Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: KAWASAKI KMX 200

Μέλος

KAWASAKI KMX 200

σκεφτομαι να ανακατασκευασω ενα kmx 200 αλλα δεν ξερω τι παιζει απο ανταλλακτικα. πιστευετε οτι θα βρεθουν ανταλλακτικα για δαγκανες
    και λοιπα μηχανικα μερη; η μηχανη ειναι κομπλε απλα εχει να κινηθει 20 χρονια. δεν ειναι κολλημενη και τα πλαστικα ειναι σε αποδεκτη κατασταση
    χωρις να εχουν χασει την ελαστικοτητα τους. ολα αυτα τα χρονια ηταν σκεπασμενη οποτε εχουν γλυτωσει απο τις ακτινες του ηλιου.
    ισως να μην το φτιαξω οπως εκανα το xt μου αλλα σιγουρα θα βαφτει και θα φτιαχτει για να κυκλοφορησει. απλα δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθω
    απο πλευρας διαθεσιμοτητας ανταλλακτικων.

μερικες φωτο της μηχανης:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P_20250908_115011.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	100,9 KB 
ID:	464952

Όνομα:	P_20250908_115018.jpg 
Μέγεθος:	101,6 KB 
ID:	464953

Όνομα:	P_20250908_115024.jpg 
Μέγεθος:	93,2 KB 
ID:	464954

Όνομα:	P_20250908_115057.jpg 
Μέγεθος:	102,1 KB 
ID:	464955

Όνομα:	P_20250908_203751.jpg 
Μέγεθος:	104,8 KB 
ID:	464956

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Ξεκίνα από εδώ
    https://www.cmsnl.com/kawasaki-kmx200_model11879/

Δεν είναι η επίσημη Kawasaki αλλά θα έχεις έναν πρώτο μπούσουλα για κωδικούς και διαθεσιμότητα (ή όχι) γνήσιων ανταλλακτικών.
    Για φρένα λογικά θα βρεις τα πάντα καθώς κάποια Ιαπωνικά μοντέλα (ακόμα και άλλων εταιριών) θα μοιράζονται δαγκάνες/δισκόπλακες .Μην ψάξεις μόνο σε γνήσια ,υπάρχουν και κιτ επισκευής δαγκανών διαφόρων αφτερμαρκετ εταιρειών.
    RIDE MORE TALK LESS

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Μου αρέσει πολύ το μοντέλο όπως και οι ανταγωνιστές της γενιάς του(mtx200, ts200, dt200).

Σε πολύ καλή κατάσταση φαίνεται τηρουμένων αναλογιών το μοντέλο είναι 1989 - 1990

Για μένα αξίζει αν αγαπάς το μοντέλο.

Οι επιλογές για ανταλλακτικά είναι να ψαχτείς σε όλα τα παλαιά ανταλλακτικαδικα φυσικά καταστήματα , ηλεκτρονικά καταστήματα car.gr , eBay.
    Επίσης για κάποια μηχανικά τμήματα ενδέχεται να υπάρχουν καινούργια από προμηθευτές Ιαπωνίας όπως το webike

Αν κολλήσεις κάπου μπορεί να βρεις δότη ολόκληρο είτε εγχώριο είτε εκτός

Εύχομαι να το αρχίσεις και να μας κάνεις ένα ένθετο να παρακολουθούμε την εξέλιξη

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνα από εδώ
    https://www.cmsnl.com/kawasaki-kmx200_model11879/

Δεν είναι η επίσημη Kawasaki αλλά θα έχεις έναν πρώτο μπούσουλα για κωδικούς και διαθεσιμότητα (ή όχι) γνήσιων ανταλλακτικών.
    Για φρένα λογικά θα βρεις τα πάντα καθώς κάποια Ιαπωνικά μοντέλα (ακόμα και άλλων εταιριών) θα μοιράζονται δαγκάνες/δισκόπλακες .Μην ψάξεις μόνο σε γνήσια ,υπάρχουν και κιτ επισκευής δαγκανών διαφόρων αφτερμαρκετ εταιρειών.
    το γνωριζω το site αν και συνηθως τις αγορες μου τις κανω απο ιαπωνια απευθειας. απλα ηθελα να ξερω αν θα δυσκολευτω να βρω ανταλλακτικα σε γενικες γραμμες σε περιπτωση
    που το εχει καποιος και γνωριζει και γνωριζει κατι παραπανω. οπως και να το κανουμε το κοστος επισκευης δεν θα ειναι αμελητεο.το θεμα ειναι οτι δεν ημουν ποτε φιλος του διχρονου λογω "λαδιλας" αλλα το λυπαμαι να το βλεπω να το "τρωει" η ακινησια.
    το κοστος αποκτησης ειναι ελαχιστο και αν τελικα το παρω θα ειναι λογω αναμνησεων μιας και ειναι της εποχης μου, να την φτιαξω να την βλεπω φτιαγμενη και για καμια βολτα αραια και που.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Μου αρέσει πολύ το μοντέλο όπως και οι ανταγωνιστές της γενιάς του(mtx200, ts200, dt200).

Σε πολύ καλή κατάσταση φαίνεται τηρουμένων αναλογιών το μοντέλο είναι 1989 - 1990

Για μένα αξίζει αν αγαπάς το μοντέλο.

Οι επιλογές για ανταλλακτικά είναι να ψαχτείς σε όλα τα παλαιά ανταλλακτικαδικα φυσικά καταστήματα , ηλεκτρονικά καταστήματα car.gr , eBay.
    Επίσης για κάποια μηχανικά τμήματα ενδέχεται να υπάρχουν καινούργια από προμηθευτές Ιαπωνίας όπως το webike

Αν κολλήσεις κάπου μπορεί να βρεις δότη ολόκληρο είτε εγχώριο είτε εκτός

Εύχομαι να το αρχίσεις και να μας κάνεις ένα ένθετο να παρακολουθούμε την εξέλιξη
    πιστευεις οτι ανταλλακτικα απο kdx250 να ταιριαζουν; εχω καποιον γνωστο που εχει ενα αλλα ειναι χωρις χαρτια και ισως θελησει να δωσει τιποτα απο εκει.
    δικες μου σκεψεις βεβαια.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrea966 Προβολή μηνύματος
    πιστευεις οτι ανταλλακτικα απο kdx250 να ταιριαζουν; εχω καποιον γνωστο που εχει ενα αλλα ειναι χωρις χαρτια και ισως θελησει να δωσει τιποτα απο εκει.
    δικες μου σκεψεις βεβαια.
    δεν νομιζω να βρεις κάποιο περιφερειακό παρτ απο kdx είναι διαφορετικά μηχανάκια και το μοτερ είναι εντελώς διαφορετικό

Επίσης όσον αφορά την σπανιότητα του μοντέλου
    η σειρά kdx είναι χωμάτινη, βρίσκονται τέτοια μηχανάκια σημερα, η σειρά kmx είναι πολιτική, δρόμου και με μοτερ σεταρισμένο για δρόμο, δεν υπάρχουν πια πολιτικά δρόμου δίχρονα γιαυτό και όποιος ανακατασκευάζει (όσο γνήσιο γίνεται) το προσφέρει πολύ υψηλά
    you rise you fall you're down then you rise again

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki kmx 200 89'
    από Γιάννης360 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2018, 12:26
  2. Kawasaki kmx 200
    από protzos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2016, 18:55
  3. Kawasaki KMX 200 R & D
    από sakispatra στο forum Χωμάτινο τερέν