Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Yamaha XSR 125

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Yamaha XSR 125 & XSR 125 Legacy – Νέες μειωμένες τιμές, 3.950€ και 4.550€ αντίστοιχα.

Από bikeit.gr

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2024-Yamaha-XS125SV-EU-Historic_Black-Static-005-03.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	102,6 KB 
ID:	465602
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Νέο μέλος
    Καλα δε γινεται αυτο.
    12 Σεπτεμβρη εδωσα το XSR 125 μου σε αντιπροσωπο ανταλλαγη με καινουρια MT-03 του'25.
    3 εβδομαδες αναμονη για να βγουν πινακιδες γιατι ξεμεινε η Αττικη.
    Χθες απογευμα παω επιτελους να την παραλαβω και την ωρα που καθομαστε και τα κουβεντιαζουμε του σκαει τηλεφωνο για τις νεες μειωμενες τιμες στο XSR, you can't make this shit up.
    Τυχερος εγω, ατυχος αυτος.
    Θα μου λειψει παντως, το ποιο ομορφο μηχανακι που κυκλοφορει στο δρομο, μονο σχολια θαυμασμου απο οποιον το βλεπει, ακομα και οι ασχετοι με τις μηχανες το ζαχαρωναν.
    Μεγαλο σχολειο το 125cc, εμαθα να καβαλαω μηχανη, πηγα και εκανα 2 μαθηματα με το Hornet 600 του δασκαλου περισσοτερο να συνηθισω τις δοκιμασιες να μαθω που θελουν να φρεναρω και που να στριψω και πηγα και εδωσα και πηρα το διπλωμα χωρις να ιδρωσω (οκ ειχε 40 βαθμους, λυωσαμε).
    Ξερω οτι πολλοι θα πουν οτι ειναι πολυ ακριβο για 125 αλλα εγω λογω ηλικιας και δουλειας δε συμβιβαζω την ποιοτητα και την αξιοπιστια και εχει και το καλυτερο μοτερ της κατηγοριας.
    Και τα 125 δεν καινε τιποτα λεμε.
    2.1 λιτρα στα 100χλμ δινει η Yamaha και οταν τσεκαρα τελευταια φορα την καταναλωση πριν το δωσω τοσο ακριβως ελεγε το δικο μου, 48 χλμ στο λιτρο!
    Ζεστη στα ποδια δεν ενιωσα ποτε στο καθημερινο οδηγημα, μονο οταν ανεβαιναν οι ρυθμοι και εφτανα σπιτι και το παρκαρα καταλαβαινα οτι εχει μοτερ καπου εκει στο πλαισιο γιατι εβγαζε λιγη θερμοτητα.
    Τωρα που ανεβηκα στο MT-03 καταλαβαινω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη να μαθω σε 125, ακομα και αυτο το υψηλοστροφο 300αρι που υποτιθεται δεν εχει ροπη χαμηλα σπαει προσφυση απο τις 4000 στροφες σε Ελληνικους δρομους και με 2α και με 3η αμα το ανοιξεις.
    Οποιος ενδιαφερεται για μεταχειρισμενο XSR 125, το δικο μου το εχει ο Νικολακοπουλος με 8500 χλμ μονο και ειναι 10ος του '22, ολα τα σερβις στην ωρα τους στο Συφναιο, και προσεγμενο, οχι λυωμενο, ακομα και τα λαστιχα ειναι αφθαρτα.

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christos_swc Προβολή μηνύματος
    Καλα δε γινεται αυτο.
    12 Σεπτεμβρη εδωσα το XSR 125 μου σε αντιπροσωπο ανταλλαγη με καινουρια MT-03 του'25.
    Χθες απογευμα παω επιτελους να την παραλαβω και την ωρα που καθομαστε και τα κουβεντιαζουμε του σκαει τηλεφωνο για τις νεες μειωμενες τιμες στο XSR, you can't make this shit up.
    Θα μου λειψει παντως, το ποιο ομορφο μηχανακι που κυκλοφορει στο δρομο, μονο σχολια θαυμασμου απο οποιον το βλεπει, ακομα και οι ασχετοι με τις μηχανες το ζαχαρωναν.
    Μεγαλο σχολειο το 125cc, εμαθα να καβαλαω μηχανη, πηγα και εκανα 2 μαθηματα με το Hornet 600 του δασκαλου περισσοτερο να συνηθισω τις δοκιμασιες να μαθω που θελουν να φρεναρω και που να στριψω και πηγα και εδωσα και πηρα το διπλωμα χωρις να ιδρωσω (οκ ειχε 40 βαθμους, λυωσαμε).
    Ξερω οτι πολλοι θα πουν οτι ειναι πολυ ακριβο για 125 αλλα εγω λογω ηλικιας και δουλειας δε συμβιβαζω την ποιοτητα και την αξιοπιστια και εχει και το καλυτερο μοτερ της κατηγοριας.
    2.1 λιτρα στα 100χλμ δινει η Yamaha και οταν τσεκαρα τελευταια φορα την καταναλωση πριν το δωσω τοσο ακριβως ελεγε το δικο μου, 48 χλμ στο λιτρο!
    Ζεστη στα ποδια δεν ενιωσα ποτε στο καθημερινο οδηγημα, μονο οταν ανεβαιναν οι ρυθμοι και εφτανα σπιτι και το παρκαρα καταλαβαινα οτι εχει μοτερ καπου εκει στο πλαισιο γιατι εβγαζε λιγη θερμοτητα.
    Τωρα που ανεβηκα στο MT-03 καταλαβαινω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη να μαθω σε 125, ακομα και αυτο το υψηλοστροφο 300αρι που υποτιθεται δεν εχει ροπη χαμηλα σπαει προσφυση απο τις 4000 στροφες σε Ελληνικους δρομους και με 2α και με 3η αμα το ανοιξεις.
    Οποιος ενδιαφερεται για μεταχειρισμενο XSR 125, το δικο μου το εχει ο Νικολακοπουλος με 8500 χλμ μονο και ειναι 10ος του '22, ολα τα σερβις στην ωρα τους στο Συφναιο, και προσεγμενο, οχι λυωμενο, ακομα και τα λαστιχα ειναι αφθαρτα.
    Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
    Τι πλάκα θα έπαθε ο Νικολακόπουλος με την μείωση στη τιμή του καινούριου όμως...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Τι πλάκα θα έπαθε ο Νικολακόπουλος με την μείωση στη τιμή του καινούριου όμως...
    Ευχαριστω φιλε!
    Ναι,και του εκατσε την ωρα της παραδοσης που ειμουν εκει!
    Ετσι ειναι οι επιχειρησεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Να μην πω τίποτα τωρα για τον συγκεκριμένο...

Καλοτάξιδο φίλε!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christos_swc Προβολή μηνύματος
    Καλα δε γινεται αυτο.
    Καλορίζικο το νέο !
    Τα είπες όλα για την σωστή μετάβαση αυτή η εμπεριστατωμένη άποψη πρέπει να μεταλαμπαδευτεί και σε άλλους ενδιαφερόμενους !

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Yamaha XSR 125 Legacy
    από aris19 στο forum Αγγελίες Yamaha
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2024, 11:27
  2. Yamaha XSR 125
    από georgeka στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2022, 19:28
  3. Kainourio Modelo Yamaha Z 125?
    από flameman στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2005, 02:32
  4. Yamaha Xt 125
    από xristosgiatas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2005, 20:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ