Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Αγορά Νέας!

Νέο μέλος

Αγορά Νέας!

Παιδιά μόλις έβγαλα το δίπλωμα για τα 33kw και θέλω να αγοράσω άμεσα κάπιο sport μηχανάκι. Θα προτιμούσα δίχρονο λόγο δύναμης, αλλα δεν θα έλεγα όχι κ σε κάπια καλή τετράχρονη πρόταση.. Απο λευτά παίζουν max 5.500 και κάνα χιλιάρικο για εξοπλισμό (γάντια - κράνος - στολή).

Έχετε τίποτα καλό να προτείνετε, μου αρέσουν τα εξής με μια πρώτη ματια:

Cagiva Mito
    Cagiva Raptor
    Derbi GPR 125
    Aprillia RS125
    Honda CBR125
    Varadero XL 125

Κανένα δίχρονο με μεγαλύτερο μοτερ; Θέλω να είναι στα όρια του διπλώματος..

Όποιες προτάσεις δεκτές!

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Cagiva Mito n Raptor αποριπτονται λογο μοτερ. Προβληματικο και χωρις ανταλακτικα... ουτε μεταχειρησμενα ουτε καινουργια.

Derbi δεν ξερω.

Aprilia οπου ναναι βγαινει το καινουργιο με look παρομοιο με RSV οποτε αν ειναι να παρεις αμεσα παιζει και να ξενερωσεις με το νεο...

Honda CBR και XLV 125... μεταξυ των δυο ενοειτε το δευτερο και για γκαζι και για ολα αλλα σε αυτα τα χρηματα τιποτα απο τα δυο... ειδικα το πρωτο.... Derbi Senda 125 SM... ? Εγω θα διαλεγα το Senda γιατι και sport ειναι σαν SM και πιο λειτουργικο απο τα αλλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αν θες να ειναι και καπως μουρατο, τι να σου πω μεταξυ των τριων πρωτων οτι σε φωτισει.......
    Θα σου ελεγα και για το εκτο, βασικα για να "εξυπηρετησω" εναν φιλο που μου κραταει μουτρα τωρα τελευταια , αλλα δεν σου λεω :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

An thes 2xronila,dynami dld..ta 2 teleytaia xehna ta..karbouna..ta upoloipa gia 125 petane..

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman

CBf 250

Νομίζω οτι μπορείς να οδηγάς και το cbf250 .

Oντως, το CBF ειναι καλη λυση. Και γκαζι (σε σχεση με τα παραπανω) εχεικ και μακρινες βολτες πας αν γουσταρεις...

Νέο μέλος
    Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Βλέπω οτι σιγά σιγά θα φτάσω στο τέλος του μαραθώνιου. Δεν βλέπω οτι μου ταιριάζει όμως κάτι.... Λοιπόν έχουμε κ λέμε: SM ποτέ! Είμαι κ 110κιλά 1.90 κ θα φένομαι σαν γορίλας σε πατίνι!!

Το CBF δεν με ελκύει εξωτερικά! Τα CBR και XL τα αποκλείουμε λόγο απόδοσης. Την Cagiva την αποκλείουμε λόγο ανταλλακτικών.

Οπότε μένω σε: Derbi & Aprilia (Ξέρει κανείς που μπορώ να δώ φώτο απο το νέο look τις aprilia που προ-αναφέρθηκε; πότε έρχετε ελλάδα

Ποιά προτείνεται κ γιατί; Υπάρχει και ένα πρόβλημα.. Ναι μεν είναι δίχρονα, άρα μεγάλυτερη ροπή και υπποδύναμη ακόμα κ σε σχέση με μεγαλύτερων κυβικών τετράχρονα ΑΛΛΑ είναι μόνο 125cc

Κάτι άλλο να προτείνει κάποιος; Δίχρονο-Τετράχρονο; Να θυμάστε πάντα στα όρια που επιτρέπεται για το δίπλωμα.

Ευχαριστώ και πάλι!

Επειδη και εγω δεν ειμαι και ο πιο μικροσωμος θα σου πω οτι τα μονα μηχανακια που ειναι σε κανονικο μεγεθος δλδ λιγο μεγαλυτερο απο τα αλλα ειναι το Aprilia MX 125, το Aprilia RS 125 και το Derbi 125. Τα πρωτα δυο ειναι διχρονα ενω το τελευταιο τετραχρονο με μοτερ απο το Honda XR. Και τα τρια ειναι αξιοπιστα αν εισαι "στοργικος" μαζι τους αλλα το τελευταιο δεν καταλαβαινει τιποτα. Επειδη και εγω εψαχνα παλαιοτερα αλλα στο χαλαρο γιατι δεν ειχα τα χρηματα τα ειδα ολα απο κοντα. Οσο για το πως θα φαινεσε καλυτερα θα εισαι σε ενα SM παρα σε ενα GPR για παραδειγμα.

Εγω μαλλον θα πηγαινα για CBF 250 και μαλιστα μεταχειρησμενο. Φανταζομαι ειναι το πρωτο σου μηχανακι ασε που και μεταχειρησμενο να το παρεις παλι μια χαρα θα ειναι (Honda γαρ)...

Καλη επιλογη παντως...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	041.jpg 
Προβολές:	569 
Μέγεθος:	49,8 KB 
ID:	45050

Δεν ρίχνεις μια ματιά στο Varadero του McGyver

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=21235

Στάνταρ θα σε καλύψει για τα πρώτα σου βήματα και θα σε βάλει σε πολύ καλό μοτοσυκλετιστικό δρόμο
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Δεν γνωριζω την οικονομικη σου κατασταση,αλλα εχω την εντυπωση οτι δινεις πολλα χρηματα για πρωτη μοτοσυκλετα.
    Προσωπικα,θα εδινα λιγοτερα για πρωτο μηχανακι,ωστε να εχω την δυνατοτητα αργοτερα να αγορασω κατι πραγματικα καλο.Ουτως ή αλλως,ο,τι και να παρεις τωρα,θα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα και για πειραματισμους...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

To neo aprillia Rs 125 einai kouklara!!!To ida apo konta kai emeina!!
    Pantos ean den theleis na pareis oposdipote kainourio,mesa sta oria tou diplomatos einai kai to Bros 400,kai to steed 400 to choperaki,V-2 kai ta duo.Alla ean den odigouses papaki prin tha sou protina kati san to Xt 125 i akoma kallutera to cbf 250 gia na pigeneis kai kamia makrini boltoula!

Xωρίς να γνωρίζω καλά την κατηγοριοποίηση των διπλωμάτων, 33KW=45HP.
    Συνεπώς αν τα λες σωστά μπορείς να πας σε μεγαλύτερη μοτό.

You BETA believe...

Ap'oti ksero ego,kai to grafei kai to diploma tou aderfou mou,einai 29 i 27 KW (den thimame sugoura...) alla thimamai sugoura oti antistixouse se 33Hp!!
    Tora to thema einai : ta aloga auta einai dunamometrimena aloga,ston strofalo,forologisima pou anagrafonte stin adia????????

Pantos emena me sumferei na einai forologisima giati sto GSX-r to diko mou grafei 10hp

Pantos to Bros kai to Steed einai 33 kai 30 alloga antistixa!

KW * 1.36 = Hp

You BETA believe...

exeis dikio!!!Auti einai i analogia!Alla to thumame kalla oti ta aloga pou antistixousan itan 33 giati me apasxolei to thema,den thumame omos posa itan ta KW!!
    Molis gurisei o aderfos mou apo tin bolta tha to koitakso.....!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά νέας Daelim Daystar 125
    από elladion στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2013, 05:28
  2. Αγορα Νεας Ζ750
    από Kawa-Z στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 15:09
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  4. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  5. Αγορά νέας αγαπημένης
    από kxIII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2005, 19:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ