Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Προσοχη - Πρατηριο με νοθευμενη βενζινη

Μέλος
    Οι περισσότεροι το ξέρετε, αλλά για τους λίγους που το αγνοούν, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει η εφαρμογή fuel.gr η οποία πανελλαδικά δείχνει τιμές καυσίμων, επωνυμία πρατηρίων, φωτογραφίες, αξιολογήσεις, ωράριο λειτουργίας, προϊόντα μίνι μάρκετ εντός, προγράμματα ανταμοιβής κλπ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Α πα πα πα, τι 'ν' αυτά που λες;
    εγω φοβάμαι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αρχείο λήψης (51).jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	9,0 KB 
ID:	465295
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Βάζω πάντα στα πιο φθηνά,δε μου έχει τύχει ποτέ δυσλειτουργία στο κινητήρα,οπότε πρέπει να είμαι ποοολύ τυχερός τόσα χρόνια, κάποιοι που συνέχεια έχουν προβλήματα στα μη εταιρικά απλά άτυχοι,ή κάποιοι λένε ψέματα.
    Παρεμπιπτόντως,πολλά βενζινάδικα (και άλλα μαγαζιά)δε ζουν από κέρδος ,αλλά από λεφτά που περνάνε απο τα χέρια τους.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    Θα κρατουσα μικρο καλαθι για το κοκτειλ. Τουλαχιστον να μην τα νοθευουν και χαλαλι τους τα προσθετα.
    Να πω την αλήθεια δε διαφωνώ
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος
    Απ' όπου και να βάλεις βενζίνη η αλήθεια είναι μία.... Ασχέτως αν το πρατήριο είναι "εμπιστοσύνης" ή όχι, η βενζίνη στην Ελλάδα είναι χάλια κατευθείαν από τα διυλιστήρια. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο εξωτερικό (Βουλγαρία, Αλβανία, Ιταλία) και με τις ίδιες ταχύτητες και τρόπο οδήγησης να βγάζεις περισσότερα χλμ από ότι στην Ελλάδα, με τις ίδιες συνθήκες ΚΑΙ διπλοκάβαλος ΚΑΙ φορτωμένος!

Από εκεί και πέρα ο κάθε πρατηριούχος μπορεί να σε κλέψει, ακόμα και αν είναι εταιρικό πρατήριο, είτε στην ποιότητα είτε στα λίτρα (πριν χρόνια γνωστό πρατήριο στην Πειραιώς μου είχε βάλει 26 λίτρα βενζίνη σε ρεζερβουάρ...25 λίτρων!!! και η δικαιολογία του υπαλλήλου ήταν ότι "πρέπει να έχει πάει στα σωληνάκια"! - δεν το ήξερα ότι έχω καμήλα αντί για μηχανή, αν το είχα καταλάβει νωρίτερα θα έβαζα και στα φανάρια τότε ).

Πρόσφατα δεν είχε αποκαλυφθεί η νοθεία σε πρατήρια που τα περισσότερα είχαν το σήμα γνωστής Ελληνικής εταιρείας με αποτέλεσμα να κλείσουν κάποια από αυτά; (για καμια βδομάδα μέχρι να ανοίξουν με άλλη επωνυμία και ΑΦΜ)

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jojo72 Προβολή μηνύματος
    Απ' όπου και να βάλεις βενζίνη η αλήθεια είναι μία.... Ασχέτως αν το πρατήριο είναι "εμπιστοσύνης" ή όχι, η βενζίνη στην Ελλάδα είναι χάλια κατευθείαν από τα διυλιστήρια. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο εξωτερικό (Βουλγαρία, Αλβανία, Ιταλία) και με τις ίδιες ταχύτητες και τρόπο οδήγησης να βγάζεις περισσότερα χλμ από ότι στην Ελλάδα, με τις ίδιες συνθήκες ΚΑΙ διπλοκάβαλος ΚΑΙ φορτωμένος!
    2023 πάω με CBF600 (καρμπυρατέρ μάλιστα) σε Ιταλία-Αυστρία. Την μηχανή την είχα απο 2008, και ο μ.ο κατανάλωσης ήταν στα 6lt/100Km, μετρημένη συστηματικά μέσω του spritmonitor.de
    Σε 7 συνολικά γεμίσματα που έκανα στις δυο αυτές χώρες, είδα κατανάλωση απο..... 4.2(!!!) μέχρι 4.6 lt/100Km Όλα εθνική, φορτωμένος με ~140χλμ ταχύτητα.

Στην εφαρμογή που ανέφερα, βλέπεις και καταναλώσεις απο άλλους με το ίδιο μοντέλο. Εγώ ήμουν σχετικά στον πάτο της λίστας, οι υπόλοιποι με πολύ πιο χαμηλή κατανάλωση, και αναρωτιόμουν πως διάολο το επιτυνχάνουν αυτό. Εεε... μετά κατάλαβα πως και γιατί.....

Παλαιό μέλος
    CBF600 καρμπ. να τοχεις στη καρότσα της οδικής για 100χλμ,αφημένο να δουλεύει ρελαντί,περισσότερο θα κάψει από 5 λίτρα...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αν ειναι σωστα ρυθμισμενα τα καρμπυλατερ δεν καιει πολυ...
    Θυμαμαι στην ιδια κατηγορια μηχανης που ειχα το gsf 600 σε ταξιδι εκαιγε 5 με 5,5/100 με σκισιμο...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Tι μηχανή έχετε και πόσα χλμ διανύετε με 1lt βενζίνη (κατανάλωση);
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 248
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2017, 09:26
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 16:10
  3. Νοθευμενη Βενζινη?
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2006, 13:40
  4. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 15:36
  5. Πρόβλημα με νοθευμένη βενζίνη..
    από Silence_gr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks