Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Γυναίκες οδηγοί

Παλαιό μέλος
    Και βασικα να ζητησω συγγνωμη για το υφος μου στο προηγουμενο ποστ. Δεν σας ξερω καλα και δεν θα ηθελα να θιξω κανεναν σας.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    .....
    Η οδηγηση για μενα ειναι σαν τις ξενες γλωσσες. Η το εχεις μεσα σου η δεν το χεις.

...
    μην συγχύζεσαι γιατι χανεις τα δίκαια σου

Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    μην συγχύζεσαι γιατι χανεις τα δίκαια σου

Οχι μονο..ανεβαινει και η πιεση
    :rotflmao:

oloi kai oles pisteuw symfwnoume oti ap tous pio apikyndinous odhgous einai ekeines oi kopeloudes me to megalo N pisw pou einai pio tromokrathmenes otan odhgoun sthn khfissias apo amerikano pezonauth pou ton kratane omhro oi taliban..!
    einai apsixologhtes kai akrws epikyndines..

gi auto proteinw na antikatastathei to N apo ena megalo D (dangerous) h akoma kalytera na mpei ena M dipla sto N..(plaka kanw!)
    laspwmeno na nai ki oti na nai..!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από howlingkast
    oloi kai oles pisteuw symfwnoume oti ap tous pio apikyndinous odhgous einai ekeines oi kopeloudes me to megalo N pisw pou einai pio tromokrathmenes otan odhgoun sthn khfissias apo amerikano pezonauth pou ton kratane omhro oi taliban..!
    einai apsixologhtes kai akrws epikyndines..

gi auto proteinw na antikatastathei to N apo ena megalo D (dangerous) h akoma kalytera na mpei ena M dipla sto N..(plaka kanw!)
    Πλακα στη πλακα οταν πηγα καποτε να αγορασω ενα Ν με απετρεψαν. Θα σου φαιρονται σαν βλακα μου ειπαν και θα κολλας χειροτερα.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Δε φταίνε οι γυναίκες οδηγοί...

Φταίνε αυτοι που δινουν τα διπλώματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Η Ελλαδα πρεπει να ειναι η μοναδικη χωρα στο κοσμο που το να εχεις διπλωμα (αρα δικαίωμα να χρησιμοποιείς ενα πολυ θανατηφόρο οπλο) ειναι "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ" (με οτι συνεπάγεται αυτο)

Ξερετε κανεναν να προσπάθησε να παρει το διπλωμα και (εστω με τη 2η 3η ) ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΗΡΕ????

Το κράτος ειναι ο φονιάς!.

και επειδή μου τι σπαει οταν κανουμε τους καλους οταν υπάρχει περίπτωση να κοντραριστούμε με κάποιες διαφορετικές απο τις κοινα αποδεκτες απόψεις, θα πω την άποψη μου ανοιχτά

αν ηταν να "κόψουν" τους επικίνδυνους οδηγούς.... το 80 με 90 της εκατό θα ηταν γυναίκες...

αντε φατε με τωρα ψευτοφεμινιστες...

Honda Innova 125 Το avatar του/της yiagt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Και 40 περιοδικα να διαβασει αν δεν την εμπιστευθει το περιβαλλον γυρω της κανε κακα ψηλα κι αγναντευε. Να σου διαβασω οτι περιοδικο θες..μηχανη δεν ανεβαινω ουτε σαν συνεπιβατης ( εχω προβλημα ασταθειας...γερνω). Το περιοδικο θα με κανει ασφαλη οδηγο η συνοδηγο?

το καλό το παλικάρι ... κ στην κορφή κανέλλα :ZZZ:

δεν είπα να διαβάσεις περιοδικό συγκεκριμένης ύλης για να γίνεις καλύτερη οδηγός. ήθελα να τονίσω την κλίση σας προς άλλα ενδιαφέροντα κ σίγουρα όχι για την οδήγηση

κ το ΞΑΝΑλέω...δεν μιλάω για το σύνολο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
    ήθελα να τονίσω την κλίση σας προς άλλα ενδιαφέροντα κ σίγουρα όχι για την οδήγηση
    Κρατιεμαι ...

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Δε φταίνε οι γυναίκες οδηγοί...

Φταίνε αυτοι που δινουν τα διπλώματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Η Ελλαδα πρεπει να ειναι η μοναδικη χωρα στο κοσμο που το να εχεις διπλωμα (αρα δικαίωμα να χρησιμοποιείς ενα πολυ θανατηφόρο οπλο) ειναι "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ" (με οτι συνεπάγεται αυτο)

Ξερετε κανεναν να προσπάθησε να παρει το διπλωμα και (εστω με τη 2η 3η ) ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΗΡΕ????

Το κράτος ειναι ο φονιάς!.

και επειδή μου τι σπαει οταν κανουμε τους καλους οταν υπάρχει περίπτωση να κοντραριστούμε με κάποιες διαφορετικές απο τις κοινα αποδεκτες απόψεις, θα πω την άποψη μου ανοιχτά

αν ηταν να "κόψουν" τους επικίνδυνους οδηγούς.... το 80 με 90 της εκατό θα ηταν γυναίκες...

αντε φατε με τωρα ψευτοφεμινιστες...

+1000 για idi..

Και δεν ειναι αντιφεμινιστικη αποψη (εχω πει την αποψη μου για το ιδιο ζητημα παλιοτερα)..
    Απο ολες τις φιλες μου που εδωσαν διπλωμα τα τελευταια 4 χρονια το 99% πηγαν και λαδωσαν...
    Η δικαιολογια ηταν οτι θα τις κοβαν αν δεν λαδωνανε (παρα τα επιχειρηματα που εθετα και στο τελος τα μπινελικια που εριχνα σε συζητησεις μαζι τους δεν αλλαζε γνωμη καμια τους...πηγαν και τα χωσαν στους πουσταρ@δες εξεταστες)

Μαγκες σχολασαμε παμε να την κανουμε!
    καλο σκ να εχουμε ολοι μας!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Γυνάικες οδηγοί!!
    από arazw.ara.zw στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2010, 11:49
  2. γυναίκες οδηγοί
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2007, 14:58