NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Επειδή με το έχω παρατηρήσει και έχω προβληματιστεί με το θέμα νομίζω κατέληξα γιατί συμβαίνει αυτό.
Πέρα ότι οι ίδιοι(όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι)έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας στο μυαλό τους έναντι των ακριβότερων και παραδοσιακών μοτοσυκλετών αλλά και γιατί πολλοί από αυτούς ξαφνικά απέκτησαν μια μεγάλη σχετικά μηχανή ενώ πριν είχαν παπιά και σκούτερ δεν έχουν μοτοσυκλετιστικη παιδεία και τριβή.
Γίνανε μοτοσυκλετιστες απο σποντα.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Και γω δεν χαιρετάω από μόνος μου αλλά άμα με χαιρετήσουν πάντα χαιρετάω πίσω, παρόλο που μου φαίνεται κριντζ. Δεν το κατάλαβα ποτέ μου και μεγάλωσα σε σπίτι με μηχανή χωρίς αμάξι.![]()
Και μενα μου φαινεται παπαρια να χαιρεταω καποιον επειδη και αυτος καβαλαει μοτοσυκλετα.Οτι δλδ επειδη χρησιμοποιουμε το ιδιο μεταφορικο μεσο/αντικειμενο ειμαστε και ''διαφορετικοι'' ξερω γω απο τους υπολοιπους?WTF.Ειναι το ιδιο με το να θεωρουμε αδερφια μας οσους πχ υποστηριζουν την ιδια ομαδα στο ποδοσφαιρο ενω στην καθημερινοτητα να εχουμε σοβαρες διαφωνιες για πραγματα που πραγματικα καθοριζουν την ζωη μας
Εγώ χαιρετάω αν με χαιρετήσουν. Εκτός αν είναι μπεμβέ ή χάρλεϊ.
Life begins at 45°.
Εγώ πάντα χαιρεταω σε ενδιαφέρουσες διαδρομές. Είμαστε και λίγοι αλλά και σκόρπιοι, εδω.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγώ τους χαιρετάω όλους εκτός απ' τα κινέζικα.Καμμια φορά κάνω λάθος,νομίζοντας ότι ΔΕΝ είναι κινεζικό και χαιρετάω,και μόλις έρχεται κοντά και καταλαβαίνω ότι είναι κινέζικο,και κατά λάθος το χαιρέτησα, μετά όταν έχει απομακρυνθεί του ρίχνω μουτζα.
ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ!![]()
![]()
![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Εγώ τους χαιρετάω όλους και μέσα στον Πειραιά. Μεγάλα, μικρα, αντρες γυναικες, ευρωπαικά, κινεζικα κλπ.
Όλοι απαντάνε, δεν έχω παράπονο. Μόνο οι ντελιβεράδες με γράφουν γιατι συνήθως μιλάνε στο τηλ και παιζουν φρουτάκια ταυτόχρονα. Με το ένα χέρι τα φρούτα εννοειται, με το άλλο κρατάνε την παραγγελία.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Καλορίζικο αγρατζουνιστο και με πολλά όμορφα χιλιόμετρα!!![]()