Σελίδα 116 από 116 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.739 από 1739

Θέμα: Περί κινητών τηλεφώνων

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όταν κάνω μαλακίες, τις κάνω σωστά.
    Life begins at 45°.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    "Ανασταίνω" ολίγον το νήμα, καθώς μετά από 8 συναπτά και απροβλημάτιστα χρόνια χρήσης, το Samsung A3 που είχα, απλά δεν είχε πλέον άλλο χώρο, οπότε έπρεπε αναγκαστικά να αντικατασταθεί.

Είμαι από τους ελάχιστους -ίσως- που σιχαίνονται τα κινητά να είναι σαν παντόφλα και σαν το κατάστρωμα του USS Saratoga, οπότε οι επιλογές για οθόνη έως 6,3in περιόριζε δραματικά τις επιλογές. Απέρριψα νωρίς το iphone λόγω ονόματος, καθώς τα θεωρώ υπερτιμημένα και υπερκοστολογημένα (προσωπική άποψη), οπότε πήγα στην αμέσως υπερτιμημένη και υπερκοστολογημένη επιλογή, τη σειρά S της Samsung. H εναλλακτική ήταν το Google Pixel 9, με οριακά μεγαλύτερη οθόνη, προτίμησα το Samsung λόγω προηγούμενης εξαιρετικής εμπειρίας και επίσημης αντιπροσώπευσης. Τελικά κατέληξα στο S24, το απλό, το οποίο με αποφορολόγηση αγοράστηκε στα 450€ κάτι, αν θυμάμαι καλά.

Με το που το αγόρασα πήρε σχεδόν αμέσως την αναβάθμιση σε One UI7, ενώ απ΄ ό,τι διαβάζω, επίκειται σε 2 εβδομάδες και η αναβάθμιση σε One UI8 και Αndroid 16. Το έχω στην κατοχή μου σχεδόν 5μηνο, οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και όχι παραεισαγωγή από Βουλγαρίες, Ρουμανίες, που εκμεταλλεύονται παραθυράκια στη νομοθεσία της ΕΕ, πολύ ελαφρύ, κομψό, και το κυριότερο, χωρά άνετα στην τσέπη του μπουφάν της μηχανής, στη θήκη του αυτοκινήτου, ελπίζω να αποδειχθεί αλεξίσφαιρο σαν το προηγούμενο που είχα.

Έλα, πες την αλήθεια, πόσα σου έχωσαν στην τσέπη;

Έχω σταματήσει να παίρνω sammy απο την εποχή του S4.....τα θεωρώ υπερτιμημένα για αυτό που προσφέρουν.
    Τα 3 τελευταία κινητα που πήρα ήταν redmi pro τώρα έχω το 13 pro 12/512
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Κινητό μέχρι 200€ το πολύ. Ακόμα έχω ένα Redmi Note 9 Pro που έχει κλείσει πενταετία. Του άλλαξα μπαταρία πριν ~1,5 χρόνο και είμαι ακόμα κομπλέ.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Κινητό μέχρι 200€ το πολύ. Ακόμα έχω ένα Redmi Note 9 Pro που έχει κλείσει πενταετία. Του άλλαξα μπαταρία πριν ~1,5 χρόνο και είμαι ακόμα κομπλέ.
    Κι εγώ με ένα Redmi note 8 pro είμαι ακόμα, αλλά είχα πάρει με την 64αρα μνήμη. Τώρα έχει γεμίσει και πρέπει να ψαχτώ..

Κοιτάω το Redmi note 14 pro και το Galaxy A36..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τα κινέζικα είναι κατά κανόνα vfm. Παίρνεις σπουδαία specs για την τιμή. Ωστόσο εγώ δεν την παλεύω με τίποτα με τα λειτουργικά τους. Δοκίμασα μια φορά, ποτέ ξανά. Προτιμώ κάποιο mid-range Samsung των ~300€ κι ας έχει χειρότερα specs.
    Life begins at 45°.

σκλΕρός δίσκος έντερινγκ δε τσατ...

Είχα ποκο φ1 που το θεωρώ κορυφαίο για την εποχή του, πλαστικούρα αλλά κινητάρα. Του bloatware το κάγκελο βέβαια ...

Η σειρά s της Samsung κατασκευαστικά ειναι tank! Τόσο στιβαρή κατασκευή ουτε το iphone 4
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Προσωπικά παίζω με OnePlus από το 1. Είχα πάρει το 1 στα 300€, πήρα το 7 στα 340€ και πριν περίπου ένα χρόνο το 12R στα 450€. Δεν έχει χαλάσει μέχρι τώρα κανένα από αυτά.
    Δεν με βλέπω να αλλάζω εύκολα εταιρεία. Xiaomi δεν μου αρέσει καθόλου το UI τους με τις άπειρες διαφημίσεις και σε Samsung δεν μου έχει βγει καλό ποτέ και τίποτα (όχι μόνο κινητά), οπότε δεν προκαλώ την τύχη μου.
    Αν σταματούσα να βρίσκω τα OP σε προσφορές και σε τιμές που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω θα κοιτούσα για κάτι σε pure android.
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ilias_83 Προβολή μηνύματος
    Xiaomi δεν μου αρέσει καθόλου το UI τους με τις άπειρες διαφημίσεις
    Αυτό το έχω ξαναδεί να αναφέρεται και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Όλα αυτά τα χρόνια τόσο στο δικό μου κινητό όσο και σε 2 Redmi της γυναίκας μου δεν έχω δει ούτε μία διαφήμιση που να είναι από το ίδιο το λειτουργικό της Xiaomi.

Όσο για το UI έβαλα απλώς ένα διαφορετικό launcher και είμαι μια χαρά.
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Από το λειτουργικό τους μπορεί να μην είναι, αλλά από τις default εφαρμογές ναι. Η εμπειρία μου βασίζεται σε ένα Redmi Note 6 Pro που έχει ο πατέρας μου (ακόμα) και από την πρώτη ημέρα είναι έτσι.
    Κάνεις εγκατάσταση από το Play Store κάτι, θα το τσεκάρει το default antivirus, θα δεις και τη διαφημισούλα σου...

Και για να σε προλάβω, ναι τα έχω κλείσει και δουλεύει χωρίς να τον τρομάζει ή να του δίνει πληροφορίες που δεν θέλει, αλλά για να γίνει αυτό έχω ασχοληθεί μαζί του περισσότερο απ'όσο στα τελευταία μου 3 κινητά μαζί, που δεν αλλάζω ούτε ήχο κλήσης.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Αυτό το έχω ξαναδεί να αναφέρεται και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Όλα αυτά τα χρόνια τόσο στο δικό μου κινητό όσο και σε 2 Redmi της γυναίκας μου δεν έχω δει ούτε μία διαφήμιση που να είναι από το ίδιο το λειτουργικό της Xiaomi.

Όσο για το UI έβαλα απλώς ένα διαφορετικό launcher και είμαι μια χαρά.

Μαζί σου κι εγώ, μετά από 4 xiaomi, ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι αναφέρονται.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Από το λειτουργικό τους μπορεί να μην είναι, αλλά από τις default εφαρμογές ναι. Η εμπειρία μου βασίζεται σε ένα Redmi Note 6 Pro που έχει ο πατέρας μου (ακόμα) και από την πρώτη ημέρα είναι έτσι.
    Κάνεις εγκατάσταση από το Play Store κάτι, θα το τσεκάρει το default antivirus, θα δεις και τη διαφημισούλα σου...

Και για να σε προλάβω, ναι τα έχω κλείσει και δουλεύει χωρίς να τον τρομάζει ή να του δίνει πληροφορίες που δεν θέλει, αλλά για να γίνει αυτό έχω ασχοληθεί μαζί του περισσότερο απ'όσο στα τελευταία μου 3 κινητά μαζί, που δεν αλλάζω ούτε ήχο κλήσης.
    Τι να σου πω. Δεν έχω τέτοια εμπειρία. Δε χρησιμοποιώ καμία από τις default εφαρμογές τους ή του Android γενικότερα. Μόνο Google Maps και Gmail (άντε και την εφαρμογή τηλεφώνου αν είναι καλή). Σε κανένα κινητό μου εδώ και πολλά χρόνια. Όσον αφορά τα security checks μετά από εγκατάσταση εφαρμογής δεν έχω δει ούτε μισή διαφήμιση.

Δεν επιμένω καθώς όπως έγραψα έχω εμπειρία μόνο από ένα κινητό.
    Μάλιστα του το είχα πάρει εγώ σαν δώρο, οπότε θυμάμαι από την αρχή την όλη διαδικασία και μου είχε κάνει τόσο κακή εντύπωση που το θεώρησα αρκετά αποτρεπτικό ώστε να μην ξαναπάρω.

Δεν επιμένω καθώς όπως έγραψα έχω εμπειρία μόνο από ένα κινητό.
    Μάλιστα του το είχα πάρει εγώ σαν δώρο, οπότε θυμάμαι από την αρχή την όλη διαδικασία και μου είχε κάνει τόσο κακή εντύπωση που το θεώρησα αρκετά αποτρεπτικό ώστε να μην ξαναπάρω.
    Είχα πάρει το Xiaomi 12 με την κυρτη οθόνη, 256gb με αρχική 900+€ . Φυσικά δεν είχε πουλήσει καλά οποτε το είχαν βγάλει σε έκπτωση στο 500αρικο . Το τι σκουπιδαριο απο διαφημίσεις υπηρχε στο ui δεν περιγράφεται, κι ολα αυτά σε κινητό premium υποτίθεται! Δεν ήταν κάτι που δεν διορθώνεται αλλά ειναι αποτρεπτικό.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Σε πολύ λίγες εφαρμογές έχουν διαφήμισεις.
    Όχι σε όλες,, πχ έχει στην εκκαθάριση μνήμης, στην διαχείριση αρχείων, και σε μερικές κατεβασμένες έξτρα εφαρμογές..

Στις κλήσεις δεν έχει, ρυθμίσεις δεν έχει, φωτογραφίες δεν έχει. Κτλ..

Παντός με μια πολύ απλή ρύθμιση στις ρυθμίσεις δικτιου η κινητής, απλά τσεκαρεις ένα άλλο κουτάκι και εξαφανίζονται οι διαφημίσεις από παντού..

Σελίδα 116 από 116 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116

Παρόμοια θέματα

1. Κατά-χρηση κινητών τηλεφώνων;
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 16:16
  2. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 20:41
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 16:39
  4. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks