Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 90

Θέμα: CF MOTO 450 διακοπή κινητήρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ParaskevasTheo Προβολή μηνύματος
    δεν ασχολούνται....περιμενουν επιφοίτηση...να τους πει η εταιρεία...
    ειμαι πολύ τυχερος!!!!
    Έτσι ενεργούν πλέον οι εταιρείες.Μην παραξενευεσαι.Και στο δικό μου (voge500ds) όταν είχε το θέμα με το τσεκ εντζιν το ίδιο κάνανε.Στειλαν τα δεδομένα του διαγνωστικού στην εταιρεία και περιμένανε απάντηση διότι αυτά που είχαν γραμμένα,δεν κάλυπταν όλες τις περιπτώσεις.Μετα από λίγο τους απάντησε η εταιρεία,κατατοπιζοντας τους.Η εποχή των δοκιμών,βάλε αυτό,βγάλε αυτό,μπας και δουλέψει ,έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Έτσι ενεργούν πλέον οι εταιρείες.Μην παραξενευεσαι.Και στο δικό μου (voge500ds) όταν είχε το θέμα με το τσεκ εντζιν το ίδιο κάνανε.Στειλαν τα δεδομένα του διαγνωστικού στην εταιρεία και περιμένανε απάντηση διότι αυτά που είχαν γραμμένα,δεν κάλυπταν όλες τις περιπτώσεις.Μετα από λίγο τους απάντησε η εταιρεία,κατατοπιζοντας τους.Η εποχή των δοκιμών,βάλε αυτό,βγάλε αυτό,μπας και δουλέψει ,έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
    τι δεδομενα ομως αφού το προβλημα δεν παρουσιάζεται αν δεν τρεξει η μοτοσυκλετα εθνική?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    τι δεδομενα ομως αφού το προβλημα δεν παρουσιάζεται αν δεν τρεξει η μοτοσυκλετα εθνική?
    Ένα δικηο τοχεις,αλλά η νοοτροπία έχει αλλάξει.Γενικα -και λόγω νομικων αιτιων-αποφευγουν οι μηχανικοί -οσο μπορουν-να δοκιμάζουν σε πραγματικές συνθήκες τα μηχανάκια, στην κυκλοφορία για ευνόητους λογους.Ειδικα στις σύγχρονες αντιπροσωπείες.Αν βρεις κάνα μάστορα παλαιάς κοπής τότε κάτι μπορεί να γίνει.

Νέο μέλος
    και από θέμα εγγύησης ???
    Πόσο καιρό θα είμαι δίχως όχημα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Καλημέρα
    Παρασκευα νομίζω πρέπει να σηκώσεις λίγο τους τόνους..δεν λέω να βάλεις τις φωνες γιατί είναι σίγουρο οτι θα χάσεις το δίκιο σου και φυσικά δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που πρέπει. Πήγαινε ευγενικά απο εκει, ασε τα τηλέφωνα, και εξήγησε οτι δεν ειναι δυνατόν να εχεις αγοράσει ολοκαίνουργιο όχημα και να περιμένεις ενώ αυτοι δεν κάνουν τίποτα να διορθωθεί το πρόβλημα που δεν δημιούργησες εσύ. Επίσης αυτό το "περιμένουμε την εταιρεία" τι σημαίνει; τι μούφα απάντηση της πλάκας είναι αυτή; ξερουν τι εχει η μοτοσυκλέτα; οχι από οτι λες, οπότε τι θα τους πει η εταιρεία; βάλε φυσικά στην εξίσωση τις νομικές ενέργειες που θα αναγκαστείς να κάνεις για να ξεκολλήσει το θέμα. Μην ξεχνάς είσαι από θέση ισχύος σε αυτή τη διένεξη. Είσαι ο πελάτης και έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν δικαιούνται ρε παιδί μου να σε παιδεύουν έτσι. Μην αφήνεις τις μέρες να κυλούν χωρίς ενοχλήσεις. Ο καθένας την πάρτη του κοιτάει να ξέρεις, μόνο εσύ θα υπερασπιστείς το δίκιο σου, κανένας άλλος.
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα
    Παρασκευα νομίζω πρέπει να σηκώσεις λίγο τους τόνους..δεν λέω να βάλεις τις φωνες γιατί είναι σίγουρο οτι θα χάσεις το δίκιο σου και φυσικά δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που πρέπει. Πήγαινε ευγενικά απο εκει, ασε τα τηλέφωνα, και εξήγησε οτι δεν ειναι δυνατόν να εχεις αγοράσει ολοκαίνουργιο όχημα και να περιμένεις ενώ αυτοι δεν κάνουν τίποτα να διορθωθεί το πρόβλημα που δεν δημιούργησες εσύ. Επίσης αυτό το "περιμένουμε την εταιρεία" τι σημαίνει; τι μούφα απάντηση της πλάκας είναι αυτή; ξερουν τι εχει η μοτοσυκλέτα; οχι από οτι λες, οπότε τι θα τους πει η εταιρεία; βάλε φυσικά στην εξίσωση τις νομικές ενέργειες που θα αναγκαστείς να κάνεις για να ξεκολλήσει το θέμα. Μην ξεχνάς είσαι από θέση ισχύος σε αυτή τη διένεξη. Είσαι ο πελάτης και έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν δικαιούνται ρε παιδί μου να σε παιδεύουν έτσι. Μην αφήνεις τις μέρες να κυλούν χωρίς ενοχλήσεις. Ο καθένας την πάρτη του κοιτάει να ξέρεις, μόνο εσύ θα υπερασπιστείς το δίκιο σου, κανένας άλλος.
    εντάξει..δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα..

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Με αυτούς που μιλάς είναι η αντιπροσωπεία;
    Μήπως να απευθυνθείς απευθείας στον εισαγωγέα και αν δεν στην πολυεθνική στα τμήματα παραπόνων ;

Άσκησε πίεση λογικά θα σε αποζημιώσουν δεν τους συμφέρει να αφεθεί τέτοια περίπτωση στην τύχη.

Αν πάραυτα δεν ασχοληθεί κανένας τότε θα πρέπει να κινηθείς νομικά

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    ΑΥΤΟ:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Με αυτούς που μιλάς είναι η αντιπροσωπεία;
    Μήπως να απευθυνθείς απευθείας στον εισαγωγέα και αν δεν στην πολυεθνική στα τμήματα παραπόνων ;

Άσκησε πίεση λογικά θα σε αποζημιώσουν δεν τους συμφέρει να αφεθεί τέτοια περίπτωση στην τύχη.

Αν πάραυτα δεν ασχοληθεί κανένας τότε θα πρέπει να κινηθείς νομικά

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Πιστεύω πως μετά από καιρό, χωρίς την καινούρια μοτοσυκλέτα σου που αγόρασες και είναι μέσα στην εγγύηση, αλλά εσύ βρίσκεσαι χωρίς μοτοσυκλέτα, ίσως (λέω ίσως) θα πρέπει να ανέβουν λίγο οι τόνοι και να αυξηθούν οι οχλήσεις.
    Κινέζος, Ιταλός, Ιάπωνας, στα @@ σου.
    Πλήρωσες για κάτι με το υστέρημα σου για να κάνεις τις δουλειές σου, τις βόλτες σου, ότι γουστάρεις βρε αδελφέ και αντ' αυτού την κρατάνε κοιτάζοντάς την και περιμένοντας βοήθεια από ποιόν άραγε.
    Μήπως να ξεκινήσεις να συζητάς με κάποιον δικηγόρο ή το ινστιτούτο καταναλωτή για το πως θα κινηθείς από εδώ και πέρα?
    Νευρίασα ήδη γράφοντας τα αυτονόητα...

Παλαιό μέλος
    Δύσκολη φάση, καταρχήν θα πρέπει κάποιος να την οδηγεί για 45 λεπτά με 100+ και αν εμφανιστεί η βλάβη,, πράγμα που δεν γίνεται,,, και να καταλάβει από τι γίνεται η να έχει εξοπλισμό πάνω, βολτόμετρα, πιεσόμετρα,,, από αντιπροσωπείες εξουσιοδοτημένα μην περιμένεις πολλά,,, πολύ συχνά είναι εντελώς άσχετοι,, έχουν κρατήσει μήνες μέσα μηχανές κοροϊδεύοντας τον πελάτη χωρίς καν να μπουν στον κόπο να βγάλουν την σέλα.

Ένας λόγος (δεν ξέρω αν ισχύει) είναι ότι εκτός από 2-3 πολύ γνωστές μάρκες όλες οι άλλες και ειδικά οι κινεζικές δεν δίνουν λεφτά στον μάστορα- μαγαζατορα για τις επισκευές εγγύησης,,,
    Δλδ παίρνει ένα ποσοστό από την πώληση, (αυξημένο σε σχέση με γνωστές μάρκες) και αναλαμβάνει ο ίδιος την εγγύηση,, αν χαλάσει κάτι του δίνουν μόνο τα ανταλλακτικά,,, τις εργατοώρες που θα ξοδέψει δεν πληρώνεται..
    Μόνο από τα σερβίς του δίνουν-αφηνουν να βγάζει..

Οπότε επικεντρώνονται στα σερβίς,,,
    Και αν έχει στο μαγαζί του αλλά 10 μηχανάκια, η φτιάχνει και άλλες μάρκες, θα προτιμήσει να ασχοληθεί με αυτά που ξέρει ότι θα πληρωθεί...

Ενώ το δικό σου που ξέρει ότι δεν θα πάρει τίποτα και θα ξοδέψει ώρες ατελείωτες με το μαγαζί χωρίς κέρδος θα μείνει στην άκρη, για εβδομάδες-μηνες μέχρι και αν βρει λίγο χρόνο και διάθεση να ασχοληθεί..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    ΑΥΤΟ:
    Με αυτούς μιλάω πλέον.... αλλά το αποτέλεσμα ίδιο...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Πιστεύω πως μετά από καιρό, χωρίς την καινούρια μοτοσυκλέτα σου που αγόρασες και είναι μέσα στην εγγύηση, αλλά εσύ βρίσκεσαι χωρίς μοτοσυκλέτα, ίσως (λέω ίσως) θα πρέπει να ανέβουν λίγο οι τόνοι και να αυξηθούν οι οχλήσεις.
    Κινέζος, Ιταλός, Ιάπωνας, στα @@ σου.
    Πλήρωσες για κάτι με το υστέρημα σου για να κάνεις τις δουλειές σου, τις βόλτες σου, ότι γουστάρεις βρε αδελφέ και αντ' αυτού την κρατάνε κοιτάζοντάς την και περιμένοντας βοήθεια από ποιόν άραγε.
    Μήπως να ξεκινήσεις να συζητάς με κάποιον δικηγόρο ή το ινστιτούτο καταναλωτή για το πως θα κινηθείς από εδώ και πέρα?
    Νευρίασα ήδη γράφοντας τα αυτονόητα...
    εγώ να δεις πως κρατιέμαι....

Νέο μέλος
    Λοιπόν με πήρε τηλέφωνο η αντιπροσωπεία και μου είπε ότι επικοινώνησε με το συνεργείο και επιβεβαίωσε ότι παρέλαβε την αντλία καυσίμου .
    Αλλά το συνεργείο δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την αλλαγή της αυτή την βδομάδα....
    αυτά μου είπε η αντιπροσωπεία...
    αν δεν είναι η αντλία το πρόβλημα την κάτσαμε....
    πως δεν ξέρουν το πρόβλημα και τελικά αλλάζουν αντλία???
    ότι τους έρθει....

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Λοιπόν με πήρε τηλέφωνο η αντιπροσωπεία και μου είπε ότι επικοινώνησε με το συνεργείο και επιβεβαίωσε ότι παρέλαβε την αντλία καυσίμου .
    Αλλά το συνεργείο δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την αλλαγή της αυτή την βδομάδα....
    αυτά μου είπε η αντιπροσωπεία...
    αν δεν είναι η αντλία το πρόβλημα την κάτσαμε....
    πως δεν ξέρουν το πρόβλημα και τελικά αλλάζουν αντλία???
    ότι τους έρθει....
    99% (να κρατάμε και μια πισινή, έτσι; Δεν είμαι μηχανικός)
    Είναι αυτό που είπα στην αρχή του νήματος...
    Όλα τα συμπτώματα που ανέφερες σε αυτήν οδηγούν, την αντλία.... Να ήταν κάτι ηλεκτρονικό, ας πούμε, πολύ δύσκολο καθώς θα το έκανε σε όλες τις φάσεις.
    Λίγη ακόμα υπομονή....

Υ.Γ. ας αλλάξουν ΟΛΟ το μΕχανάκι δεν σε απασχολεί, είναι δικό τους πρόβλημα...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της Creeper
    Μέχρι να βγει άκρη, σου έχουν δώσει κάποιο όχημα για να κάνεις τη δουλειά σου ή ούτε αυτό δεν έχουν κάνει;
    Ώπ, δεν έχει 7η;;;

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CF MOTO 450 SR
    από Dim1tris13 στο forum CFMoto
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2024, 10:28
  2. Cf moto 650 gt , 650 mt και trk 502
    από tselotrelo στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2023, 17:55
  3. CF Moto 250NK
    από GiorgosRC στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2020, 08:15
  4. Στιγμιαία διακοπή κινητήρα
    από Vice στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2019, 07:43
  5. Moto GP: Διακοπή... για Ilmor
    από idi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 11:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα