κάνει με τον κάθε ιδιοκτήτη να είναι σωστός. Μόνο try and error, δυστυχώς.
Πλέον, βέβαια, βοηθάνε αρκετά οι αξιολογήσεις, δεν είναι βεβαίως πανάκεια αλλά έναν μπούσουλα τον έχεις......
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου