Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Ρε σεις.......τι γινεται καθε μερα !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Επειδή πήρε πρόσφατα δίπλωμα ο ανηψιός (το έβγαλες λίγο πριν γίνει 18), είναι νομική υποχρέωση να έχει δίπλα κάποιον ενήλικο πριν κλείσει τα 18. Τουλάχιστον έτσι μου εξήγησαν.
    αυτο σου γραψαμε και εμεις παραπανω...... και ο γιος μου ειχε διπλα του μονο εμενα....κανεναν αλλον....ουτε την μανα του, ουτε τον πατερα μου......μονο εγω.....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GogosLux Προβολή μηνύματος
    Παντως οι Βαλκάνιοι Βούλγαροι, οταν οδηγουν στην Βουλγαρία που πηγα φετος, οδηγουν σε επιπεδα σκανδιναβίας !

Αληθινά παραδειγματα :
    - ειμαι με την μηχανη πισω απο αυτοκινητο σε ροη χαμηλης ταχυτητας και ξαφνικα το αυτοκίνητο κοκάλωσε γιατι πεζος κοντοστάθηκε στο πεζοδρομιο στην διάβαση χωρις φαναρι και κοντεψα να πεσω επανω του γιατι ουτε που το φανταστηκα
    - οι πεζοι περναγανε την διάβαση (οχι απο λου) χωρις καν να κοιταξουν αν περναει αμαξι
    - σε φαναρι αμαξι προχωρησε πιο μπροστα απο οτι επρεπε, 2 τυπου ΔΙΑΣ που ερχοντουσαν του εκαναν παρατηρηση
    - καμερες παντου

Και ο ξενοδοχος στην Ξάνθη μας είπε προσοχη στις κάμερες - δεν παίζουν !

ΑΡΑ δεν ειναι θεμα Βαλκάνιου, ειναι θεμα ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ !!

Και ο Γερμανος στην Ελλαδα αφου δεν υπαρχει έλεγχος και ΚΥΡΙΩΣ κοινωνική καταγραυγή στην παρανομια/αυθεραισια θα κάνει και αυτος τα ίδια.

Αλλωστε, όπως λένε, οταν είσαι στην Ρώμη κάνε το οπως οι Ρωμαίοι
    Έτσι ακριβώς! Το είχα δει όταν έμεινα 15 μέρες στην Σόφια... Είχα πάθει ένα πολιτισμικό σοκ, λέμε... Και όντως, οι πεζοί ΜΟΝΟ από τις διαβάσεις, είναι τόσες πολλές που δεν μπορείς να έχεις την δικαιολογία "μα είναι μακριά, που να περπατάω".... Εκεί εκτός από τους οδηγούς τσεκουρώνουν και τους πεζούς. Το είχα δει και στις Βρυξέλλες. Εδώ; Αμόλα κι άλλη καλούμπα...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Οκ παιδιά, μας φαίνεται εντυπωσιακό το ότι σταματάνε με το που πατήσει πόδι ο πεζος στην διάβαση, κατι που συνέβαινε κ στην Αγ. Πετρούπολη οταν ειχα βρεθεί εκεί με την δουλειά. Παθαίνουμε ένα πολιτισμικό σοκ.

Σε ολα τα άλλα είναι γτπκ οδηγοί, μην τρελαθούμε
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Οκ παιδιά, μας φαίνεται εντυπωσιακό το ότι σταματάνε με το που πατήσει πόδι ο πεζος στην διάβαση, κατι που συνέβαινε κ στην Αγ. Πετρούπολη οταν ειχα βρεθεί εκεί με την δουλειά. Παθαίνουμε ένα πολιτισμικό σοκ.

Σε ολα τα άλλα είναι γτπκ οδηγοί, μην τρελαθούμε
    Το αποτέλεσμα μετράει και εγω τους είδα όλους να είναι κυρίες και με τα όρια ταχύτητας, να σεβονται πεζους, να μην κανουν προσπεράσεις του θανατου στους επαρχιακούς, κλπ κλπ

Τα αλλα ειναι απλα "οσα δεν πιανει η αλεπου"

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω οτι σεβομαι τα όρια ταχύτητας, σεβομαι απολύτα και ευλαβικά τα φαναρια, τα στοπ και δεν παω ποτε αναποδα στους δρόμους.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ρε σεις τι γίνεται...
    από AristidisZ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2013, 23:55
  2. Ρε σεις τι παιζει;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2012, 21:07
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 12:13