Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Τεχνολογίες Abs (Καλύτερη Vs Χειρότηρη) ?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Προς oldman... σε ταχυτητα κατω των 17 χλμ ανα ωρα ναι το abs απενεργοποιειται!!!Γιατι αραγε;;;;
    Γιατί δεν έχει λόγω ύπαρξης (λειτουργικά) σε τέτοιες ταχύτητες !!!

Ο "ευαισθησία" του αισθητήρα είναι ρυθμισμένη σε ένα εύρος ζώνης (bandwith Ελληνιστί) τέτοιο που να μην υπάρχουν "μπερδέματα" συμβατότητας μεταξύ αναλογικών μεταβολών (δοντάκια του αφαλού) και ψηφιακών αντίστοιχων (σήματα σε CPU) . !!!

Υ.Γ.
    Αφού τα ξέρεις, γιατί με παιδεύεις ???

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Υ.Γ.
    Αφού τα ξέρεις, γιατί με παιδεύεις ???

εγωωωωω

συ ειπας!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    pros ton idi pou thelei aktinikes kai de simazevete.. stis mixanes epidosewn koinws pistas exw paratirisei oti to abs einai apenergopoiisimo me diakopti kai eksou kai oi megales diafores timwn pou paizoun sto abs genikotera.. px sti nea f800s tis bmw kanei 700 euro kai lene sto moto oti mamaei.. mipws telika einai thema perifanias kai magkias...

oi flwroi me to abs....................

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΝΤΕΛΑ "ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ" ΜΕ ΑBS ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαχαχα να σε δω γιωργακη που θα κρυφτεις οταν θα βγει το νεο Ζ με abs!!!!

:rotflmao:

Y.Γ:εκτος και αν το πουλησεις και παρεις jawa μετα!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Angry Κανονίστε αγόρια...

Δεον όπως προβώ στην γνωστοποίηση του ότι:

Όταν σε ένα Thread, οι μ@λακίες (που πρέπει να "διαχωριστούν") είναι περισσότερες από αυτές που αρμόζει να μείνουν, η συζήτηση ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !!!

Διατελών Υμέτερος....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    σοβαρα τωρα, το ABS στις μοτοσυκλέτες καθε χρονο βελτιώνεται, πιστευω οτι στις επόμενες γενεές του θα ειναι απαραίτητο γιατι οντως θα λειτουργει καλυτερα, με τη λογικη εξελιξη

απλα νομιζω οτι δεν ειναι ακομα σε θεση να ικανοποισει ακραίες οδηγικες απαιτήσεις, και ειναι ρυθμισμένο για αστικη μετακίνηση και "τουρισμο". εκει τα παει περιφιμα

εξακολουθώ να πιστευω οτι θα μετακινηθώ ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, στους δρομους που κινουμαι, και ΕΓΩ προσωπικά .... χωρις ABS

αλλοι αναβατες και στις περισσότερες συνθηκες δε ξερω ... ισως καλυτερα με ABS

απλα δε καταλαβαίνω αυτη τη «ψυχώση» με το ABS... ακουγα τις προαλες ενα τυπο (φιλο φιλου τεσπα) να εκθειάζει το ABS και «ποσες φορες τον εσωσε»... και οταν παρατήρησα απο κοντα τη μοτοσυκλέτα του ειδα οτι τα λαστιχα του ηταν τα «μαμα» σκληρα ελαστικά και σε απαράδεκτη κατάσταση ειχαν κανει καρουμπαλάκια και ηταν ξερα!

Ισως ειμαστε «αλλης σχολης» ...δε ξερω... εγω αν ηθελα να ειμαι ασφαλης ΠΡΩΤΑ θα κοιταγα τα ελαστικα μου και μετα τα αλλα... και δε μπορεις να λες "δεν εχω λεφτα να αλλαζω καθε χρονο λαστιχα" οταν δινεις 1000-2000-3000 παραπανω για να βαλεις το εξτρα ABS...

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    bmw r1200s

kai eipame oti stin f800s kanei 700 euro pou ta vrikses ta 3000???? kai eipame (eipe to moto diladi) oti gamaei idi oxi tou xronou...
    egw padws exw na to lew oti ena kalo kommati abs (kala topa ?) tha me eswne apo katastaseis panikou... an me valeis na frenarw elegxomena tote edaksei... alla se paniko de to swnw eykola giati polli apla thelw na swthw diladi na patisw to freno oso pio dinata borw... kai de borw na skeftw tipote allo para mono to abs pou na me swnei apo toso agrotiko frenarisma!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    bmw r1200s

kai eipame oti stin f800s kanei 700 euro pou ta vrikses ta 3000???? kai eipame (eipe to moto diladi) oti gamaei idi oxi tou xronou...
    egw padws exw na to lew oti ena kalo kommati abs (kala topa ?) tha me eswne apo katastaseis panikou... an me valeis na frenarw elegxomena tote edaksei... alla se paniko de to swnw eykola giati polli apla thelw na swthw diladi na patisw to freno oso pio dinata borw... kai de borw na skeftw tipote allo para mono to abs pou na me swnei apo toso agrotiko frenarisma!
    Αυτή είναι και η σημαντικότερη βοήθεια του άλλωστε. Τα φρεναρίσματα πανικού. Καταστάσεις όπου πρέπει να βγάλεις το αποτελεσματικότερο φρενάρισμα χωρίς να χάσεις και τον έλεγχο της μηχανής. Καλώς ή κακώς ελάχιστοι μπορούν να το πετύχουν χωρίς ABS.
    Οπότε σε γλιτώνει από τη διαδικασία αυτή ώστε να επικεντρωθείς καλύτερα σε άλλα πράγματα τη στιγμή που προσπαθείς να αποφύγεις το δυστύχημα (ελιγμοί διαφυγής.....)
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Να πω και εγώ τι μ@λ@κία μου.
    Εγώ φρενάρω με το μπροστινό, (δηλαδή το πίσω το χαϊδεύω). Επίσης ενίοτε φρενάρω οριακά τόσο ώστε να σφυρίζει το μπροστινό λάστιχο. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μου έχει μπλοκάρει το μπροστινό, παρά μόνο σε ταχύτητες κάτω των 20χλμ.

Το πίσω όμως μπλοκάρει για πλάκα και το μπλοκάρισμά του είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να οδηδήσει ακόμα και σε high-siding. Επίσης και το μπροστινό μπορεί να μπλοκάρει όταν το τσαρουχώσεις και η μηχανή είναι υπό κλίση.
    Για μένα το ABS στις μηχανές είναι για να διορθώνει οδηγικά λάθη πχ. πιέσαμε πολύ το πίσω ή φρενάραμε μέσα στη στροφή.

Το ABS λοιπόν είναι εργαλείο που διορθώνει τις μαλακίες μας, και η Honda το έχει πιάσει το νόημα ότι οι περισσότεροι οδηγοί μοτό δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα, εξού και τα DCBS κλπ.

Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα ABS γιατί δεν το χρειάζομαι. Ξέρω όμως πολλούς που τους είναι απαραίτητο. :rotflmao:
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από gispy
    Αυτό που λες φίλε fundurakia με μπερδεύει. Αν σε κακό οδόστρομα πατήσω φρένο (χωρίς abs) και το λάστιχο μπλοκάρει τότε ο συντελεστής τριβής πάει περίπατο και εγώ μια ευχάριστη βόλτα στον πάγο. Ενώ αν έχω φρένο με abs τότε η μηχανή αντί να γλυστράει επιβραδύνει με όσο τον δυνατόν συντελεστή τριβής κοντά στον κανονικό (αυτό τέλος παντων που μπορεί να μου παρέχει το οδόστρομα στην συγκεκριμένη περίπτωση) και κυρίως χωρίς να έχω πλαγιάσματα.

Σε ποιό σημείο κάνω λάθος;:wave2:
    ΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ GISPY KAI HORNET ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΒΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΜΑΚΙΑ.ΕΝΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ ΦΑΖΖΕΡ ΧΩΡΙΣ ΑΒΣ (ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΒΣ.
    ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ .....:beer:

ωραια αμα το παρεις με το καλο ...κανε και ενα ρεπορταζ για την λειτουργια του για να την εχουμε..τοση κουβεντα καναμε καλο θα ειναι να βγει ενα αποτελεσμα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600S ABS vs CB-600F HORNET
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2015, 15:45
  2. CBF 600s ABS vs CBF 1000 ABS
    από franki26gr στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2008, 09:28
  3. FZ1 FAZER ABS 2007 vs 2008 Διαφορές
    από xomatakias στο forum Yamaha Fazer