Μετά την ευθεία στο Δαφνί στο Χαιδάρι είχε μεγάλο μπλόκο με κάμερες κτλ. Κατεβαίναμε με ένα φίλο, ZX12 καινούργιο το πρώτο μοντέλο χωρίς κόφτη και γω με το ZZR 1100.
Δεν το περιμέναμε αλλά έτσι κι αλλιώς δεν τρέχαμε.
(Καμμιά 20ρια χρόνια πίσω.)
Λέει ο τροχαιος στον φίλο " το ξέρεις ότι πήγαινες με 160;"
Απάντηση του φίλου " να μη βάλω 2α δηλαδή???"
![]()
Δεν γέλασαν οι τροχαίοι και την φάγαμε για τα καλά.
Το ZZR ήταν ξεκάθαρα ένα πολύ άνετο σπορτ Τούρινγκ που στα κλειστά ήθελε τον τρόπο του αλλά σε πιο ανοιχτές διαδρομες ταξίδευε υπέροχα.
Το πρώτο ZX12 ήταν ένας κανίβαλος που δεν ήξερε αν ήταν σούπερ σπορ η σπορτ Τούρινγκ αλλά πέρα από αυτό ήταν πάρα πολύ γρήγορο και όμορφο. Και παραδόξως ήταν αρκετά άνετο για τον οδηγό.
Τοτε οι δρόμοι ήταν χειρότεροι αλλά πρώτον δεν υπήρχαν κάμερες και δεύτερον τα διόδια ήταν ελάχιστα, μόνο τα κρατικά υπήρχαν οπότε είχαν λόγω ύπαρξης αυτές οι μοτό. Είχαμε και λεφτά για λάστιχα.
Με είδα να πετυχαίνω άδειο το τουνελάκι κάτω από την κατεχάκη προς κέντρο και να ανεβάζω ανέμελα ρυθμό, όταν προσπερνάω ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια και αρχίζουν να αναβοσβήνουν μπλε και κόκκινα φωτάκια από μεσα. Χαμηλώνω ταχύτητα διακριτικά και κοντοστέκομαι στην πορεία μαζί του, δεν ανάβει σειρήνες, και μετά από λίγα μέτρα καταλαβαίνω οτι μάλλον τη γλίτωσα και φεύγω
Δεν είμαστε τώρα για GTA στην πραγματική ζωή![]()
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Όχι μόνο,πλέον χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά σε περιπολιες,με ενστολους μεσα ,συνήθως Ο.Π.Κ.Ε.
Προσοχή λοιπον.
Πλέον σφιγγουν τα πράματα.
Λόγω κατοικιας στο κέντρο Αθήνας (αγ.παντελεημων) τους βλέπω συχνά σε καταδρομικες ,να βγαινουν με τα αυτόματα ανά χειρας,σε χρόνο dt,για έλεγχο,και ταυτοποιησεις.
Δεν προλαβαινεις να κάνεις κιχ.
Τι εννοείς προσοχή ρε συ; Σιγά μην έχει η ΟΠΚΕ δικαίωμα να καταδιωξει τροχαία παράβαση.
Εχει, αν κανεις σοβαρη παραβαση σε σταματουν και καλουν τροχαιο να σου δωσει κληση/ παρει πινακιδες κλπ και φυσικα θα σου κανουν παρεα μεχρι τοτε.
Τον φιλο απλα τον ψαρωσαν και εκοψε. Αυτο ηθελαν
Στην δουλεια μου η ΟΠΚΕ συνοδευει μαζι με ΔΙΑΣ τους τροχαιους που γραφουν παρκαρισμεναΔυο τζιπ, 4 παπια και 2 μοτοσυκλετιστες της τροχαιας για κλησης σταθμευσης
![]()
Όχι ακριβώς αστυνομο-ιστορία αλλά λιμενο-τέτοια.
Έχω πέσει ανοιχτά του Μεσσηνιακού κοντά στην Καρδαμύλη,άγρια θάλασσα με ωραίες ξέρες στα βαθειά,ιδανικά για στυροπούλες και ροφούς.Μη έχοντας σκάφος πήγα με το KLR μέχρι το κακοτράχαλο μονοπάτι και από κει έπεσα με το ψαροντούφεκο.
Όπως είμαι στο βυθό και κάνω καρτέρι κάτι σαργούς ακούω μια εξωλέμβια να πλησιάζει και ένα μαύρο ίσκιο να σταματάει πάνω από το κεφάλι μου.Βγαίνω έξω,το Λιμενικό.
-Καλημέρα σας έχετε άδεια;
-Έχω αλλά είναι στην ξηρά στο σάκο
- Η σημαδούρα σας που είναι γιατί δεν την έχετε κοντά;
- Την έχω δέσει σε ένα βράχο πιο πέρα (όντως γιατί πήγαινα κόστα κόστα και το σχοινι μπερδευόταν στα βράχια και με δυσκόλευε).
- Ο νόμος ορίζει να την έχετα συνέχεια μαζί σας και προβλέπεται πρόστιμο 300 ευρώ. (!)
Το σκέφτομαι λίγο και του λέω:
-Να σας δώσω μια κολοχτύπα που έχω βαρέσει και να το ξεχάσουμε;
Τη δέχτηκε και από μέσα του έκανε εφτά καλές χαρές.
Για όποιον ξέρει η κολοχτύπα είναι καλύτερη κι από αστακό.![]()
Τελευταία τροποποίηση από karellen; 09/10/2025 στις 22:48.