Πώς μπορεί να νιώθει άραγε κάποιος που έχει χάσει το παιδί του και τώρα κινδυνεύει να χάσει και τη δική του ζωή;.
Εχθές, στη συναυλία της Αννούλας Βίσση, 60.000 άτομα.
Η φωτογραφία από το σημείο που κάνει απεργία πείνας και δίψας γονέας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών από σήμερα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επανειλημμένη άρνηση των αρχών για διενέργεια εκταφής του παιδιού του.
Μήπως άλλη μια φορά βρισκόμαστε με τη λάθος μεριά της ιστορίας αντί να υποστηρίζουμε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη;
Γνωρίζω οτι πολιτικές κουβέντες απαγορεύονται, αυτό δεν είναι ένα πολιτικό ποστ και ούτε πολιτικό πρόσημο όπως καταλαβαίνετε μπορεί να έχει.
Συμβαίνει τώρα.
Δε συμβαίνει τίποτα..
Πώς το χει γράψει ο Αγγελάκας;
Ποιός καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη;
Κάποιος καίγεται πάλι σήμερα.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Μη φωνάζετε κύριε, κοιμόμαστε εδώ πέρα
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλημέρα σε όλους, η πρώτη αναδρομική έκθεση ζωγραφικής στη μνήμη της μητέρας μου θα λάβει χώρα σύντομα στην αγαπημένη της πατρίδα, την Καστοριά, στις αίθουσες του πανέμορφου αρχοντικού Μπασάρα, με έργα από τις καλύτερες δουλειές και σειρές της και φυσικά από τον τόπο που με την απίστευτη ομορφιά και χρώματά του ουσιαστικά την έκανε ζωγράφο
https://kastoria.gov.gr/ekthesi-zogr...parakatathiki/
Θα είμαι παρών σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης και αν κάποια μέλη του φόρουμ και την γύρω περιοχή επισκεφθείτε την πόλη, θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω!
Τελευταία τροποποίηση από Tsber; 17/09/2025 στις 13:54.
Παιδιά, αν κάποιοι ψάχνονται για δροσερή, φθινοπωρινή μοτο-εκδρομή η Καστοριά και η γύρω περιοχή έχει πάρα πολλά να προσφέρει και απίστευτη ομορφιά ειδικά αυτή την εποχή και μπορεί να συνδυαστεί και με τις Πρέσπες:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157307
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162610
Εγώ δυστυχώς θα είμαι με αυτοκίνητο αφενός γιατί θα πάω με τον πατέρα μου και αφετέρου γιατί πρέπει να μεταφέρουμε κάποιους από τους πίνακες.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δυστυχώς δεν δήλωσα καν συμμετοχή στη φετινή ετήσια καθώς θα επιστρέψω με μηδενικό χρονικό περιθώριο και πολλή δουλειά να με περιμένει...
Αν κάποιος έρθει στην πόλη πάντως την επόμενη εβδομάδα, θα έχει τον καλύτερο ξεναγό - θα περάσει και ο Alexis55 κάποια στιγμή καθώς και η δική του ημερομηνία άφιξης συμπίπτει με την έκθεση![]()
![]()
Διαδικτυακός φίλος βρέθηκε προχθές Καλαμάτα και ήρθε από το μαγαζί να με γνωρίσει.
Ακολουθεί μεστός διάλογος:
- Γιάννης. Γεια σου Νίκο καλώς σε βρήκα,χαίρομαι που σε γνώρισα κι από κοντά.
- Εγώ. Γεια σου Γιάννη καλως ήρθες,πως κι έτσι από την Καλαμάτα?
- Είχα κάτι δουλειές και ήρθα,τι κάνεις εσύ,η οικογένειά σου?
- Η οικογ....
- Εμείς μένουμε Χαλάνδρι μάς έχει δώσει ο πεθερός μου ένα διαμέρισμα και μένουμε εκεί και ο γιος μου.Αλήθεια εσύ 2 κορίτσια δεν έχεις?
- Ναι δύο κορ....
- Εμένα ο γιος μου τελείωσε το Πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό,όλα καλά δόξα το Θεό.Καμμιά βόλτα πας?
(εν τω μεταξύ έχω αρχίσει και μένω σπίτσλεςς)
- Φέτος έλεγα να πάω στο .....
- Εγώ πήγα μια μακρυνή Βαλκάνια 5 μέρες με κάτι φίλους,ωραία ήτανε.Το GS το έχεις ακόμα ε?
- Ναι φυσικά το έχ.....
- Εγώ άλλαξα λάμπες στο cbf και τώρα σκοτώνει το βράδυ μπλα μπλα μπλα.
Κύλησε κανά τεταρτάκι ακόμα και κατόπιν έφυγε.
Ρε Γιάννη ειλικρινά πολύ χάρηκα που τα είπαμε!!![]()
Εδώ και λίγες μέρες ζω πλάι στην υπέροχη λίμνη, σεργιανώ διαρκώς μέσα στην πιο μαγευτική γειτονιά του κόσμου και είμαι ο κλειδοκράτορας ενός πανέμορφου και άψογα συντηρημένου αρχοντικού
Η έκθεση είναι πραγματικά μαγική, με τα έργα να δένουν απόλυτα με τις αίθουσες του αρχοντικού, τη μυστηριακή ατμόσφαιρα, ακόμα και την τοιχοποιία και άλλες λεπτομέρειες του εσωτερικού!
Και ένα ακόμα ευχάριστο νέο, μετά το πέρας της έκθεσης η σύνθεση με τον Παύλο Μελά θα βρει το παντοτινό της σπίτι στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς, δωρεά της οικογένειας στη μνήμη της μητέρας μου:
![]()
Υπεροχη πολη, φανταστικο αρχοντικο και πολυ ομορφη δουλεια! Τελειο ταιριασμα τεχνης, αρχιτεκτονικης!
Έξοχα Παντελή, με έκανες και ζήλεψα πάλι!