moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; Χθες στις 18:38.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Συγχαρητήρια στα παιδιά που οργάνωσαν αυτή τη βόλτα και ξόδεψαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο και δεν ξέρω και τι άλλους πόρους για την υλοποίηση. Χαλάλι τα 20€ της συμμετοχής που μάζεψε ο Bowleno από το group μας και δεν πειράζει που ξέχασε το μπλοκάκι για τις αποδείξεις, μιαν άλλη φορά!..
Κατά την προσφιλή μου συνήθεια, μετά τις πηγές του Λάδωνα χάθηκα γιατί, αν και το group μου με αναζητούσε με αγωνία και με ντουντούκες πριν αναχωρήσει, δεν πήρα χαμπάρι, βλέπω τον Viper1 να κυνηγάει τη σκούπα και παίρνω την λάθος απόφαση να προσπαθήσω να τους φτάσω αντί να φύγω με κάποιο άλλο group. Στην πρώτη διασταύρωση στα 500 μέτρα, συμβουλεύτηκα τις διαδρομές για να βρω τον προορισμό της ταβέρνας και το google maps με στέλνει δυτικά μέσα από κάτι κωλόδρομους, που για να τους αποφύγω φεύγω ακόμη πιο δυτικά και κάνω ένα μεγάλο κύκλο, μέσα σε βελανιδιές, από κάτι χωριά (Πεύκο, Αμυγδαλιά, Λευκάσι) μάλλον ακατοίκητα από ανθρώπους, αλλά κάτι τσοπανόσκυλα μια χαρά μου ξηγήθηκαν! Έφτασα κάποτε Κλειτορία, πολύ ζήλεψα κάτι ψητές πέστροφες, αλλά ήμουν υποχρεωμένος σε Bulmont και Pektis που κουβάλησαν τεντούρα για πάρτη μου και αποφάσισα να έρθω ταβέρνα (ο αφελής). Στο ύψος του χιονοδρομικού των Καλαβρύτων κάτι εντουράδες οι πιο πολλοί ΚΤΜάδες, με περνούσαν λασπωμένοι στις στροφές, όχι μόνο σα να γνώριζαν το δρόμο, αλλά σαν να ήταν διάφανος και έβλεπαν πίσω από το βουνό. Φτάνοντας ξελιγωμένος και αργοπορημένος στα 2,4km από την ταβέρνα, το gps αρχίσει κάτι τρελά να μου αλλάζει τη διαδρομή και να με γυρίζει κυκλικά προς τα πίσω για κανά 20λεπτο. Εκεί σήκωσα λευκή σημαία και έφυγα προς Αθήνα, αφού τράβηξα και δύο φιλαράκια από το τραπέζι που δεν είχαν παραγγείλει ακόμη. Στους Αγ. Θεοδώρους, πάνω στο κύμα, 5άστερο κεμπάπ γιαουρτλού, Κερατσίνι γαμώ τους καφέδες!
![]()
μπραβο παιδες !!! να εισαστε καλα !!! φετος δεν μπορεσα να κατεβω ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλα !!! ( με νεο μηχανακι)
![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!