Σελίδα 132 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3282122127128129130131132
Προβολή αποτελεσμάτων 1.966 έως 1.978 από 1978

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Patsavour & Bowleno,

Είμαι 33.. η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα σωστά, έπρεπε να το αφήσω να πέσει να τελειώνουμε… τώρα υποφέρω χωρίς λόγο…
    Gravity is a bitch ανεξαρτήτως ηλικίας...

Περαστικά

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Gravity is a bitch ανεξαρτήτως ηλικίας...

Περαστικά
    Ευχαριστώ φιλαράκι μου!

Σε αλλά νέα, πιο ευχάριστα, ο κολλητός μετά από 10 μήνες αναμονής παρέλαβε το νέο Africa Twin Adventure… είχα την τύχη να το κάνω μια μικρή βόλτα στο μπαμ…

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Ευχαριστώ φιλαράκι μου!

Σε αλλά νέα, πιο ευχάριστα, ο κολλητός μετά από 10 μήνες αναμονής παρέλαβε το νέο Africa Twin Adventure… είχα την τύχη να το κάνω μια μικρή βόλτα στο μπαμ…

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Δεν έβαλε τα κλάματα ο κολλητός;

Εγώ πάντως μετά από 10 μήνες στο ακουστικό δεν θα το έδινα ούτε του Ρόσι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Patsavour & Bowleno,

Είμαι 33.. η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα σωστά, έπρεπε να το αφήσω να πέσει να τελειώνουμε… τώρα υποφέρω χωρίς λόγο…
    *off topic*
    καλημέρα! περαστικά και πρόσεχε με τη μέση φίλος.
    Κι εγώ με βαριά ον οφ στα χώματα όταν έμπαινα στην ηλικία σου προσπαθούσα να τα συγκρατήσω με το ποδι οταν γέρνανε να πέσουν, αλλες φορες τα καταφερνα αλλες οχι...αλλα τσίμπησα διάφορα στη σπονδυλική τα οποια τώρα που ψιλομεγάλωσα μου βγαίνουν...σκέψου εχω τραυματισμό απο πτώση στη μέση απο Φεβρουάριο φέτος και μετα απο θεραπείες-χαπια-κολυμπι φουλ το καλοκαίρι ακόμα εχω ψιλοενοχλήσεις.. δεν καβαλάω ακόμα μηχανή και δεν σηκώνω βάρη (gym κτλ)
    ειναι άτιμο πράγμα η μέση και θέλει μεγάλη-τεράστια προσοχή
    end off topic και sorry
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Δεν έβαλε τα κλάματα ο κολλητός;

Εγώ πάντως μετά από 10 μήνες στο ακουστικό δεν θα το έδινα ούτε του Ρόσι!
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μπει ενδιάμεσος για την αντιπροσωπεία, και του κάναν 0% χρηματοδοτικό, πήραν το CB του σε καλή τιμή, ξηγηθηκαν δώρο πακέτα κτλ κτλ..
    Βέβαια του είπα εκεί κατά τον Ιούλιο ότι νταξει δως τους άκυρο γιατί είναι ασεβαστοι. (40+ Κ λογαριασμό κάναμε 2 άτομα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος)
    Όταν πήρε να ακυρώσει την παραγγελία την επόμενη μέρα το μηχανάκι ήταν εκεί..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    *off topic*
    καλημέρα! περαστικά και πρόσεχε με τη μέση φίλος.
    Κι εγώ με βαριά ον οφ στα χώματα όταν έμπαινα στην ηλικία σου προσπαθούσα να τα συγκρατήσω με το ποδι οταν γέρνανε να πέσουν, αλλες φορες τα καταφερνα αλλες οχι...αλλα τσίμπησα διάφορα στη σπονδυλική τα οποια τώρα που ψιλομεγάλωσα μου βγαίνουν...σκέψου εχω τραυματισμό απο πτώση στη μέση απο Φεβρουάριο φέτος και μετα απο θεραπείες-χαπια-κολυμπι φουλ το καλοκαίρι ακόμα εχω ψιλοενοχλήσεις.. δεν καβαλάω ακόμα μηχανή και δεν σηκώνω βάρη (gym κτλ)
    ειναι άτιμο πράγμα η μέση και θέλει μεγάλη-τεράστια προσοχή
    end off topic και sorry
    Καθόλου off topic! Περαστικά σου και σε εσένα.
    Το αστείο είναι ότι ετοιμαζόμουν να ξαναμπώ gym τέρμα αυτήν την εβδομάδα για να είμαι έτοιμος για Ισπανία τον χειμώνα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ενώ στις νεώτερες ηλικίες δεν συμβαίνει, νομίζεις, αυτό;
    Πολύ εύκολα, σε πληροφορώ.....
    Συμβαίνει μητσο,αλλά όσο μικροτερος τόσο πιο σπάνια.Απο μια ηλικία και πάνω αρχίζουν τα εκφυλιστικα φαινόμενα ,των μυων και των τενοντων,καθως και των χονδρων,και των αρθρωσεων.Αυτο έχει σαν συνέπεια,την μειώση των αντοχων,και με σημαντικά λιγωτερη καταπονηση ερχεται η ρηξη.Φιλος μου στην ίδια ηλικία με μένα ,(65) σ ένα στραβοπατημα στο πρώτο σκαλοπατι ανεβαινοντας σε μεταλικη σκαλα να βαψει τον τοίχο,έπαθε ρηξη αχιλλείου τενοντα,και χρειαστηκε χειρουργιο.Τεραστια προσοχή λοιπον και όχι ρισκα και μαγκιές στον δρόμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Συμβαίνει μητσο,αλλά όσο μικροτερος τόσο πιο σπάνια.Απο μια ηλικία και πάνω αρχίζουν τα εκφυλιστικα φαινόμενα ,των μυων και των τενοντων,καθως και των χονδρων,και των αρθρωσεων.Αυτο έχει σαν συνέπεια,την μειώση των αντοχων,και με σημαντικά λιγωτερη καταπονηση ερχεται η ρηξη.Φιλος μου στην ίδια ηλικία με μένα ,(65) σ ένα στραβοπατημα στο πρώτο σκαλοπατι ανεβαινοντας σε μεταλικη σκαλα να βαψει τον τοίχο,έπαθε ρηξη αχιλλείου τενοντα,και χρειαστηκε χειρουργιο.Τεραστια προσοχή λοιπον και όχι ρισκα και μαγκιές στον δρόμο.
    Για να καθυστερήσει αυτή η διαδικασία και να έχουμε πολύ καλύτερα γηρατειά και να αντιστρεψουμε την μυοπενια είναι απαραίτητη η γυμναστική με βάρη.οχι περπάτημα και βλακείες.σοβαρη προπόνηση με αντιστάσεις.μονο ετσι μένει ψηλά η τεστοστερόνη που είναι η αρχή όλων στον άνδρα.αν δεν κάνει κάποιος τίποτα και λιώνει σε έναν καναπέ μην περιμένει καλά ξετελα.
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; Χθες στις 16:22.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ψάχνω για οποιονδήποτε συγκολλά ντεπόζιτα βενζίνης, δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι εκτός αττικής.
    Θα ψάξω και με τα πόδια στα σεπόλια - σπύρου πάτση, αν έχουμε άλλη περιοχή πείτε μου.

Μέλος
    Αν δεν βρεις μήπως ρωταγες και κανένα αξατμησα αν δεν είναι κάτι σούπερ ντουπερ

Είναι τέσσερα κομμάτια* που όταν κολληθούν θα προστεθεί ολόκληρο το σύστημα της τάπας απο δωρητή.

* εννοώ 4 καθαρά τμήματα ήδη κατασκευασμένων ρεζερβουάρ που έχω εφαρμόσει και πλέον χρειάζονται τον ειδικευμένο.
    Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; Χθες στις 16:04.

Μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	250px-Paul_Teutul_Sr._-_Hamburg_01.jpg 
Προβολές:	59 
Μέγεθος:	23,0 KB 
ID:	464947

Δεν φαίνεται σαν μοναδικό ρε συ, είναι το επάνω και πλαϊνά zrx1200 που ο πάτος (και όλα τα άλλα βάσεις, τρόμπα κ.λπ.), είναι του er6.
    Aν είχα υπόψιν του Seiemmezzo πριν αγοράσω του zrx θα προτιμούσα να το πάρω έτοιμο. Τώρα όμως έχω όλα τα part πρέπει να το παλέψω.

Σελίδα 132 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3282122127128129130131132

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic