*off topic*
καλημέρα! περαστικά και πρόσεχε με τη μέση φίλος.
Κι εγώ με βαριά ον οφ στα χώματα όταν έμπαινα στην ηλικία σου προσπαθούσα να τα συγκρατήσω με το ποδι οταν γέρνανε να πέσουν, αλλες φορες τα καταφερνα αλλες οχι...αλλα τσίμπησα διάφορα στη σπονδυλική τα οποια τώρα που ψιλομεγάλωσα μου βγαίνουν...σκέψου εχω τραυματισμό απο πτώση στη μέση απο Φεβρουάριο φέτος και μετα απο θεραπείες-χαπια-κολυμπι φουλ το καλοκαίρι ακόμα εχω ψιλοενοχλήσεις.. δεν καβαλάω ακόμα μηχανή και δεν σηκώνω βάρη (gym κτλ)
ειναι άτιμο πράγμα η μέση και θέλει μεγάλη-τεράστια προσοχή
end off topic και sorry
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μπει ενδιάμεσος για την αντιπροσωπεία, και του κάναν 0% χρηματοδοτικό, πήραν το CB του σε καλή τιμή, ξηγηθηκαν δώρο πακέτα κτλ κτλ..
Βέβαια του είπα εκεί κατά τον Ιούλιο ότι νταξει δως τους άκυρο γιατί είναι ασεβαστοι. (40+ Κ λογαριασμό κάναμε 2 άτομα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος)
Όταν πήρε να ακυρώσει την παραγγελία την επόμενη μέρα το μηχανάκι ήταν εκεί..
Συμβαίνει μητσο,αλλά όσο μικροτερος τόσο πιο σπάνια.Απο μια ηλικία και πάνω αρχίζουν τα εκφυλιστικα φαινόμενα ,των μυων και των τενοντων,καθως και των χονδρων,και των αρθρωσεων.Αυτο έχει σαν συνέπεια,την μειώση των αντοχων,και με σημαντικά λιγωτερη καταπονηση ερχεται η ρηξη.Φιλος μου στην ίδια ηλικία με μένα ,(65) σ ένα στραβοπατημα στο πρώτο σκαλοπατι ανεβαινοντας σε μεταλικη σκαλα να βαψει τον τοίχο,έπαθε ρηξη αχιλλείου τενοντα,και χρειαστηκε χειρουργιο.Τεραστια προσοχή λοιπον και όχι ρισκα και μαγκιές στον δρόμο.
Για να καθυστερήσει αυτή η διαδικασία και να έχουμε πολύ καλύτερα γηρατειά και να αντιστρεψουμε την μυοπενια είναι απαραίτητη η γυμναστική με βάρη.οχι περπάτημα και βλακείες.σοβαρη προπόνηση με αντιστάσεις.μονο ετσι μένει ψηλά η τεστοστερόνη που είναι η αρχή όλων στον άνδρα.αν δεν κάνει κάποιος τίποτα και λιώνει σε έναν καναπέ μην περιμένει καλά ξετελα.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; Χθες στις 16:22.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ψάχνω για οποιονδήποτε συγκολλά ντεπόζιτα βενζίνης, δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι εκτός αττικής.
Θα ψάξω και με τα πόδια στα σεπόλια - σπύρου πάτση, αν έχουμε άλλη περιοχή πείτε μου.
Αν δεν βρεις μήπως ρωταγες και κανένα αξατμησα αν δεν είναι κάτι σούπερ ντουπερ
Είναι τέσσερα κομμάτια* που όταν κολληθούν θα προστεθεί ολόκληρο το σύστημα της τάπας απο δωρητή.
* εννοώ 4 καθαρά τμήματα ήδη κατασκευασμένων ρεζερβουάρ που έχω εφαρμόσει και πλέον χρειάζονται τον ειδικευμένο.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; Χθες στις 16:04.
Δεν φαίνεται σαν μοναδικό ρε συ, είναι το επάνω και πλαϊνά zrx1200 που ο πάτος (και όλα τα άλλα βάσεις, τρόμπα κ.λπ.), είναι του er6.
Aν είχα υπόψιν του Seiemmezzo πριν αγοράσω του zrx θα προτιμούσα να το πάρω έτοιμο. Τώρα όμως έχω όλα τα part πρέπει να το παλέψω.