«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Τι γίνεται ρε φίλε;
Μας πνίγουν σαν τα ποντίκια και εμείς πάμε σαν τα ζωντοβολα στο δρόμο.
Η κατάσταση όλο και χειροτερεύει δυστυχώς.
Το δυστύχημα είναι ότι δεν φαίνεται πουθενά έστω και υποψία φωτός. Η αποκέντρωση είναι σενάριο Sci-Fi για το σανυ γρης...
Βοήθεια μας!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ο κοσμος από την κριση και μετά εχει γινει πιο χαζός.
Χθες εβλεπα καπου εναν "ειδικο" που ειπε ομως κατι σωστο.
Με τις δομες που υπαρχουν σημερα (2025) η Αττικη μπορει να φιλοξενησει απο 3.200.000 εως 3.800.000 άτομα.
Εχουμε 6.000.000 παρά κατι.
Ποιος Κηφισος και ποια Κηφισιας και ποια νοσοκομεια.
Δεν υπαρχει καμμια εφαρμοσιμη λύση και σεναριο .
Το άκουσα το πρωί στο ράδιο. Δυστυχώς τις τελευταίες 3-4 βδομάδες έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα με θύματα (και) δικυκλιστές. Και εκτός Αθήνας.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
τα είπε όλα η κυρία εδώ![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=IDo_jMeTbxw
![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Η Αθήνα χρειάζεται ΜΜΜ.
Και όταν λέω Αθήνα εννοώ και το Μαρκόπουλο και το Πόρτο ράφτη και τη Μάντρα και τα Μέγαρα και όλη την Αττική.
Η Αθήνα είναι πλέον όλη η Αττική.
Αλλά ο κόσμος πλέον έχει ταυτίσει την μετακίνηση με το αυτοκίνητο, οι κυβερνήσεις κοιμούνται και ωχ και δε με νοιάζει.
Η κατάσταση είναι αυτή που είναι, υποτίθεται ότι ο
άνθρωπος σαν το εξυπνότερο ζώο της φύσης προσαρμόζεται ανάλογα με τις καταστάσεις.
Και τον μισό πληθυσμό να είχε η Αττική πάλι θα είχαμε τροχαία και θύματα,no future.
Ο υπερπληθυσμός φταίει για τον vr47 του σαββατοκύριακου ή για τον απαράδεκτο που θα παραβιάσει στοπ/φανάρι/αναστροφή και όλα τα ωραία;
Υγ βάζω και εμένα μέσα,δεν περνάω κόκκινα φυσικά αλλά πουθενά δεν οδηγάω με 50.
when life gets complicated i ride.
Όσο μαζευομαστε περισσοτεροι,όσο πέφτει το οικονομικό,και κοινωνικό επίπεδο,και όσο ΔΕΝ εφαρμοζονται οι ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ νόμοι,τόσο θα χειροτερευουν τα πράματα .
ΝΟΜΟΣ.
Το να γράφουνε τους μονόδρομους εκεί που δεν πιάνει μελάνι, νταξ πλέον είναι καθεστός. Τα απογορευτικά είναι απλώς διακοσμητικά.
Επίσης παιδιά, πολύ πολύ προσοχή στα φανάρια και ιδιαίτερα σε κεντρικά σημεία, κόμβους. Πρόσφατα στο δαχτυλίδι της Κηφισίας ο άλλος έγραψε το κόκκινο που είχε ανάψει πριν 2-3". Αν δεν ήμουν υποψιασμένος (ως κάτοικος της περιοχής το ξέρω πολύ καλά το σημείο), θα είχε πέσει πάνω μας και θα μας είχε κάνει κιμά έτσι που έτρεχε με το κωλοSUV του. Και είχα και το παιδί μέσα. Πάντα διπλο-τριπλο τσεκάρω πριν ξεκινήσω όταν ανάψει πράσινο.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Νόμος είναι ότι εφόσον συγκεντρωθήκαμε η μισή Ελλάδα στην Αττική που έχει καλύτερο οδικό δίκτυο και καλύτερες υποδομές και καλύτερο έλεγχο από την υπόλοιπη Ελλάδα
θα έπρεπε να είχαμε λιγότερα ατυχήματα.
H Αθηνα είναι ίσως η μοναδική πόλη που είναι φτιαγμένη για το αυτοκίνητο βάζοντας ταυτόχρονα και εμπόδια στη χρήση του. Μαζοχισμός.
Έχω πετυχει/γνωρίσει αρκετους ανθρώπους (συμπτωματικά απο ΒΠ) που θεωρουν τα ΜΜΜ μπαναλ (ακομα και το μετρό) και αρνουνται να τα χρησιμοποιήσουν και προτιμουν το αυτοκίνητο. Ε τους αξίζει η ταλαιπωρία.
Άκουσα μια ιστορία, κατα την κατασκευη της μπλε γραμμης του μετρό αντέδρασαν οι κατοικοι του Χαλανδριου γιατι δεν ηθελαν το σταθμο στο κεντρο του δήμου και μεταφέρθηκε τελικά η τοποθεσία του εκει που βρισκεται τωρα. Δεν ξερω αν ευσταθει ή όχι, αν αληθευει πάντως δεν μου κάνει καθολου εντυπωση πλεον.
Αισθανομαι εξαιρετικά τυχερός που έχω μοτοσυκλέτα και αμάξι και παρόλα αυτά επιλέγω το λεωφορείο και το περπάτημα για την εργασια μου γιατί οι συνθηκες το ευνοουν. Μπορεί να μου λείπει λίγο το "πεδιο της μαχης" αλλά νοιώθω πιο ηρεμος κανοντας και την καθημερινη μου ασκηση.
"χωριό " ρε φίλε. Σε 6 λεπτά εισαι στη δουλειά σου. Αλλα στην τελική, εισαι σε "χωριό ". Διαλέγεις και παίρνεις.
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 17/10/2025 στις 11:06.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου