ρε συ στο ξαναλεω δεν εχω ενσταση που υπερασπιζεστε την "ανωτερωτητα" των επωνυμων ελαστικων
εναντι των πιο οικονομικων, δες τι σου εγραψα στα προηγουμενα ποστ. μαγκια σας και καλα ξηγιεστε
εφ'οσον εχετε τη δυνατοτητα.
η ενσταση μου ειναι οτι ορισμενοι κουνατε το δαχτυλο σε οσους ψαχνουν οικονομικοτερες λυσεις οτι
κανουν τραγικο λαθος και παιζουν με την ασφαλεια τους ενω κατι τετοιο ΔΕΝ ισχυει... το οτι παρεθεσα
εσενα εγινε επειδη εσενα σε ξερω προσωπικα και μπορουμε να χεστουμε πατοκορφα εδω μεσα και
αυριο μεθαυριο να τρωμε παρεα κοψιδα και να πινουμε τσιπουρα κραζοντας ο ενας το μηχανακι του αλλου.
(το δικο σου δλδ που απ'τη δεξια μερια δεν εχει ψαλιδι, το δικο μου δεν εχει κατι να κραξεις..

)
εκτος των αλλων ο νασος, στο ποστ που του ειπα οτι καλα τα λεει ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, δηλωσε οτι ναι
δεχεται πως υπαρχουν ενας σκασμος εξαιρετικα λαστιχα, παρεθεσε τις εμπειριες του, δεν ειπε καθετα
"βαζω το παιδι μου μεσα αρα δεν παιζω με την ασφαλεια και δεν εμπιστευομαι τιποτα αλλο εκτος απο επωνυμο"
ειναι σα να μου λες εμενα που φοραω θυγατρικο πως το παιδι δε με νοιαζει και να το σκοτωσω...
που στο φιναλε ξερεις πως εγω κιολας το υπερεπωνυμο μπορω να το βαλω σε τιμη χαμηλοτερη απ'οτι εσυ
θα πληρωνες ενα οικονομικο θυγατρικο. αλλα με 22 χρονια εμπειρια στα λαστιχα, για να καταληξω να βαλω
θυγατρικο (παντα σε συναρτηση με το στυλ χρησης που του κανω) κατι πρεπει να σημαινει. δεν ειναι μια
απερισκεπτη κινηση, αντε αυτα βρηκα μπροστα μου αυτα εβαλα..
και ναι, no name ουτε εγω θα εβαζα στο αμαξι μου. οταν εβαλα τα petlas το εκανα αφου ηδη τα δουλευα
3 χρονια, και βασιζομενος στις μαρτυριες των πελατων μου για την αποδοση τους, καθως και σε ερευνα
στο διαδυκτιο για το υποβαθρο της εταιρειας. και τα προτεινα εδω μονο αφου τα ειχα δοκιμασει ο ιδιος.
εν το μεταξυ μπερδεψα τα μπουτια μου, κι αυτος που κουναει το δαχτυλο ειναι ο bowleno που ειχε γραψει
ακριβως κατω απο εσενα κι οχι εσυ... νταξ οτι να' ναι...