Ειναι η πρωτη μου μηχανη και εχω γραψει 70 χλμ ολα κι ολα οποτε δεν ειμαι σε θεση να σας πω πολλα γιατι δεν εχω να συγκρινω με κατι αλλο, ακομα μαθαινω να την οδηγω και θα τη μαθαινω για μηνες με αυτο το ρυθμο.
Αυτο που μπορω να πω ειναι πως οταν την ειδα για πρωτη φορα στην εκθεση ηταν πολυ πιο εντυπωσιακη απ'οτι στις εικονες και στα βιντεο, πηρα το μαυρο μοντελο.
Οσοι γνωστοι μου το ειδαν το ζηλεψαν και ενας θελει να το αγορασει απλα επειδη το ειδε και του αρεσε, μονο θετικα σχολια εχω ακουσει για την εμφανιση.
Τα υπολοιπα ειναι μαλλον απλα, Yamaha αρα λογικα οτι καλυτερο σε ποιοτητα και αξιοπιστια, δικαναλο ABS, μοτερ με μεταβλητο χρονισμο, δε καιει τιποτα κλπ.
Φυσικα ειναι ακριβο και φυσικα ειναι για αυτους που κοιτουν στην κατηγορια των 125 και αναμεσα σε Κινεζικο και το καλυτερο επιλεγουν το καλυτερο για δικους τους λογους.
Οι δικοι μου λογοι που το αγορασα:
1)Δεν εχω χρονο για μαθηματα για διπλωμα μοτοσυκλετας
2)Δε με ενδιαφερουν τα αλογα, προτιμω ελαφρια μηχανη, πρακτικη, δε μου αρεσουν τα σκουτερ.
3)Δεν εχω χρονο/διαθεση για προβληματα μαστορεματα, θελω να μη χαλαει
4)Σκοπευω να το παντρευτω και οχι να αποτελεσει απλα την εισοδο μου στο χωρο της μοτοσικλετας.
Και αν κανω λαθος, τα Yamaha εχουν μεταπωλητικη αξια
5)Μου αρεσουν οι μοτοσικλετες οπως ηταν και σιχαινομαι το μοντερνο λουκ με τις γωνιες και τις ακμες.
Μονο ξενερωμα, ηθελα αναλογικο ταχυμετρο,κλασσικο, πολλα ζηταω ομως απο Γιαπωνεζους.
Τουλαχιστον απο τα digital εκει εξω δεν εχω δει πιο ομορφο απο αυτο.
Αν επαιρνα διπλωμα θα επαιρνα τη Royal Enfield Meteor η Classic αλλα μιας και δεν υπαρχει η δυνατοτητα για κατι τετοιο εμεινα στα 125.
Εναλλακτικα ηθελα το νεο Dax 125 που μου θυμιζει τις βολτες με μηχανακι πριν 30 χρονια στη Μυκονο στα φοιτητικα μου, αλλα δε μπορουσα να περιμενω να ερθει στην Ελλαδα, ανθρωπος ειμαι, λυγισα.
Μεχρι στιγμης ολα καλα, λατρευω τη μηχανη και περιμενω καθε μερα ποτε θα παει 9 το βραδυ να ξεμπερδεψω απο τη δουλεια να ριξω καμια βολτα.
Περισοοτερα στο μελλον, με αυτο το ρυθμο θα την εχω στρωσει πριν το Καλοκαιρι